Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Dajú sa kryptomeny využiť v biznise?

30.09.2019 16:34 Moderné technológie nám umožňujú platiť peniazmi bez toho, aby sme ich mali fyzicky pri sebe. Všetky procesy sú však riadené bankami a kvôli neefektívnosti často obmedzujú našu flexibilitu v podnikaní. Kryptomeny sú revolúciou v tom, ako vykonávame transakcie, investujeme a rozširujeme kapitál. Čo znamená bitcoin a ostatné kryptomeny pre svet, v ktorom žijeme a ako ich Článok sa najprv objavil na .

Vy ešte nemáte svoju vlastnú .SK doménu?

26.09.2019 14:00 Po rozdelení česko-slovenskej federácie sa začiatkom roku 1993 prestala používať doména .cs. Možno ste o tom nepočuli, ale dlho sa nevedelo, akú doménu bude Slovensko mať a uvažovalo sa dokonca aj nad koncovkou .sq. Napokon sa na základe normy ISO 3166 začal používať kód .sk. V súčasnosti je pod doménou .sk registrovaných približne 370 000 Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Ako postaviť tím, ktorý prináša inovácie?

25.09.2019 00:36 Inovácie sú nevyhnutnosťou a príležitosťou zároveň. V Telco prostredí sú vďaka automatizácii a digitalizácii prirodzenou súčasťou firemnej kultúry. Ich základom sú tímy, ktoré dokážu kreatívne a inovatívne nápady preniesť do reality. Aj inovácie a inovačné tímy si však vyžadujú správne riadenie. Najmä v období transformácie IT vývoja na agilný spôsob dodávania IT riešení pre biznis užívateľov. Svoje Článok sa najprv objavil na .

Viac výkonu pre vaše weby

24.09.2019 00:04 Aktualizovali sme predvolené nastavenia zdieľaných hostingov a navýšili ich vybrané parametre. Vaše webové stránky majú k dispozícii viac dostupnej pamäte a sú schopné spracovať väčšie množstvo dát. Balíčky The Hosting a jeho deriváty patria medzi TOP hostingy na trhu. Možnosťami, aj výkonom. Stačí si porovnať parametre. Opäť je ale čas posunúť sa ďalej. 512MB memory_limit Článok sa najprv objavil na .

Čo získa vaša firma, keď začne vlogovať?

20.09.2019 00:34 Keď sme v roku 2008 spustili firemný blog, patrili sme medzi prvých, ktorí začali so svojimi fanúšikmi a zákazníkmi komunikovať takouto formou. Nikdy sme to nehrali na „buzzwordy“ v zmysle „content marketingu“, ale vždy sme sa snažili zdieľať naše reálne skúsenosti, informácie zo zákulisia, vzdelávať a baviť sa svojou prácou. Firemný blog je dnes už Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Čo ste o Google doteraz netušili

19.09.2019 00:03 Viete, koľko rokov bude mať v septembri Google? Presne 21 rokov, čo je skutočne dlhá doba. Nejeden z nás využíva okrem vyhľadávača jeho dôležité súčasti na každodennej báze. Ktoré sú tie vaše? Gmail? Google Disk? Alebo prekladač? Klasický kalendár, odborný Analytics či AdWords? Google nie je len o týchto projektoch. Jeho silnou výsadou je zameranie Článok sa najprv objavil na .

Nová generácia dedikáčov je tu, virtuálne servery majú RAMku za polovicu

19.09.2019 00:03 V posledných mesiacoch sme investovali veľa energie do inovácií a výrazne vylepšili naše serverové produktové portfólio. Dedikované servery sú v novej generácii hardvéru a virtuálne servery za priaznivejšiu cenu. Inovatívne riešenia pre maximálny výkon Najmodernejšie technológie, maximálny výkon a samozrejme, priama kontrola nad vašimi projektami či aplikáciami. Platí to aj pri dedikovaných Článok sa najprv objavil na .

Blockchain sa postupne stáva hlavnou ingredienciou budúcnosti cloudu

17.09.2019 00:12 Cloud je jednou z najdôležitejších technológií súčasnej doby. Skladovanie dát a ich vzájomné upravovanie medzi používateľmi na sieti je, samozrejme, len jedna z funkcií, ktoré cloud v súčasnosti poskytuje. Spolu s rôznymi výhodami a množstvom funkcií však prichádzajú aj viaceré hrozby, ktoré už dlhý čas trápia spoločnosti po celom svete. Viaceré z nich by pritom Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Ekosystém výkonnostných kampaní

12.09.2019 00:32 Ako fungujú výkonnostné online kampane a čo všetko o nich treba vedieť? Aké sú aktuálne populárne formáty, ako kampane nastaviť, merať a vyhodnotiť?Všetko podstatné a dôležité sa dozviete v našom ďalšom podcaste zo série Výkonnostný online marketing, ktorý realizujeme v spolupráci s Visibility. O výkonnostných online kampaniach nám povedal viac Michal Stín, freelancer – online marketingový Článok sa najprv objavil na .

Ako na inštaláciu a používanie databázy PostgreSQL na Ubuntu 18.04

10.09.2019 00:13 PostgreSQL je typ objektovo-relačného systému správy databáz . PostgreSQL je uverejňovaná pod PostgreSQL licenciou, liberálnou odrodou open-source systémov. Pre konečného používateľa to znamená, že je zadarmo a jej zdrojový kód je verejne dostupný pre každého, kto by oň mal záujem pre prípadnú modifikáciu. Pod pojmom relačná databáza Článok sa najprv objavil na .

Konferencia Leadership prinesie tipy z praxe s ponaučením a s presahom

05.09.2019 13:35 Ako to môže vyzerať, keď sa na jednom pódiu stretne bývalý prezident, riaditeľka mužskej väznice, prednosta detskej onkológie, či bývalý najvyšší armádny predstaviteľ v NATO? Čo ich spája? Na tieto otázky odpovie v poradí už šiesty ročník konferencie Leadership, ktorú organizuje Barbora Vacková za inštitút GrowJOB. Tá sa bude konať 18. októbra 2019 v Brne Článok sa najprv objavil na .