Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Aké hrozby číhajú na nás na internete?

29.01.2020 01:00 O užitočnosti internetu snáď nikto nepochybuje. Prostredníctvom online sveta platíme účty, komunikujeme, zabávame sa alebo sa vzdelávame. A ako miesto zábavy a získavania informácií vníma internet v auml čšina z nás. Menej ľudí si však uvedomuje, že internetové vody majú aj odvrátenú tvár.

Aliexpress v slovenčine umožní nakupovať v Číne už skutočne každému naučte sa to

29.01.2020 01:00 Stále počúvate od známych, ako nakupujú v Číne. Hanbíte sa spýtať ndash to vedia čínsky? Veď vy si netrúfate ani na nákupy v angličtine. Nebojte sa ndash Aliexpress v slovenčine už existuje. A čo sa tam dá kúpiť?

Odhaľte tajomstvo PPC reklám

29.01.2020 01:00 Každý z vás zrejme tuší, keď sa povie PPC reklama, o čom je reč. Aacute no, presne tak. nbsp Ide o formu platenej online reklamy, ktorá ak nie je dobre nastavená, správa sa ako hliníková nbsp kocka v kyslom prostredí. Mizne, a teda stráca sa nám priamo pred očami.

Nerobte tieto chyby pri nastavení Google Ads kampaní tip na koniec

29.01.2020 01:00 V priebehu rokov prešlo našimi rukami obrovské množstvo kampaní, ktoré sme analyzovali, či prerábali. Pravidelne sme si odhaľovali základné chyby. Zistite, či ich nerobíte tiež. nbsp

Dočkáme sa na Slovensku online kasín?

27.01.2020 23:46 Ľudia, ktorí sa radi bavia hazardnými hrami, si chodia zahrať výherné automaty alebo poker či ruletu do kamenných prevádzok kasín a herní. Už takmer rok čakáme na to, že budeme na Slovensku mať možnosť zahrať si tieto hry online, z pohodlia domova na počítači, alebo pri čakaní či cestovaní na mobilnom telef oacute ne.

Fotopasca. A nič vám neunikne!

22.01.2020 00:44 Hľadáte sp ocirc sob, ako jednoducho, efektívne, ale najm auml spoľahlivo sledovať nejaký majetok, osoby alebo zvieratá? Už ďalej nehľadajte, sú tu fotopasce! nbsp

Nepodceňujte online marketing pre vaše podnikanie

21.01.2020 00:42 Veľa malých ale aj v auml čších podnikateľov zanedbáva, alebo nevenuje dostatočnú pozornosť online marketingu. Najčastejším d ocirc vodom je nedostatok času a nbsp niektorí online reklamu dokonca považujú za vyhodené peniaze. nbsp

Kancelársku rutinu nechajte na robota, zvládne toho naozaj veľa

20.01.2020 00:11 Zamestnanci m ocirc žu teraz mať v práci voľnejšie ruky. Softvérový robot zastane CEL Yacute rad nezáživných úloh, ako prípravu reportov, výplatných pások, správu faktúr a mnoho ďalšieho.

Najviac informácií o firmách nájdete na Adresarfiriem.sk

19.01.2020 00:05 V súčasnej dobe p ocirc sobí na trhu nespočetné množstvo spoločností naprieč r ocirc znymi odbormi podnikania. Ale nájsť kompletné údaje o jednotlivých firmách je pomerne ťažké. Len máloktorá z nich prezentuje na vlastných webových stránkach hospodárske informácie. Ak sa chcete pozrieť na prehľadný profil spoločnosti, odporúčame navštíviť katal oacute g firiem.

Skype nie je prežitok stále je významným komunikátorom

17.01.2020 23:47 Facebook Messenger, Google Talk, Google Hangout, WhatsApp, Slack, Viber, Talky ndash r ocirc znych komunikačných nástrojov je skutočne mnoho. Niektoré sú hlavne na telefonovanie WhatsApp , iné hlavne na písanie Messenger , niektoré, ako Skype, slúžia plnohodnotne pre oboje.

Tvorba webových stránok môže byť konečne skutočne vo vašich rukách

12.01.2020 00:13 Chceli ste už dávno webové stránky shy ndash nové, alebo prerobiť tie súčasné súkromné či firemné? V auml čšinou nás odradí veľká cena za ich výrobu, ale aj problematická komunikácia s firmami, ktoré webové stránky ponúkajú.

Benefity modernej doby

10.01.2020 00:02 Život v súčasnosti je omnoho jednoduchší ako kedysi. Možno sa to nezdá, ale aj keď je doba rýchla, prináša mnoho výhod a uľahčení. Kde sme kedysi chodili všade autom alebo si posedeli s priateľmi na kávičke. Naši starí rodičia hrdlačili doobeda v práci a poobede na poli. Nejaká káva v kaviarni bola ako sci fi. Iste, dnes aj niektorí ľudia strávia v práci celý deň, ale iste uznáte, že život je omnoho ľahší.

Buďte pripravený na každé počasie

08.01.2020 00:13 Ľudia prejavujú stále čím ďalej tým v auml čší záujem o informácie súvisiace s vývinom počasia, pretože počasie ovplyvňuje všetky ľudské činnosti. nbsp

RC autá a drony s kamerou moderný návrat do detských čias?

02.01.2020 00:05 Či ste ešte dieťa, dospievajúci alebo dospelý človek, pravdepodobne hľadáte nejaké zábavky, pomocou ktorých sa m ocirc žete odreagovať. Práve takými m ocirc žu byť RC autá a drony s kamerou, ktoré potešia kohokoľvek, nezávisle od veku!