Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér
Dve rady, ako vám stravovací denník pomôže schudnúť

28.12.2019 00:14 Scaron túdie ukazujú, že stravovací denník, do ktorého si ženy zapisujú pravidelne svoje jedlo, pom ocirc že zhodiť až dvakrát vyššiu hmotnosť ako niektoré diéty. Ale nie každé zapisovanie jedla má takýto efekt.

Veľkoformátová tlač nie je len o billboardoch! Poznáte jej podoby?

27.12.2019 01:00 Zvažujete vo vašej firme investovať reklamný rozpočet do offline reklamy? Robíte veľmi dobre, ceny za offline reklamu totiž medziročne klesajú a dostupné sú tak aj pre menšie firmy. Oplatia sa najm auml tieto typy offline propagácie.

Poznáte výhody využívania veľkoformátovej tlače na propagáciu vašej firmy?

27.12.2019 01:00 Máte novú firmu a hľadáte sp ocirc soby, ako ju efektívne spropagovať? Alebo len chcete rozšíriť portf oacute lio klientov vašej fungujúcej spoločnosti? Poslúžiť m ocirc že práve veľkoformátová tlač v r ocirc znych zaujímavých podobách.

Hľadáte dokonalé obrúčky pre náročných? Máme pre vás super TIP

23.12.2019 01:30 Keďže ide o nbsp doplnok, ktorý nem ocirc že chýbať na žiadnej svadbe a nbsp novomanželia ich pravdepodobne budú nosiť na ruke zvyšok svojho života, mali by ste vyberať nie rýchlo, ale najm auml zodpovedne. nbsp

Reklamné tetovačky na tvár a telo: Revolučný spôsob ako na seba upútať pozornosť

23.12.2019 01:30 Chcete nechať vyrobiť pre svojich klientov, obchodných partnerov, prípadne len tak, pre známych, reklamné predmety s vaším logom? Ak reklamné perá, nálepky a iné typické darčekové predmety nie sú tým, čo hľadáte, skúste tentokrát niečo iné, štýlové a originálne ndash reklamné tetovačky!

Vianoce sa blížia! Máte už vybavené firemné darčeky?

21.12.2019 00:42 Vianoce sú skvelou príležitosťou na poďakovanie sa svojim obchodným partnerom, významným klientom a zamestnancom za ich celoročnú spoluprácu. Skvelým nápadom na darček m ocirc žu byť práve vianočné reklamné predmety!

Cestujete na dovolenku? Nezabúdajte na poistenie!

20.12.2019 00:38 Zaužívaná fráza, ktorú pravdepodobne počúvate z každej strany, no aj tak sa vám akosi nechce veriť, že poistenie je až také d ocirc ležité... Kedy sa vám cestovné poistenie zíde a aké výhody prináša?

Prepojte vašu značku a svojich zamestnancov najlepších brand amabasádorov máte pod vlastnou stre

20.12.2019 00:38 Brand ambassador je súčasť moderného marketingového mixu. Obvykle si firmy najímajú r ocirc zne celebrity, ale aj zástupcov z radov cieľovej skupiny, aby šírili povedomie o značke a presvedčovali okolie a ďalších členov cieľovky o kvalite značky. Veľmi často sa to robí pomocou reklamných predmetov. Je to najlacnejšia a najefektívnejšia propagácia značky.

Moderné plastové prepravky novinka, ktorá sa oplatí!

18.12.2019 09:30 Najv auml čšie rozdiely častokrát robia tie najmenšie detaily. Takýmto detailom sú napríklad plastové prepravky v rámci prepravy a skladovania tovarov v B2B sektore. Aké výhody prinášajú moderné plastové prepravky a prečo sa tak oplatia?

Rebríky, lešenie hliníkové rebríky, drevené rebríky, lešenie/lešenárska koza

17.12.2019 00:10 Prečo sa lešenárska koza volá práve tak, ako sa volá? Každý, koho sa takto spýtate, odpovie, že je to preto, že má štyri nohy. Je však aj iné vysvetlenie. Kedysi boli lešenárske kozy také nestabilné, že skákali hore dole.

Ktoré materiály pri regáloch udržia najviac hmotnosti?

14.12.2019 00:39 Nájsť regál, ktorý by spĺňal všetky vaše požiadavky, nie je vždy ľahká úloha. Aby ste s nbsp ním boli úplne spokojní, prihliadať musíte na niekoľko d ocirc ležitých aspektov. Jeden z nbsp najpodstatnejších parametrov je však jeho nosnosť. Pozrime sa na to, ktorý materiál udrží najviac.

Ako roll up bannery a prezentačné steny pomôžu propagácii vašej firmy?

12.12.2019 00:05 Rozmýšľate nad sp ocirc sobmi, ako svoju firmu ešte lepšie zviditeľniť? Umiestnením roll up bannerov a prezentačných stien na vhodné miesta dokážete osloviť veľa potenciálnych zákazníkov!

Strešné boxy a ich využitie áno či nie?

09.12.2019 13:02 Pýtate sa, prečo sú strešné nosiče prospešné alebo d ocirc ležité? Mali by ich mať moderné vozidlá? Na tieto otázky je veľmi jednoduché odpovedať. nbsp

Kam na výlet s deťmi pri Štrbskom plese

08.12.2019 00:31 Scaron trbské pleso je jednou z nbsp najnavštevovanejších lokalít Vysokých Tatier. Je východiskovým bodom mnohých horských túr a nbsp v nbsp okolí nájdeme veľa možností aktívneho trávenia voľného času. nbsp

Tlmočenie na konferenciách je stále nutnosťou. Viete, ako sme na tom v EU a u nás so znalosťou cudzí

04.12.2019 01:14 Na jednu stranu sa m ocirc že Slovensko pochváliť tým, že až 72 študentov stredných šk ocirc l na Slovensku študuje minimálne dva cudzie jazyky pritom priemer v Eur oacute pskej únii je len 44 , na druhú stranu nie je rozhodne znalosť cudzích jazykov u nás na dostatočnej úrovni. nbsp