Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
Čo by malo byť bezpodmienečnou súčasťou lyžiarskej výstroje?

29.04.2019 01:01 Aby sa vám dobre a nbsp pohodlne lyžovalo, nevyhnutnosťou vašej výstroje by mali byť bezpodmienečne lyžiarske okuliare, ktoré vás ochránia pred prípadným úrazom, vetrom a nbsp v nbsp neposlednom rade i nbsp slnečným žiarením. Správny výber lyžiarskych okuliarov je mimoriadne d ocirc ležitý, a nbsp preto netreba zabúdať na základné pravidlá, ktoré by ste ešte pred samotnou kúpou mali zvážiť.

Bez lyžiarskej prilby ani na krok!

29.04.2019 01:01 Lyžovanie sa vďaka stále dokonalejšej technol oacute gií posunulo až na hranicu rizikového športu. nbsp

Lyžovačka na Malinôm Brde

29.04.2019 01:01 Plánujete zimnú dovolenku na Liptove spojenú s nbsp lyžovačkou? Potom vám odporúčame lyžiarske stredisko SKI Park Malin ocirc Brdo. Stredisko sa nachádza na úp auml tí pohoria Veľká Fatra, približne 2 km od mesta Ružomberok. nbsp nbsp

Vodný šport, ktorý milujeme: Rafting

29.04.2019 01:01 Scaron porty na divokej rieke sa tešia veľkej obľube. Profesionálnych rafterov a víkendových nadšencov pritom spája jedna podstatná vec: Čím rozbúrenejšia rieka, tým v auml čší adrenalín na vode. A nbsp presne o nbsp ten pocit nebezpečenstva a nbsp nepredvídateľnosti ide.

Vyrazte na golf!

29.04.2019 01:01 Golf je voľnočasová aktivita, ktorá sa v nbsp poslednej dobe teší veľkej obľube. A nbsp potvrdzuje to nielen zvyšujúci sa záujem hráčov, ale tiež rastúci počet golfových ihrísk. nbsp

Fanúšikova športu

29.04.2019 01:01 Nie som veľkým fanúšikom futbalu čo sa týka pozerania. Avšak veľmi rada si ho zahrám s dospelými aj s deťmi. Osobne radšej šport robím ako sa naň pozerám. Hľadala som niečo pre deti na záhradu a natrafila som na spoločnosť Quickplay. Neviem či ju poznáš. No rozhodne stojí za to minimálne pozrieť si ich ponuku na webe.

Aj jeseň môžete tráviť na bicykli. No len s dostatočnou výbavou cyklo oblečenia

29.04.2019 01:01 Aj keď sme sa pravdepodobne už nadobro rozlúčili s nbsp teplými letnými dňami, stále máme príležitosť na prevetranie našich bicyklov a nbsp vychutnanie si čerstvého vánku v nbsp prírode na dvoch kolesách. Nemusíte sa báť ani chladnejšieho počasia, pretože so správnym cyklo oblečením vám ani nižšie teploty, ani vietor či menšie prehánky nebudú na bicykli absolútne vadiť.

Tipy na zimnú poľovačku v roku 2016

29.04.2019 01:01 Hlavná poľovnícka sez oacute na už nezadržateľne klope na dvere a nbsp každý správny poľovník je už na ňu istotne pripravený. Je tu však pár tipov, ktoré by vás aj napriek tomu mohli zaujať. Vďaka ním bude táto poľovnícka sez oacute na skutočne úspešná aj pre vás.

Vyberáme bežecké lyže

29.04.2019 01:01 Aj keď máme ešte nádherné letné počasie v nbsp plnom prúde, o nbsp pár mesiacov tu máme zimu, s nbsp ktorou sa spájajú nielen Vianoce, ale aj lyžovanie. Relax na zasnežených horách je predstavou nejedného nadšenca zimných športov, a nbsp práve preto je ideálne, ak začnete o nbsp kúpe bežeckých lyží rozmýšľať vopred. nbsp

Vylúčte televíziu z denného režimu

29.04.2019 01:01 Myslím si, že mám prirodzenú inteligenciu a preto ma unavuje čítanie prihlúplych článkov a to isté platí aj o TV. Primitívne seriály ma unavujú a zisťujem, že kv ocirc li nim aj hlúpnem. Radšej som v ostatnom čase sledoval športové kanály. Futbalistov ako sa hádžu po každom g oacute le, lyžiarov ako ukazujú svoje zjazdové lyže keď vyhrajú závod. nbsp

Automobilka Hyundai ako oficiálny sponzor UEFA EURO 2016 vie, že vášeň k futbalu pochádza z naozajst

29.04.2019 01:01 Prvé video Prichádza Euro 2016 , ktoré bolo zverejnené na začiatku turnaja dosiahlo viac ako 33 mili oacute nov zhliadnutí na YouTube.

Steven Stamkos vynechá siedmy vzájomný zápas proti tučniakom

29.04.2019 01:01 Fanúšikov kanadsko ndash americkej NHL určite zasiahla správa, že kapitán tímu Tampa Bay Lightning, Steven Stamkos, bude musieť vynechať siedmy vzájomný zápas, kedy jeho tím nastúpi vo finále východnej konferencie proti Pitttsburgu Penguins.

Nosiče bicyklov a ich výhody

29.04.2019 01:01 Nosiče bicyklov na ťažné zariadenie vášho auta poskytujú jednoduché a nbsp inteligentné možnosti prenosu bicykla na ľubovoľné miesto. Ak premýšľate nad zakúpením takéhoto zariadenia, tieto výhody vám iste pom ocirc žu pri rozhodovaní. Sami uvidíte, že nosiče bicyklov sú geniálnym riešením, ktoré napokon oceníte vy aj vaša rodina!

Bicyklový svet

29.04.2019 01:01 Detské bicykle, horské bicykle, retro bicykle...dámske, pánske, nepreberné množstvo farieb a tvarov. Tiež máte pocit, že s nastupujúcou jarou sa ich počet v uliciach zmnohonásobil? Je to samozrejme pravda. nbsp

Reklamná agentúra Roko poskytuje komunikačné poradenstvo pre tretí sektor

29.04.2019 01:01 Existencia tretieho sektora je vyvolaná predovšetkým potrebou uspokojiť dopyt po službách, ktoré štát neprodukuje. V treťom sektore p ocirc sobí r ocirc zne nadácie, občianske záujmové združenia, kluby, dobrovoľnícke spolky, charitatívne spolky a ďalšie mimovládne organizácie s dobrovoľníckym a neziskovým charakterom. A práve na tretí sektor sa orientuje nbsp reklamná agentúra Roko, ktorú má pod svojimi krídlami marketingový špecialista Peter Kuba.