Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel
Viete ako správne posilňovať brucho? Pomôžu vám špeciálne fitness stroje - people.sk

27.10.2019 18:43 Mať krásne vypracované telo je snom každého človeka. Špeciálnym miestom je brucho, ktoré majú niektorí krásne od prírody, no iní si ho musia doslova vydrieť. Existuje niekoľko cvikov na brucho, ktoré pokojne zvládnete aj bez fitness trénera. Stačí si ich pozrieť na internete alebo sa nechať inšpirovať skúsenými športovcami počas návštevy fitness centra. Využiť pri tomto druhu chudnutí môžete nielen vlastnú váhu tela, ale aj rôzne stroje.

Prečo je elektrobicykel tým správnym dopravným prostriedkom - inmagazin.sk

27.10.2019 18:43 Väčšina ľudí sa bez dopravného prostriedku počas dňa pohybovať nedokáže. Ak máte ďaleko prácu a peši by cesta trvala dlho, vyskúšať môžete aj iný spôsob dopravy, ako je auto alebo hromadná doprava. Sú nimi elektrické dopravné prostriedky, ktoré šetria nielen financie, ale aj životné prostredie.

Spinningu prepadlo obrovské množstvo ľudí. Vyskúšajte ho aj vy | INSPIRIT.sk

27.10.2019 18:43 Možno ste toto slovo ešte nikdy nepočuli, no ak patríte k športovým nadšencom a milovníkov bicyklovania, mali by ste sa so spinningom zoznámiť. Tým, že ho vo svojom aktívnom živote nevyužívate prichádzate o množstvo výhod, ktoré tento druh športu poskytuje.

Používate niektorý z trenažérov? Zlepší vám nielen fyzickú, ale aj psychickú kondíciu - Módne novink

27.10.2019 18:43 Žijeme v dobe, kedy sa takmer každý človek venuje nejakému športu alebo sa aspoň snaží hýbať rôznymi spôsobmi. Môže za to súčasný trend fitness sveta, ktorý udáva rýchlejšie tempo, ako kedykoľvek predtým. Je preto úplne normálne, že v posilňovni vidíme nielen profesionálnych športovcov, ale rôzne skupiny ľudí, ktorým záleží nielen na výzore, ale aj na dobrom pocite a psychickej pohode.

Ako sa zbavíte kuny? | Odpudzovače.sk

27.10.2019 18:43 Kuna. Na pohľad je to síce vcelku milé zvieratko. Ale na dvore, v dome a v záhrade dokáže narobiť poriadne škody. O tom, že u vás kuna šarapatí, vás môže presvedčiť „dupanie“ na povale, poškodený interiér auta, ale aj uhynutá hydina. Aké škody dokáže kuna napáchať a ako sa môžete brániť?

Viete ako si vybrať najlepší fitness stroj? Toto je 5 najlepších z nich - TOP5 magazín

27.10.2019 17:08 Chystáte sa začať pravidelne cvičiť, no doteraz ste si mysleli, že fitness stroje patria len do posilňovne a špeciálne zariadených centier? Musíme vás vyviesť z omylu, pretože stroje na cvičenie môžete mať aj priamo doma. Mať vlastnú domácu posilňovňu v dnešnej dobe nie je žiadny problém a preferuje ju veľká časť športovcov.

Ani zima nie je dôvod, aby ste zanevreli na bicyklovanie - MAGAZÍN BOLD

27.10.2019 14:09 Bicyklovanie patrí medzi najobľúbenejší druh športu na celom svete. Okrem toho, že tento pohyb je prospešný pre celý ľudský organizmus, bicykel nám umožňuje nahradiť iné dopravné prostriedky. Ani zlé počasie a zima nie sú dôvodom na to, aby ste si od neho dali veľkú prestávku a vyšli z kondície.

INTELIGENTNÉ NÁRAMKY BUDÚ V BUDÚCNOSTI SAMOZREJMOSŤOU

27.10.2019 14:09 Určite ste už stretli človeka, ktorý mal okrem tradičných technologických noviniek ako je mobil pri sebe aj inteligentný náramok. Možno ste si jeho výnimočnosť na prvý pohľad ani nevšimli, no v skutočnosti sú múdrejšie, ako si mnohí myslia. Tí, ktorí ich raz vyskúšajú ich budú používať nielen počas športovania, ale aj bežného života.

Posilnite všetky partie rovnako pomocou jedného stroja - Pisem.sk

27.10.2019 14:09 Snom takmer každého človeka je byť nielen zdravý, ale aj dobre vyzerať. S výzorom je veľmi úzko spojený pohyb, ktorý je veľkou časťou úspechu. Dnešná doba nám prináša veľa možností pohybu a športovania, z ktorých si niektorí ľudia nevedia ani len vybrať. Venovať sa počas tréningu nemusíte len jednej partii tela, ale zapojiť ho môžete naraz celé. Ako je to možné?

Naštartujte svoj metabolizmus jednoduchým cvičením na lavičke | Pridajte sa.sk

27.10.2019 14:09 Cvičenie nie je prechádzkou cez ružovú záhradu a začiatky bývajú ťažšie, ako si všetci myslia. Ak však dosiahnete pravidelnosť a kvalitu cvikov, vaše telo sa zmení na nepoznanie. Zabezpečíte si tak nielen dokonalý výzor, ale aj zdravie a rýchlejší metabolizmus.

Plánujete cvičiť priamo u vás doma? Nezabudnite na základnú fitness pomôcku - Prenocuj.sk

27.10.2019 14:09 Hoci máme v súčasnosti k dispozícii posilňovne a fitness centrá na každom rohu, aj tak sa nájdu ľudia, ktorí preferujú cvičenie priamo doma. Niektorí možno zastávajú názor, že tréning vo fitku je omnoho účinnejší a efektívnejší, no pravda je taká, že rovnako dobre sa dá cvičiť aj v obývačke. Potrebovať na to budete pár základných pomôcok a čo najviac fantázie.

Máte pod kapotou auta kuny? Takto sa ich zbavíte! | Odpudzovače.sk

27.10.2019 14:09 Myslíte si, že ak parkujete v garáži, vyhrali ste nad kunou? Tak to ste na omyle. Kune stačí naozaj maličká škáročka na to, aby sa dostala dovnútra. Pokojne sa pretiahne aj cez štrbinu pod dverami. Takže ani v garáži nie je vaše auto v bezpečí. A to najmä v zime, kedy si kuna hľadá teplý brloh. Vtedy je pre ňu vyhriaty motor auta doslova rajom. Nebezpečenstvo sa zvyšuje, ak žijete v blízkosti lesov, kde sa kuny vyskytujú častejšie. Čo teda taká kuna v aute dokáže? Nič príjemné.

Zaručený spôsob, ako sa zbaviť potkanov | Odpudzovače.sk

27.10.2019 14:09 Vyskúšali ste už všemožné spôsoby, ako sa zbaviť potkanov, no hlodavce sa aj tak po čase objavia? Hľadáte zaručený spôsob, ktorý vás tejto nepríjemnosti nadobro zbaví? Existuje veľmi jednoduché a účinné riešenie. Čo robiť, aby sa potkany vyhýbali vášmu obydliu?

Poistenie invalidity od 40% alebo 70%

25.10.2019 17:06 Poistenie invalidity sa poisťuje od 70% ale aj už od 40%. Samozrejme rôzne nastavené percentá invalidity sa budú líšiť cenou ktorú za poistenie invalidity zaplatíme.

Finančný poradca, človek ktorého pravdepodobne nikdy nestretnete.

22.10.2019 01:03 Finančný poradca je pomenovanie ľudí ktorí poskytujú finančné poradenstvo za priamu odmenu od klienta. Finančný poradca je teda platený svojim klientom.