Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj
Oprava nábytku časť 1.

31.10.2019 01:02 Hneď na začiatku si povedzme, že sa nejedná o reštaurovanie starožitného nábytku či dekoračných predmetov do pôvodnej podoby.

Lepiace pásky s potlačou ako účinná reklama

30.10.2019 12:09 Pravdepodobne si to ani neuvedomujete, ale lepiace pásky sú nenahraditeľnou súčasťou vášho života, lebo je využívate v podstate každý deň.

10 dôvodov, prečo chovať domáce zvieratko

29.10.2019 11:31 Domáci miláčikovia obohacujú náš život a spríjemňujú ho rozličnými spôsobmi. Spolužitie so zvieratami však pre ľudí znamená omnoho viac, ako si myslíme. Prečítajte si, prečo sa oplatí chovať domáce zvieratko.

Vianočný stromček

29.10.2019 02:06 Tradičnou súčasťou Vianoc na Slovensku je tak ako v mnohých iných krajinách vyzdobený a vysvietený vianočný stromček, v domácnostiach, kostoloch i na verejných priestranstvách, dokonca niekedy ho už môžme vidieť na sviatok všetkých svätých.

Čo je to tantrická joga a čo má spoločné s tantra masážami?

27.10.2019 00:36 V kolotoči extrémne náročného, uponáhľaného a materiálne založeného sveta posledných rokov sa snažia najmä ľudia západného sveta nájsť spôsob ako relaxovať. V kapitalistickej spoločnosti má najväčšiu hodnotu čas, všade sa vždy naháňame, všetko sa snažíme okresať do najmenšieho možného časového okna aby sme mohli mať za deň desiatky takých okien a nezaostávať.

Najčastejšie otázky zo sociálnych sietí týkajúce sa Vincentky

24.10.2019 13:02 Akciová spoločnosť Vincentka, okrem plnenia tejto svetoznámej minerálky do fliaš, robí aj osvetu okolo jej užívania a informuje i o benefitoch s ňou spojených. Hlavne na sociálnych sieťach spoločnosť zaznamenala stovky pozitívnych reakcií, názorov ale aj otázok spojených s užívaním Vincentky. Na niektoré z nich, hlavne často sa opakujúce, odpovedá Jan Šumšal, riaditeľ Vincentky, a.s. Ide príspevky skutočných ľudí s ich názormi uverejnenými napríklad na: https://www.facebook.com/slovaklinesmagazin.sk/

5 tipov ako redukovať plastový odpad

24.10.2019 00:04 Plast je materiál, ktorý sa v prírode rozkladá 500 a viac rokov a táto skutočnosť je natoľko negatívna pre životné prostredie, že nestačí plasty iba triediť.

V Bardejovských Kúpeľoch je opäť na výber Silvester, wellness a relax

23.10.2019 12:03 Silvestrovský večer v Bardejovských Kúpeľoch má už svoju hviezdu - Božanku. Bude hosťom silvestrovského programu, ktorý odštartuje 31.decembra o 19.00 hod. a jeho súčasťou bude moderátor, živá hudba, kultúrny program, slávnostná večera, fľaša vína a sektu na 2 osoby, minerálka, teplý a studený bufet, ohňostroj, darček. K tomu všetkému je pribalený balíček procedúr strávených na záver roka v niektorom z najlepších hotelov akciovej spoločnosti Bardejovské kúpele. K dispozícii je luxusný štvorhviezdičkový kongresový hotel Alexander, rekonštruované izby kúpeľného hotela s wellness Ozón, či secesná atmosféra historickej Astórie. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.

Veľkoformátová tlač vám pomôže s propagáciou predajne i sídla

22.10.2019 13:36 V súčasnej digitálnej ére sa veľa firiem zameriava predovšetkým na internetový marketing, pričom takzvaná offline propagácia je zanedbávaná. Pritom by sa v marketingovej stratégii malo myslieť na obe strany. V nasledujúcich riadkoch vám predstavíme veľkoformátovú tlač, ktorú si môžete objednať aj vy.

Ako začať meniť spoločnosť k lepšiemu? Od seba samého!

22.10.2019 13:36 Mnohí sa pýtajú, čo konkrétneho by mali začať oni sami robiť, aby budúcnosť, ktorá nás očakáva, naozaj stála za to. Odpoveď je jednoduchá. Možno až príliš jednoduchá na to, aby bola ľahko pochopiteľná ľuďom dnešnej komplikovanej doby.

Jesenné dekorácie

22.10.2019 13:36 Jeseň má na nás mnohých dvojaký vplyv. Na jednej strane predstavuje depresívnu, chladnú a pochmúrnu časť roka, čo je spôsobené prechodom z letného obdobia na zimné a koncom letných prázdnin.

Ako ochrániť predmety na záhrade pred vetrom, dažďom a zimou?

22.10.2019 13:36 Pamätám si, ako sme sa za mojich detských rokov často mordovali s pravou vojenskou celtou, ktorou sme zakrývali všetko, čo bolo potrebné - suché seno, palivové drevo aj stavebné rezivo. Tá celta zrejme kdesi žije doteraz, rovnako ako spomienky na jej hmotnosť.

Boho štýl

22.10.2019 13:36 Bohémska duša miluje zeleň a zeleň milujeme všetci. Uznávam, že boho môže byť pre niekoho príliš bláznivý štýl, no s dávkou citu si nájde svoje miesto v každom interiéri.

Kresťanstvo ako terč!

22.10.2019 13:36 V súčasnosti sa stalo veľmi moderným útočiť na kresťanstvo. A útočí sa naň z tých najprotichodnejších strán, a to či už skryto, alebo otvorene. Zo strany EU je kresťanstvo vnímané ako nebezpečný formotvorný prvok silnej morálnej integrity osobnosti, s ktorou sa už nedá tak ľahko manipulovať. Preto je nepohodlné.

BLACK STORK- výnimočné prostredie, možnosti a služby

21.10.2019 11:04 Ak hľadáte výnimočné prostredie s výhľadmi na tatranské štíty, možnosťou outdoorového športového vyžitia a teambuildingových aktivít, najlepšou voľbou je Hotel International a rezort Black Stork vo Veľkej Lomnici. K dispozícii je tu golf, footgolf, plávanie, nordic walking, bežecké a cyklistické trasy, v zime aj trate na bežecké lyžovanie a to všetko len 7 km od lyžiarských vlekov. Vďaka 120 hektárom zelených plôch sú tu ďalšie možnosti teambuildingových aktivít. Rovnako wellness zázemie, konferenčné priestory , s kuchyňou s kulinárskymi špecialitami a cukrárenskými produktmi z dielne vlastných cukrárok a profesionálnym personálom. Bohatá ponuka športových, turistických a voľnočasových aktivít uspokojí aj najnáročnejších návštevníkov.