Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Ked čistota tak čistota - alebo jak sme v ho....ach plávali

13.04.2020 00:06 Moja vojenčina sa vúbec ničím nelíšiua od teho co zažili ostatní chalani a tak sme si šeci užívali v prvých mjesícoch mazáckú vojnu a súžili sme co prv mazákom a až potom štátu a vlasci. Jedna z vjecí kerú sme pravidelne robili bua, že ked si nekerí ze starých išeu zatrónit na záchod, negdo z nás muadých tam naklusau a podstrikovau mu oblúbenú vúňu. Skrátka sužby na úrovni pjethvezdičkového hotela kedže každý ze starých mjeu rád neco inší. V rámci plnohodnotných sužeb patriuo aj čístení daného místa tak aby byuo plne funkčné v prípadze potreby. A tak ráz ked sa jeden z hajzliku ucpau, nastaua krízova situácia.

Na čo slúži odkladacia skrinka vo Volkswagenoch?

13.04.2020 00:06 Aj keď sa zdá táto otázka jednoduchá, pravda to až tak nie je. Po skúsenostiach s ňou môžem konštatovať, že je len na parádu.

Fotofun - ďaľšia aplikácia z našej kuchyne

13.04.2020 00:06 Po dlhšej dobe blogujem zasa trocha po slovensky, aby som si to precvičil a pri tej príležitosti mi nená nepochváliť sa ďaľšou bezplatnou aplikáciou pre mobilné telefóny. Tentokrát sme sa vrhli na fotoaparáty v mobiloch.

Packa - polícia nemá dosť expertov na počitačovú kriminalitu

13.04.2020 00:06 Dnes na aktualne.sk vyšiel článok, v ktorom policajný prezident Packa konštatuje, že polícia nemá dostatok expertov na počitačovú kriminalitu. Ako jeden z hlavných dúvodov uvádza financie. Je to naozaj len o peniazoch?

Tipos a jeho mobilná novinka

13.04.2020 00:06 Trocha v tieni iných informácií Tipos spustil zaujimavú službu. Online stávkovanie prostredníctvom mobilných telefónov. Na rozdiel od iných podobných stávkových systémov však tento nie je postavený na wapovej technológii, ale na čistokrvnej J2ME.

Záhorácky král - to jako fakt?

13.04.2020 00:06 Dnes sem ze záujmem kukeu reflex na makríze. A co že mja to to zaujauo ? Byua to reportáž o záhoráckem královi Aloisovi 1 Sekulském. No nevím, ale ten moseu byt importnutý šak nevjzedzeu porádňe ani záhorácky.

Jednoducha otázka - jednoducha odpoveď

13.04.2020 00:06  Keby som mal možnosť položiť nášmu pánu premierovi jedinú otázku asi by som sa spýtal či zníži daň z benzinov a očakával by som odpoveď "áno" alebo "nie".  

Ako som nútene porušil dopravné predpisy

13.04.2020 00:06 I keď by som rád napísal, že som  vodič dokonalo dodržiavajúci predpisy za každých okolností nie je tomu tak. Občas sa utrhnem a nejaké to malé "porušeníčko" si doprajem, či už nesprávnym parkovaním alebo rýchlejšou jazdou. Čo už. Kto si bez viny hoď kameňom. Ale moje piatkové porušenie predpisov má na svedomí niekto iný, nevyhováram sa ... je to prosto fakt.

Súkromné televízie - primitívnosť najhrubšieho zrna

13.04.2020 00:06 Večerné správy na Markíze priniesli príspevok o znásilnenej 50-ročnej žene skupinou mladíkov. Potiaľto by som bol ochotný správu akceptovať ako jeden z mnohých bulvárnych príspevkov. Následný rozhovor s obeťou tohto činu však už nie. Žena zjavne v trvajúcom šoku odpovedala na otázky novinárov. I keď som reportáž videl len na Markíze, neprehliadnutelny windscreen Joj-ku ju v mojich očiach diskvalifikuje na dlhú dobu.

Lesk a bieda mobilných služieb

13.04.2020 00:06 Vačšina mobilných operátorov sa vzácne zhoduje s názorom populárnych webových projektov na tom, že budúcnosť internetu resp. jeho služieb tkvie v mobilných telefónoch. Ako to však v skutočnosti je ? No žiadna sláva. I keď posuny služieb z PC do mobilov postupne nastávajú, ich najväčšími brzdami sú operátori. Nebudem hodnotiť zahraničných prevádzkovateľov kde je to bohužiaľ, česť tým málo výnimkám, veľmi podobné ako na Slovensku.

Ministerský otrávený pes - šokujúce odhaleňí

13.04.2020 00:06 Oťapený pes pani T. istý čas hýbau našú politickú scénu. Kúli ňemu sa do nemilosci nášeho pána premjéra dostali novinári. Byly v tem neviňe, alebo skutečne svoje parče natáhli cez pôt a psa sceli otrávit ? Nám sa podariuo získat závažné informácije o temto škandaloznem čiňe a vyspovidali sme čovjeka, kerý sa útoku na ňemý ksicht účastniu.

Homeless 2.0 - pomocník daľší generácije

13.04.2020 00:06 Do redakcije občasníka "Byli - budeme, ale nejsme" sa nám po duchší dobje dostau softvarový skvost. Program Homeless 2.0 je výtvorem firmy Kilobajt Soft a jeho funkcije a výhody nám predstaví sám majitel/konatel/upratovačka/kavovarič Aladár Kilobajt v.h. .

Isobar Create London 2012 - NFC

13.04.2020 00:06 Vikend 24 - 25 marca 2012 sa v Londyne niesol nielen v duchu nadherneho slnecneho pocasia, ale v programatorskych kruhoch aj v znameni konania prvej europskej akcie zameranej na NFC technologiu a jej pouzitie v realnych podmienkach. Hostitelom dvojdnoveho programovacieho maratonu sa stali Shoreditch Studios a zbierka sponzorov slubovala slusnu porciu cien.

Meetcha At - naplanuj si stretnutia

13.04.2020 00:06 Planovanie stretnuti s priatelmi, znamymi je cas od casu pekne stresujuca zalezitost. Jeden nemoze vtedy inemu nevyhovuje miesto, komentare, spravy a emaily su rozosiate ked kade po roznych zariadeniach. Navyse finalne rozhodnutie obcas postavi cloveka do polohy diktatora.

O tem jak naša starenka zisciua, že né každá pena je na holení

13.04.2020 00:06 V osemdesátych rokoch ešte za éry komančú, ked obchody tovarem nepretékali a mandarinky s banánama nebili v bedničkách v ňutri obchodu, ale pjekne v skladze nachystané pro známych, sa nám o nepravidelný prísun zahraničného tovaru staraua tetka z Rakúska.