Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Pre pokoj a pohodu vo vašom dome i vašej duši

23.07.2017 09:04 Vchodové dvere do domu ako ten najzákladnejší základ ochrany Bohužiaľ alebo vďakabohu , nežijeme niekde v trópoch, na ostrove alebo v buši. Nebývame v chatrčiach alebo v niečom, čo sa podobá na stany a nepotrebuje to vchodové dvere. Žijeme v podnebnom pásme, ktoré priam predpokladá, že budeme bývať v niečom stabilnejšom, trvácnejšom a odolnejšom. V niečom, čo nás ochráni pred zimou, ... Príspevok Pre pokoj a pohodu vo vašom dome i vašej duši zobrazený najskôr Pisem.sk.

Pitie alkoholických drinkov v lete má svoje pravidlá: Viete, ako si nespôsobiť „opicu“?

21.07.2017 19:33 Poznáte to. Letné terasy, kde vás príjemne ofukuje svieži vetrík, všade naokolo opálené telá, bublinky a ľadovo vychladené nápoje. Aj vám napadne táto scéna, keď sa povie leto? Sezóna teplých nocí si vyslovene žiada letný drink. Je dokázané, že počas horúcich letných nocí a zimných večerov chutí alkohol ľuďom viac. Nezáleží na tom, či si ... Príspevok Pitie alkoholických drinkov v lete má svoje pravidlá: Viete, ako si nespôsobiť „opicu“? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Zariadenie do predajne, vďaka ktorému tovar vynikne na maximum

13.07.2017 16:30 Aj váš pohľad pri vstupe do predajne smeruje smerom k pultu? Nie ste v tom sami, podobne sa správajú takmer všetci zákazníci. Pulty sú jednoducho dôležitou časťou obchodných interiérov – predajní, vzorkovní, alebo napríklad recepcií. Vedeli ste, že ich funkčnosť a estetické stvárnenie prezrádzajú čo – to o majiteľovi obchodu, do ktorého ste práve vkročili? ... Príspevok Zariadenie do predajne, vďaka ktorému tovar vynikne na maximum zobrazený najskôr Pisem.sk.