Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel
Ozvláštnite si dlhé zimné večery Tantrou

29.12.2019 15:00 Zima už je v plnom prúde. Dni sú najkratšie v roku a nedostatok slnečného svetla sa nagatívne podpisuje na našom psychickom zdraví. Bohužiaľ náš mentálny stav neovplyvňuje len nás a stres či nervozita môžu byť zdrojom mnohých nedorozumení či už v práci, s partnermi alebo priateľmi. Nedostatok serotonínu, taktiež známeho ako hormón šťastia je nutné ... Príspevok Ozvláštnite si dlhé zimné večery Tantrou zobrazený najskôr Pisem.sk.

História matracu, od lístia na kameňoch po súčasné pohodlie

19.12.2019 15:12 Všetci milujeme tráviť čas na posteli viac ako čokoľvek, čo robíme. Po náročnom a únavnom dni v kancelárii sa k posteli vždy vrátite a čaká na vás. A vy na tom radi spíte. Zaujímalo vás však niekedy, kto vymyslel matrac a ako sa dostal do súčasnej podoby? Väčšinu života trávime spánkom. Samozrejme, kde a na čom spíme, je ... Príspevok História matracu, od lístia na kameňoch po súčasné pohodlie zobrazený najskôr Pisem.sk.

Prečo by ste mali začať používať bidet

16.12.2019 15:31 Bidety sú rozšírené vo väčšine krajín sveta, no nie sú dostupné na Slovensku aj napriek výhodám, ktoré bidety ponúkajú v porovnaní s toaletou. Kúpeľňa a záchod sú pre väčšinu ľudí tabu v diskusiách a len málokto sa rozpráva o svojich hygienických zvykoch s inými ľuďmi. Je možné, že najprv sa vám myšlienka používania bidetu bude zdať smiešna, alebo čudná. Skúste si však ... Príspevok Prečo by ste mali začať používať bidet zobrazený najskôr Pisem.sk.

Štýlové dámske nohavice a legíny – ideálny vianočný darček?

13.12.2019 17:01 Vianoce sa nezadržateľne blížia, prichádza tak čas, kedy si môžeme spraviť radosť peknými darčekmi. Alebo túto radosť dopriať rodinným príslušníkom alebo známym. Ak ste žena, prípadne vyberáte vhodný darček pre ženu, dámske nohavice a legíny sú skvelým nápadom! Nohavice sú špecifickým prvkom oblečenia každej ženy. Určite sama veľmi dobre viete, ako náročné vie byť zohnať ... Príspevok Štýlové dámske nohavice a legíny – ideálny vianočný darček? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Aké sú trendy v kancelárskych priestoroch?

13.12.2019 12:07 Aj keď sa aktuálne trendy z roka na rok menia, zrejme aj vás zaujíma, čo bude pravdepodobne súčasťou aj vašich kancelárskych priestorov. Obzvlášť ak plánujete vo svete biznisu „preraziť“, inovovať či rozvážnejšie pracovať, trendy v kanceláriách môžu byť obrovským prínosom, vďaka ktorým si splníte stanovené ciele. Technologické trendy idú ruka v ruke s dobou Prenájom priestorov Bratislava nepredstavuje len ... Príspevok Aké sú trendy v kancelárskych priestoroch? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Kvalitné eurookná a bezpečnostné dvere od renomovanej firmy

13.12.2019 12:07 Ak pracujete na výstavbe alebo renovácii domu či bytu, potom je ideálny čas zvážiť nielen výmenu podláh či kúpeľne, ale tiež okien a dverí. Musíte však vybrať tie správne a najmä kvalitné materiály, aby ste aj takýmto spôsobom zvýšili hodnotu nehnuteľnosti a koniec koncov zlepšili izoláciu v interiéri, ktorá je kľúčová. Výroba a montáž eurookien a dverí od roku 2002 ... Príspevok Kvalitné eurookná a bezpečnostné dvere od renomovanej firmy zobrazený najskôr Pisem.sk.

Aké technológie sa používajú pre potlač tričiek

09.12.2019 17:42 Nezaujíma vás, čo o vás bude hovoriť módna polícia a zároveň máte radi zábavu? V tom prípade by ste mohli oceniť ponuku e-shopu, kde nájdete nielen tričká, prípadne mikiny, ale napríklad aj oblečenie pre menšie ako aj najmenšie deti alebo darčekové predmety, ako sú hrnčeky s vtipnými nápismi alebo vankúšiky na spanie. Nejedná sa o ... Príspevok Aké technológie sa používajú pre potlač tričiek zobrazený najskôr Pisem.sk.

Plavba loďou v Chorvátsku. Vychutnajte si dovolenku tak trochu inak

04.12.2019 17:37 Premýšľali ste nad tým, že by ste chceli svoju najbližšiu dovolenku stráviť inak ako len na jednom mieste na pláži? Riešením by pre vás mohla byť práve luxusná plavba loďou po vodách Jadranského mora. Prenájom jachty v Chorvátsku je čoraz viac obľúbenou formou letnej dovolenky. Čo takýto typ dovolenky ponúka a čo sa dá zažiť a vidieť v Chorvátsku? ... Príspevok Plavba loďou v Chorvátsku. Vychutnajte si dovolenku tak trochu inak zobrazený najskôr Pisem.sk.