Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj
Vždy nové auto a bez starostí o jeho technický stav. Aj tieto výhody prináša operatívny lízing

30.06.2019 00:00 Najm auml pre firmy, no aj pre niektoré súkromné osoby, sa z dlhodobého hľadiska neoplatí kupovať nové auto. A to v prípade, ak si potrpia na neustále obnovovanie svojho vozového parku a vozidlo v ich užívaní nikdy neostane dlhšie než dva či o niečo viac rokov. Zaujímavou alternatívou štandardnej kúpy nových vozidiel je operatívny lízing, ktorý pre uvedenú skupinu os ocirc b prináša hneď niekoľko výhod.

Kedy prezúvať na zimné pneumatiky?

30.06.2019 00:00 Čas prezúvania letných pneumatík na zimné pneu je op auml ť tu. Aj keď sa Vám možno zdá, že denné teploty sú ešte dostatočne vysoké a nbsp zimné pneumatiky teda nepotrebujete, m ocirc že sa Vám to škaredo vypomstiť. Ranné teploty sú totiž už pomerne nízke a nbsp tomu zodpovedá aj stav vozoviek. Ako je to teda s nbsp prezúvaním pneumatík? nbsp

Ako sa nezblázniť pri cestovaní autom s deťmi? Vyskúšajte týchto 5 hier

30.06.2019 00:00 Cesta autom s nbsp deťmi. Čo vám pri týchto slovách napadne ako prvé? Ak nemáte svoje skúsenosti, mohlo by sa zdať, že je to cesta ako všetky iné. Ak už svoju dávku skúseností máte, tak viete, že zamestnať niečím pozornosť malých detí nie je nič jednoduché. Zabaviť ich je d ocirc ležité najm auml ak máte vozidlo požičané z požičovne áut, aby v nbsp ňom deti nerobili neplechu a nbsp niečo neoškreli alebo nepokazili.

GPS lokátor je pomocník

30.06.2019 00:00 Zvlášť, keď si obchodný cestujúci, oceníš takéto vychytávky modernej doby. Ja viem, že vypisovanie papierovej knihy jázd je otravná činnosť a stále je niekedy potrebná. Mám pre teba tip. Možno si počul o sledovacom zariadení, ktoré je možné namontovať do auta a použiť z neho výstupy do elektronickej knihy jázd.

Prečo využiť operatívny lízing?

30.06.2019 00:00 Operatívny lízing sľubuje slobodu, bezstarostnosť a mobilitu. Vyberiete si vhodný automobil, nastavíte si doplnkové služby a určíte si dĺžku trvania zmluvy. A po schválení vašej žiadosti m ocirc žete odísť v modernom vozidle, ktoré bude vyhovovať po všetkých stránkach vašim potrebám a požiadavkám. nbsp Operatívny lízing nbsp je vo svojej podstate dlhodobý prenájom vozidla, ktorý ale netrvá večne. Po uplynutí zmluvy vozidlo navraciate leasingovej spoločnosti. Ale má to výhodu, m ocirc žete si vybrať nové žihadlo a pravidelne tak obnovovať svoj vozový park. V nasledujúcich riadkoch vám predstavíme špecialistu na operatívny lízing, ktorý sa vám neobráti chrbtom.

Tipy na údržbu kvôli životnosti stroja.

29.06.2019 00:12 Všetky stavebné ale aj poľnohospodárske stroje si vyžadujú svoju údržbu, aby bola zachovaná a nbsp predĺžená ich životnosť.

AVIS Slovensko dopĺňa svoju flotilu o super luxusné vozidlá pod značkou AVIS Prestige.

28.06.2019 00:30 Od 1.mája 2017 AVIS Slovensko zaraďuje k nbsp svojim službám: prenájom luxusných vozidiel pod značkou AVIS Prestige. Značku AVIS Pestige na Slovensku na základe licencie začne prevádzkovať spoločnosť Effective CarService,s.r.o., nbsp zastúpená pánom Martinom Antalom.

Zima je za dverami. Už ste prezuli pneumatiky?

26.06.2019 00:40 O nbsp tom, že prezuť na zimné pneumatiky je potrebné 15. novembra alebo vtedy, keď je na vozovke súvislá vrstva snehu, ľadu alebo námrazy, určite viete. Na čo všetko ale treba myslieť, keď prezúvate na zimné pneumatiky?

Nepodceňujte PZP. Nikdy neviete, kedy ho budete potrebovať

20.06.2019 10:06 Povinné zmluvné poistenie, najčastejšie známe ako PZP je forma povinného poistenia, ktoré musí mať zo zákona každý, kto chce využívať svoje motorové vozidlo bez v auml čších komplikácii. Samotný fakt, že je toto poistenie ukotvené zákonom podčiarkuje jeho d ocirc ležitosť, no napriek tomu sa ho mnohí rozhodnú ignorovať.

Opel Grandland X

18.06.2019 00:04 Tento model značky Opel bude mať svetovú premiéru v septembri 2017 vo Frankfurte. Vychádza zo spoločného úsilia koncernu PSA a automobilky Opel. V auml čšinu komponentov zdieľa s koncernovým modelom Peugeot 3008. Vo viacerých oblastiach je však svojský a odlišný. nbsp

Viete, ktoré zimné pneumatiky sú do nepriaznivých podmienok najlepšie?

16.06.2019 00:09 Zima je ročným obdobím, kedy nás počasie poriadne vytrápi a nbsp to najm auml na cestách. Sneh a nbsp ľad sú nepríjemné hlavne pre ľudí, nbsp ktorí každý deň šoférujú a nbsp vystavujú sa tak riziku nehody, ale aj ohrozenia na živote. nbsp

Lacné pneumatiky vás môžu vyjsť veľmi draho!

13.06.2019 00:04 Dnešná spotrebná doba nás núti hľadať najnižšie ceny všetkého, čo potrebujeme vymeniť, keď sa to opotrebuje. Toto pravidlo však nie je rozumné uplatňovať v nbsp prípade nákupu pneumatík. Vieme, že kúpa nových pneumatík nie je lacnou záležitosťou. Mali by sme ale kupovať také, ktoré nám budú dlho slúžiť, aby sme nemuseli tak skoro kupovať ďalšie. nbsp

Porovnanie PZP online

07.06.2019 00:14 V nasledujúcom článku si predstavíme základné fakty o povinnom zmluvnom poistení, aby sa každý mohol rýchlo a jednoducho zorientovať v tejto problematike. nbsp

Rýchloupínacie snehové reťaze značky MODULA

05.06.2019 00:07 S príchodom zimy je potrebné urobiť opatrenia aj čo sa týka vášho automobilu. Prioritou je, samozrejme, výmena letných pneumatík za zimné. Okrem toho by v nbsp rámci bezpečnosti na cestách mali byť súčasťou vašej výbavy aj snehové reťaze. Bez ohľadu na veľkosť či typ vášho vozidla, mali by ste dbať na zvýšenú bezpečnosť vašich zimných pneumatík a nbsp mať tak svoju jazdu na zimných vozovkách pod kontrolou. nbsp

Servis Škoda: online objednanie a výhodnejšie ceny pre staršie vozy

04.06.2019 00:02 Scaron koda je tradične najpredávanejšou značkou automobilov na Slovensku. Len v minulom roku sa jej predalo 18 907 kusov. Volkswagen, ktorý je na druhej priečke, dosiahol len polovičné predaje. Aj preto je záujem o nbsp servis Scaron koda nbsp vysoký. Kvalita a rýchlosť služieb sa však veľmi líši servis od servisu. D ocirc ležité je preto vedieť si dobre vybrať.