Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav
Inteligentné zabezpečenie domácností

23.10.2017 18:36 Všetci si potrpíme na bezpečný domov. Rovnako, ako je dôležité mať prehľad o návštevníkoch nášho obydlia, sa treba mať na pozore aj pred nečakaným požiarom alebo návštevou. Šikovné zariadenia nás i na diaľku dokážu informovať o nezvyčajných okolnostiach, vďaka čomu už nikdy nemusíme tŕpnuť, či je doma všetko v poriadku. Strážte deti na diaľku Okrem toho, že nám inteligentné ... Príspevok Inteligentné zabezpečenie domácností zobrazený najskôr Pisem.sk.

Chystáte sa zazimovať bazén? Držte sa našich praktických rád!

19.10.2017 17:37 Na to, aby ste sa z bazéna mohli plnohodnotne tešiť aj budúci rok, mali by ste ho náležite pripraviť na zimné obdobie. Ak sa budete držať nášho nenáročného návodu, určite zazimovanie vášho bazéna zvládnete svojpomocne a bez akýchkoľvek problémov. Zazimovaniu bazéna sa veujte v jesenných mesiacoch Bazénová voda by mala byť pred zazimovaním čistá, najlepšie ... Príspevok Chystáte sa zazimovať bazén? Držte sa našich praktických rád! zobrazený najskôr Pisem.sk.

Komfort, ktorý poskytuje vzduchový vak, vás jednoducho dostane!

18.10.2017 15:36 Leto. Ročné obdobie, s ktorým sme sa už museli rozlúčiť. Bohužiaľ. Avšak, kto povedal, že aj počas tých ostatných, chladnejších ročných období nemôžete žiť na plno, užívať si život plnými dúškami a plniť si svoje sny? Aj keď je síce vonku už chladnejšie, nenechajte sa odradiť počasím, ale naopak! Žite každý deň, spoznávajte nové miesta a spríjemnite si ... Príspevok Komfort, ktorý poskytuje vzduchový vak, vás jednoducho dostane! zobrazený najskôr Pisem.sk.

Zóny, na ktoré by mala byť rozdelená detská izbička

18.10.2017 15:36 Aj vy máte malé dieťa, a práve preto ste sa rozhodli zariadiť detskú izbu, ktorá preň bude bezpečnou, no zároveň útulnou miestnosťou? Už dávno neplatí, že zariadenie izby pre ratolesti spočíva vo vymaľovaní stien, umiestnenia skrine čo najbližšie k dverám a bezpochyby písacieho stolíku, ktorý bude dieťatko využívať najmä v školskom veku. V súčasnosti si rodičia čoraz viac uvedomujú, že ... Príspevok Zóny, na ktoré by mala byť rozdelená detská izbička zobrazený najskôr Pisem.sk.

Prečo sú startupy tak populárne

02.10.2017 01:10 Startup v dnešnej dobe zažíva najväčší boom od svojho vzniku, za ktorý bola považovaná Internetová horúčka v rokoch 1996-2001. Čo zaujímavé môže priniesť a čím si získal svoju popularitu? Startup označuje ešte len vznikajúci projekt, ktorý má do sveta priniesť niečo prelomové, ale zároveň dostupné pre masy, či nadšencov. Na to, aby uspel, idea produktu ... Príspevok Prečo sú startupy tak populárne zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako vybaviť šatňu?

02.10.2017 01:10 Vybavujete šatňu pre vašich klientov, alebo zamestnancov? Aj keď v prípade klientov bude požiadavka na estetickú stránku veci azda o niečo vyššia, čo sa týka typu vybavení, bude to veľmi podobné. V prvej rade je dôležité uvedomiť si pár základných vecí, potom už bude zariaďovanie šatne hračka. Ako na to, vám poradíme v tomto článku. Ako začať? Skôr než ... Príspevok Ako vybaviť šatňu? zobrazený najskôr Pisem.sk.