Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel
Sexuálna potencia nie je len o erekcii

30.09.2017 18:14 Možno že sa to stalo už aj vám. Celý týždeň sa tešíte na svoju partnerku, v hlave si predstavujete všetky tie možné pozície pri milovaní s ňou, ktoré by ste si obidvaja radi opäť vyskúšali a vychutnali, no aj keď sa nemôžete dočkať víkendu, v hlave vás trápia otázky, či všetko dopadne dobre. Vaše obavy ... Príspevok Sexuálna potencia nie je len o erekcii zobrazený najskôr Pisem.sk.

Zdravá chuť jedla

30.09.2017 18:14 Prišlo obdobie, kedy síce odložíte plavky do skrine, ale mnohí naštartujú chudnutie, aby boli do ďalšej plavkovej sezóny fit. Počasie vonku už nemusí byť vždy ideálne, a preto viac a viac ľudí prekročí prah najbližšej posilňovne. Zvýšenie množstva pohybu je správny krok za snom o ideálnej postave, podporiť ho však treba aj správne zvolenou stravou. ... Príspevok Zdravá chuť jedla zobrazený najskôr Pisem.sk.

Užite si dovolenku aj na jeseň

30.09.2017 12:11  Hoci leto sa pomaly končí a letný šatník nahrádzame jesenným, stále máme šancu si oddýchnuť v teplučkom prímorskom prostredí. Dovolenky sú na jeseň ešte výhodnejšie a na plážach je viac voľného miesta, čo poteší všetkých, ktorí majú radi súkromie. Dovolenka v septembri vás jednoducho nadchne. Na last minute do Grécka Hoci pre niektorých sa leto skončí s nástupom prvých ... Príspevok Užite si dovolenku aj na jeseň zobrazený najskôr Pisem.sk.

Chcete zbohatnúť? Založte si firmu!

25.09.2017 22:11 To však nie je vôbec jednoduché, vravíte si. Radšej budem robiť za málo peňazí v mojom zamestnaní, ako mať takýto stres… Nemusí to ale byť tak zložité, ako si myslíte. Peniaze sú hybnou silou celej ľudskej spoločnosti. Ten, kto ich má viac, je automaticky cennejší, má kvalitnejší život a iné z toho prameniace výhody. Peniaze ... Príspevok Chcete zbohatnúť? Založte si firmu! zobrazený najskôr Pisem.sk.

Pre pokoj a pohodu vo vašom dome i vašej duši

24.09.2017 01:07 Vchodové dvere do domu ako ten najzákladnejší základ ochrany Bohužiaľ alebo vďakabohu , nežijeme niekde v trópoch, na ostrove alebo v buši. Nebývame v chatrčiach alebo v niečom, čo sa podobá na stany a nepotrebuje to vchodové dvere. Žijeme v podnebnom pásme, ktoré priam predpokladá, že budeme bývať v niečom stabilnejšom, trvácnejšom a odolnejšom. V niečom, čo nás ochráni pred zimou, ... Príspevok Pre pokoj a pohodu vo vašom dome i vašej duši zobrazený najskôr Pisem.sk.

Pitie alkoholických drinkov v lete má svoje pravidlá: Viete, ako si nespôsobiť „opicu“?

22.09.2017 01:06 Poznáte to. Letné terasy, kde vás príjemne ofukuje svieži vetrík, všade naokolo opálené telá, bublinky a ľadovo vychladené nápoje. Aj vám napadne táto scéna, keď sa povie leto? Sezóna teplých nocí si vyslovene žiada letný drink. Je dokázané, že počas horúcich letných nocí a zimných večerov chutí alkohol ľuďom viac. Nezáleží na tom, či si ... Príspevok Pitie alkoholických drinkov v lete má svoje pravidlá: Viete, ako si nespôsobiť „opicu“? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Zariadenie do predajne, vďaka ktorému tovar vynikne na maximum

14.09.2017 00:01 Aj váš pohľad pri vstupe do predajne smeruje smerom k pultu? Nie ste v tom sami, podobne sa správajú takmer všetci zákazníci. Pulty sú jednoducho dôležitou časťou obchodných interiérov – predajní, vzorkovní, alebo napríklad recepcií. Vedeli ste, že ich funkčnosť a estetické stvárnenie prezrádzajú čo – to o majiteľovi obchodu, do ktorého ste práve vkročili? ... Príspevok Zariadenie do predajne, vďaka ktorému tovar vynikne na maximum zobrazený najskôr Pisem.sk.

Pelech psíkovi vyčlení miesto

08.09.2017 16:08 Keď psík vo vašej domácnosti nenachádza zónu, ktorá patrí len jemu, ľahko si spraví posteľ aj z vašej pohovky. Aby ste sa vyhli srsti nalepenej na oblečení a nebojovali so psíkom o vlastné miesto na sedačke, zaobstarajte mu pelech a pomôcky potrebné na výcvik. Nezbedníkov skrotia chovateľské potreby Medzi chovateľskými potrebami nenájdete len krmivo, šampóny alebo misky pre zvieratá, ... Príspevok Pelech psíkovi vyčlení miesto zobrazený najskôr Pisem.sk.

Poistenie sedadiel v aute chráni všetkých spolucestujúcich

04.09.2017 20:05 Úraz či nehoda vám dnes hrozia takmer na každom kroku. Doma, v práci, na ulici, či na cestách… Môžete byť tým najlepším vodičom, ale vždy sa môže objaviť na ceste niekto, kto taký skúsený nie je. Trvalé následky sú niečo, čo nechce prežiť na vlastnej koži asi nikto. Preto je dobré myslieť nielen na seba ... Príspevok Poistenie sedadiel v aute chráni všetkých spolucestujúcich zobrazený najskôr Pisem.sk.

Aj na Slovensku môžete zažiť nezabudnuteľné wellness pobyty

04.09.2017 18:34 V súčasnosti sa do popredia dostávajú wellness a spa pobyty v rámci  darčekových poukážok. Na rôznych zľavových portáloch a internetových stránkach takmer všetkých hotelov nájdete práve sekciu s ponukou wellness a spa. Ak sa takýto hotel nachádza niekde úplne mimo mesta, v srdci krásnej slovenskej prírody, je takýto darček na nezaplatenie. Mnohí z nás uprednostňujú ... Príspevok Aj na Slovensku môžete zažiť nezabudnuteľné wellness pobyty zobrazený najskôr Pisem.sk.