Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj
Betavid – podporte svoje unavené oči!

14.02.2018 09:36 Máte pocit, že pri svojom zamestnaní a voľnom čase až nadmieru unavujete oči? Unavené oči rozhodne nie sú nič príjemné, pokiaľ ich únavu chcete zmierniť, budete potrebovať nejaké doplnky výživy. Napríklad Betavid! Keď sa človeka opýtate, ktorý zmysel považuje za najdôležitejší, väčšina ľudí by vám odpovedala, že zrak. Zrak je skutočne asi najdôležitejším zmyslom, pri ... Príspevok Betavid – podporte svoje unavené oči! zobrazený najskôr Pisem.sk.

Zúfalí pri výbere vianočných darčekov? Tieto darčeky určite potešia!

07.02.2018 01:01 Hej, kámo, poraď mi, čo mám kúpiť na Vianoce mame, otcovi, bratovi a kamarátom? Túto otázku asi aktuálne počujete každý deň. Nebojte sa, máme pre vás niekoľko tipov! Oh, áno mami, zase som dostal trenky, jedinú vec, po ktorej som celý rok túžil. Ak túto vetu poznáte aj vy, žiadny strach, rozhodne v tom nie ... Príspevok Zúfalí pri výbere vianočných darčekov? Tieto darčeky určite potešia! zobrazený najskôr Pisem.sk.

5 faktov o citlivej pokožke

05.02.2018 15:00 Citlivá pokožka dokáže z času na čas potrápiť asi každého človeka. Čo je dobré o nej vedieť a ako sa vyvarovať „citlivým stavom“? Čo je to citlivá pokožka Zaznamenali ste už na svojej pokožke červené fliačiky, suché miesta alebo škvrny? Možno dokonca aj svrbivú kožu, pocity napätia či pichanie? To všetko sú príznaky citlivej pokožky. ... Príspevok 5 faktov o citlivej pokožke zobrazený najskôr Pisem.sk.

Nos, za ktorý sa nebudete hanbiť!

03.02.2018 00:16 Aj vy patríte k ľuďom, ktorí sa hanbia sa svoj vzhľad, len kvôli krivému nosu? Nenechajte si nosom pokaziť život, náprava je dostupná a jednoduchá! Nos je dominantou našej tváre. Rozdeľuje tvár na dve, v ideálnom prípade identické časti. Nie je preto žiadnym prekvapením, že pokiaľ má nos nevyvážené proporcie a doslova si pýta pozornosť, ... Príspevok Nos, za ktorý sa nebudete hanbiť! zobrazený najskôr Pisem.sk.