Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Brawlout – zaujímavá náhrada za Super Smash Bros

23.04.2024 04:00 Novinka prináša súboje až pre štyroch hráčov on-line alebo na jednom PC. Zatiaľ ako Early Access, ale vyjde tiež na konzole. Prestalo vás Super Smash Bros baviť alebo naopak nemáte na čom túto kultovú sériu hrať? Novinka Brawlout by mohla pomôcť. Vychádza ako Early Access cez Steam. Tvorcovia chcú priniesť ideálnu mlátičku pre hranie s The post Brawlout – zaujímavá náhrada za Super Smash Bros appeared first on GameZona.sk.

Jacksmith je späť

20.04.2024 02:30 Jacksmith je akčná hra na hranie rolí, v ktorej hráte za Jacksmitha, kováča osla, a kujete rôzne druhy zbraní, od silných sekier, kladív a lukov až po meče a iné veci pre vašich bojovníkov. Potom sa musíte pripojiť k svojim statočným bojovníkom v bitkách proti nepriateľom. Počas boja musíte zbierať korisť a obsadzovať delá. Čo The post Jacksmith je späť appeared first on GameZona.sk.

Portal Knights – ďalšia kvalitná hra v early access

13.04.2024 05:30 Netradičné akčné RPG odohrávajúce sa v otvorenom a fantastickom svete sandboxových ostrovov, ktoré sú vzájomne spojené starobylými portálmi. Vo svete, v pradávnej minulosti rozdrobenom na tisíce drobných častí, ktoré teraz plávajú oblohou každá vlastným smerom a ústrety vlastnej budúcnosti. Ostrovy sú obývané rozličnými bytosťami a predstavujú skutočne unikátne svety. Vaši hrdinovia sú tu potom od The post Portal Knights – ďalšia kvalitná hra v early access appeared first on GameZona.sk.

Cossacks 3 – zaujímavý nástupca legendy

13.04.2024 05:30 Návrat legendárnych Cossacks! Pokračovanie ocenenej strategickej série. Hra sa odohráva v Európe 17. a 18. storočia, realtimová stratégia umožňuje obrovské bitky až s 16 000 jednotkami na bojisku. Toto je remake hry, ktorá bola pôvodne vydaná v roku 2000. Obsahuje všetky prvky úspešnej a význаmnej hry Cossacks a kombinuje ich so súčasnou 3D grafikou. Cossacks The post Cossacks 3 – zaujímavý nástupca legendy appeared first on GameZona.sk.

Syndrome – hororová hra, ktorá vás bohužiaľ nenadchne

13.04.2024 05:30 V klasickom survival horore Syndrome sa zobudíte na prieskumnej vesmírnej lodi kdesi ďaleko vo vesmíre. Mierne omámení účinkom dlhého cryospánku sa vydáte hľadať svojich kolegov, veľmi rýchlo však zistíte, že väčšina z nich je mŕtva a preživší sú zasa… dosť zmenení. Hra sa vracia ku koreňom sci-fi hororov, teda do temných zákutí a k boju The post Syndrome – hororová hra, ktorá vás bohužiaľ nenadchne appeared first on GameZona.sk.

Hra War Thunder si na Halloween pripravila čarodejnícky kotol

13.04.2024 05:30 War Thunder oslavuje tohtoročný Halloween a blížiace sa výročie cenami, udalosťami, zľavami a súťažami. Jesenná akcia pobeží od piatku 28. októbra do 2. novembra. Piloti a tankisti sa môžu zúčastniť špeciálnych halloweenskych pretekov. Piloti môžu prevziať velenie povestne známeho nočného bombardéra Polikarpov Po-2 z letky Nočné čarodejnice a bojovať o prvé miesto v pretekoch vyhýbaním The post Hra War Thunder si na Halloween pripravila čarodejnícky kotol appeared first on GameZona.sk.

Následujúci mesiac