Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech
Firemné kurzy angličtiny: nástroj na progres firmy aj zamestnancov

27.12.2017 11:03 Firemné jazykové vzdelávanie prináša niekoľko benefitov. Zamestnanci majú väčšiu motiváciu pracovať pre vás, oddýchnu si od pracovného stereotypu a upevnia kolektív, ktorý potom dosiahne lepšie výsledky. Anglická škola Flagwork sa zameriava na firemné kurzy angličtiny. Spolupracuje s vaším HR oddelením a vytvorí výučbový plán, ktorý vychádza z cieľov vášho jazykového vzdelávania. Vzdelaní zamestnanci zaistia firme prosperitu a sami získajú ... Príspevok Firemné kurzy angličtiny: nástroj na progres firmy aj zamestnancov zobrazený najskôr Pisem.sk.

Kupujete úžitkové vozidlo? Najprv si položte tieto 4 otázky

19.12.2017 13:42 Dnes sú na úžitkové vozidlá kladené vysoké požiadavky – majitelia firiem aj živnostníci chcú, aby boli spoľahlivé, bezpečné, komfortné a mali čo najnižšiu spotrebu. V minulosti kombinácia týchto štyroch vlastností nebola samozrejmosťou, no dnes nájdete množstvo úžitkových vozidiel, ktoré tieto požiadavky spĺňajú. Podľa čoho si však vybrať to najvhodnejšie? Pri kúpe vám pomôžu tieto štyri ... Príspevok Kupujete úžitkové vozidlo? Najprv si položte tieto 4 otázky zobrazený najskôr Pisem.sk.

Krbové kachle – podľa čoho ich vybrať?

18.12.2017 22:12 Zima je v plnom prúde, mnohí z nás používajú ako zdroj tepla krbové kachle. Ak vy kachle nemáte, ale plánujete ich v najbližšej dobe kúpiť, pozrite si pár rád, ako vybrať tie správne kachle pre vás. Začiatok zimy je obdobím, kedy sa prvýkrát ukáže, ako dobre budú vaše vykurovacie telesá fungovať túto sezónu. Ak ste ... Príspevok Krbové kachle – podľa čoho ich vybrať? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Základné body štruktúry diplomovej práce

06.12.2017 21:03 K jedným z pilierov každej záverečnej práce patrí jej štruktúra. Ako na ňu, čo musí obsahovať a ako ju vyskladať? Ako na štruktúru diplomovky a bakalárky Štruktúru diplomovej aj bakalárskej práce tvoria tieto časti: preliminária – obal, titulný list, abstrakt, predhovor a obsah hlavný text – úvod, jadro práce, záver a zoznam použitej literatúry koncová časť – ... Príspevok Základné body štruktúry diplomovej práce zobrazený najskôr Pisem.sk.

Základné body štruktúry diplomovej práce

06.12.2017 19:32 K jedným z pilierov každej záverečnej práce patrí jej štruktúra. Ako na ňu, čo musí obsahovať a ako ju vyskladať? Ako na štruktúru diplomovky a bakalárky Štruktúru diplomovej aj bakalárskej práce tvoria tieto časti: preliminária – obal, titulný list, abstrakt, predhovor a obsah hlavný text – úvod, jadro práce, záver a zoznam použitej literatúry koncová časť – ... Príspevok Základné body štruktúry diplomovej práce zobrazený najskôr Pisem.sk.

Zúfalí pri výbere vianočných darčekov? Tieto darčeky určite potešia!

06.12.2017 17:41 Hej, kámo, poraď mi, čo mám kúpiť na Vianoce mame, otcovi, bratovi a kamarátom? Túto otázku asi aktuálne počujete každý deň. Nebojte sa, máme pre vás niekoľko tipov! Oh, áno mami, zase som dostal trenky, jedinú vec, po ktorej som celý rok túžil. Ak túto vetu poznáte aj vy, žiadny strach, rozhodne v tom nie ... Príspevok Zúfalí pri výbere vianočných darčekov? Tieto darčeky určite potešia! zobrazený najskôr Pisem.sk.

Nos, za ktorý sa nebudete hanbiť!

02.12.2017 22:05 Aj vy patríte k ľuďom, ktorí sa hanbia sa svoj vzhľad, len kvôli krivému nosu? Nenechajte si nosom pokaziť život, náprava je dostupná a jednoduchá! Nos je dominantou našej tváre. Rozdeľuje tvár na dve, v ideálnom prípade identické časti. Nie je preto žiadnym prekvapením, že pokiaľ má nos nevyvážené proporcie a doslova si pýta pozornosť, ... Príspevok Nos, za ktorý sa nebudete hanbiť! zobrazený najskôr Pisem.sk.