Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Občan je to posledné, čo ich zaujíma

08.04.2024 05:01 SNS už od vzniku svojimi programovými cieľmi zastávala vždy len záujmy Slovákov a slovenskej štátnosti, a to je zásadný rozdiel medzi nami a súčasnými parlamentnými stranami, čo majú plné ústa rečí o internacionále, fiškálnej únii a eurovaloch, ktoré nemajú žiadny iný zmysel, len zmiasť bežného občana, aby sa súčasnej vlády nepýtal, prečo a vďaka komu bude o rok-dva hladovať. Slovenská politika stráca obsah, rúti sa do priepasti a občan je to posledné, čo ju zaujíma. SNS nikdy nebola za absolútnu integráciu a vytváranie európskeho superštátu, teda za línie, s ktorými sú stotožnené súčasné parlamentné strany.

Budú SR priraďovať k Maďarsku?

08.04.2024 05:01 Rád by som upriamil pozornosť súčasnej slovenskej vlády, najmä ministra zahraničných vecí SR M. Lajčáka na fakt, že park mesta Gyömrö neďaleko Budapešti pomenovali podľa Miklósa Horthyho.

Predá dnes Lajčák našu suverenitu?

08.04.2024 05:01 Dnes je na veľkej ceste do Budapešti minister zahraničných vecí SR M. Lajčák, ktorý sa chystá nielen stretnúť so svojím ministerským kolegom, ale aj so slovenskou menšinou v Maďarsku, a podľa bohviečích pokynov deklarovať záujem slovenskej vlády o vraj dobré vzťahy s Maďarskom. Jeden cieľ návštevy je vtipnejší než druhý.

Zostávame, budeme bojovať ďalej!

08.04.2024 05:01 Slováci, Slovenky, v prvom rade sa Vám chcem poďakovať za hlasy, ktoré SNS dostala v sobotňajších voľbách, veľmi si vážime každý z nich. Mám silnú chrípku, preto sa zatiaľ nestíham intenzívne sa zapájať do diskusie, ale verte mi, výsledok volieb ma neteší, ani s ním nie som spokojný. Viem, čo mám do budúcnosti urobiť a aj to urobím. Pozitívne na výsledku volieb je však to, že sa v našej strane upevnila súdržnosť, a to je dobrý nový začiatok.

Občania odpovedia vo voľbách

08.04.2024 05:01 Ratingová agentúra Standard Poor's oznámila, že dlhodobý rating CC a krátkodobý rating C znížila na úroveň selective default, čo znamená čiastočný bankrot alebo čiastočnú platobnú neschopnosť. Grécko je oficiálne v bankrote a dožívajúcej slovenskej vláde, ktorá podporila na príkaz zo zahraničia obrovskú finančnú pomoc tejto krajine, došli slová. Slovenská vláda nikdy nebola tak ticho, ako je dnes po tejto správe, ktorá zamrazila Európu.

Slovensko potrebuje vládu národnej spásy!

08.04.2024 05:01 Som presvedčený, že by bolo v týchto ťažkých časoch ideálne, keby sa z výsledkov marcových volieb zrodila vláda národnej spásy. Veď v týchto voľbách ide o viac, než to bolo v predchádzajúcich voľbách - Európa chce vytvoriť fiškálnu úniu s dôsledkom postupného zániku malých národných štátov, takže ide skutočne o záchranu Slovenska, jeho občanov a identity štátu.

Slováci, choďte voliť!

08.04.2024 05:01 Chodím po regiónoch Slovenska a na každom stretnutí s občanmi zdôrazňujem - ľudia, choďte voliť! Marcové voľby totiž ukážu nielen to, ktorá strana má najväčšiu dôveru, ale ukážu aj budúcnosť Slovenska - či vďaka novej vláde zostane národným štátom, alebo sa stane súčasťou tzv. fiškálnej únie, ktorá sa rovná európskemu superštátu, čo znamená koniec malých národných štátov, čiže aj koniec suverenity Slovenska. V superštáte by o jednu-dve generácie Slovensko určite zaniklo a ja verím, že to by nechcel nikto z nás. Choďte voliť aj preto, aby ste v protestoch proti Gorile nemuseli mrznúť na námestiach - najúčinnejšou zbraňou pre Vás sú voľby v marci, tam môžete deklarovať svoj názor jednoznačne.

O čo vlastne ide predsedovi Smeru - SD?

08.04.2024 05:01 Predseda strany Smer - SD vyhlásil, že do budúcej vlády, ak ju bude zostavovať Smer, prizve len takého partnera, ktorý bude súhlasiť s trvalým eurovalom a podporovať ho. Robert Fico pripomenul, že jeho strana trvalý euroval podporuje a poskytne všetky hlasy na to, aby bol v  parlamente ratifikovaný.

Eurozóna končí, vráťme sa ku korune!

08.04.2024 05:01 Je skutočne veľmi pozoruhodné, akým spôsobom sa rozhodli členské štáty EÚ pri vytváraní fiškálnej únie na mimoriadnom summite EÚ v Bruseli, pretože odsúhlasením fiškálnej únie de facto vznikol precedens odoberania právomocí jednotlivým národným štátom v prospech jednej centrály systémom európskeho superštátu. Pre SNS je takáto budúcnosť neprijateľná. Z tohto rozhodnutia európskych predstaviteľov je zrejmé, že žiadny z nich nie je orientovaný pronárodne, ale podporujú globalizáciu a zotieranie všetkého, čo robí každý štát národným.

Máme nové riešenia

08.04.2024 05:01 Slovenská národná strana je zrodená zo slovenského národa, je stranou slovenského národa, patrí národu, a preto ho nemôže nikdy zradiť. Naším svätým poslaním je presadzovať a chrániť záujmy národa v rámci štátu, ale aj na medzinárodnom poli.

Čo ma najviac desí?

08.04.2024 05:01 Som zdesený a zhnusený zo správ, ktoré čítam v médiách v ostatných dňoch. Mikuláš Dzurinda, minister vlády, ktorá nemá už dôveru nikoho, deklaroval v Nemecku s úplne vážnym výrazom tváre, že sľubuje za Slovensko schválenie trvalého eurovalu. Eurovalu, ktorý zaviazal Slovensko, aby v prvej fáze poslalo problémovým krajinám ako Taliansko či Španielsko 1,56 miliardy eur. To je len začiatok. Pomáhame krajinám, ktoré žijú nad pomery, majú niekoľkonásobne vyššie mzdy aj dôchodky než na Slovensku, Slovensko sa ledva drží ekonomicky nad vodou, ale berieme si drahú pôžičku na to, aby sme poslali 1,56 miliardy eur na to, aby sme pomohli hazardérom. Takéto absurdnosti a Dzurindova prostorekosť priznať sa ku zrade slovenského národa pred voľbami mi vyrážajú dych! Nehovoriac o jeho sebavedomí, že sľubuje v zahraničí niečo, čo o necelé dva mesiace už nebude môcť ovplyvniť.

Spochybnia čokoľvek, aby SNS nebola silná

08.04.2024 05:01 SNS dôrazne odmieta minulotýždňové verejné tvrdenia politológa J. Marušiaka a jeho ďalších kolegov, že by sa petíciou občanov, ktorá má smerovať k vypísaniu referenda o používaní slovenského jazyka ako výhradného úradného jazyka na Slovensku, SNS zviditeľňovala pred voľbami. Ak nejde o účelové tvrdenie pána Marušiaka na zavádzanie verejnosti, potom ide o jeho hrubú neznalosť a slabý prehľad o udalostiach na slovenskej politickej scéne, na ktorú mu naleteli aj médiá, ktoré jeho tvrdenie zverejnili. SNS totiž petíciu za referendum vyhlásila ešte začiatkom apríla 2011, keď ešte nik nevedel, že o rok budú predčasné parlamentné voľby.

Želám si spolupatričnosť

08.04.2024 05:01 Prvého januára 2012 oslávime 19. výročie vzniku samostatnej Slovenskej republiky, ktoré bolo naplnením sna každého vlastenca na Slovensku i naplnením programových snáh SNS od začiatku jej vzniku pred vyše 140 rokmi.

Prečo im dovolíme naozaj všetko?!

08.04.2024 05:01 Maďarskí občania budú môcť voliť do parlamentu v Budapešti aj v prípade, že majú trvalý pobyt mimo územia krajiny. Maďarskí poslanci schválili nový volebný zákon deň pred Štedrým dňom. Toto som si prečítal v denníku Sme a prekvapuje ma, že nereaguje nikto a MZV SR pospáva a nikomu to tam neprekáža.

Špekulantom Slovensko predsa len posiela miliardy!

08.04.2024 05:01 V tejto krajine vládne anarchia! Niekoľko mesiacov nás tri strany dosluhujúcej vlády SDKÚ – DS, Híd a KDH spolu s opozičným Smerom presviedčali, že účasť Slovenska v eurovale, ktorú bez priameho súhlasu občanov oni sami ako prisluhovači Bruselu schválili, je len naším zdvorilostným aktom podieľania sa na medzinárodnom projekte zvanom euroval. SNS hlasovala proti našej účasti v eurovale, ako prví sme upozornili na jeho riziká a absolútne nulový význam, pretože ekonomicky krachujúcim krajinám nepomôže, naopak, len oddiali ich pád na dno.

Následujúci mesiac