Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa
Pôžička s 0 % úrokom. Oplatí sa vám?

26.03.2019 00:42 Keďže väčšina ľudí v živote nevyhrá športku, ostávajú nám iba dva spôsoby, ako získať peniaze na niečo, čo potrebujeme. Môžeme si našetriť, čo však môže trvať dlho, alebo si na to jednoducho požičať čo najvýhodnejšie. Jeden z takýchto výhodných úverov je bezúroková pôžička. Bezúročná online pôžička je presne taká ako znie. Má nulový úrok. Platíte iba za ... Príspevok Pôžička s 0 % úrokom. Oplatí sa vám? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Volvo XC60: SUV crossover s kultivovaným sebavedomím

25.03.2019 12:05 Kultivované sebavedomie. I to pomohlo k tomu, aby sa švédska automobilka Volvo mohla tešiť z prvenstva v odbornej ankete World Car of the Year 2018 . Toto prestížne ocenenie získal model XC60 – SUV crossover, ktorý mal silnú konkurenciu: za ním sa umiestnila Mazda CX-5 a Range Rover Velar. Čím toto vozidlo ... Príspevok Volvo XC60: SUV crossover s kultivovaným sebavedomím zobrazený najskôr Pisem.sk.

Garážové brány

23.03.2019 01:02 Garážová brána je neoddeliteľnou súčasťou každého garážového priestoru. Ak ho nechcete mať neustále otvorený, budete si musieť zakúpiť bránu, ktorá bude spĺňať vaše požiadavky. Výber brány je nesmierne dôležitý, preto by ste mu mali venovať dostatok pozornosti ešte predtým, ako si ju objednáte a zakúpite. Garážová brána pritom nie je len vstupom, cez ktorý sa do ... Príspevok Garážové brány zobrazený najskôr Pisem.sk.

Chcete vyzerať dobre? Oblečte sa podľa najnovších trendov

23.03.2019 01:02 Čo ročné obdobie, to iné trendy v oblasti módy. Pokiaľ chcete vyzerať naozaj dobre, čas od času obmeňte aj svoj šatník, pretože ako sa hovorí, šaty robia človeka. Ak prídete do práce v roztrhanom tričku, zašpinených džínsoch, nielen spolupracovníci, ale aj vedenie sa na vás bude pozerať cez prsty. Rovnako tak by ste mali mať ... Príspevok Chcete vyzerať dobre? Oblečte sa podľa najnovších trendov zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako postupovať pri založení s.r.o.?

22.03.2019 19:00 Ak ste sa rozhodli pustiť do vlastného podnikania, zrejme premýšľate, či si založiť živnosť, alebo rovno spoločnosť s ručením obmedzeným. Síce živnostenský list máte založený oveľa rýchlejšie ako spoločnosť, ale na druhú stranu má právnická osoba oveľa viac výhod, napríklad neručíte celým svojím majetkom, ale len do výšky majetku danej spoločnosti. V nasledujúcich riadkoch vám ... Príspevok Ako postupovať pri založení s.r.o.? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Čína čoraz viac dýcha na chrbát zabehnutým predajcom smartfónom

20.03.2019 18:05 Telefóny bez pochyby patria medzi neodlúčiteľné súčasti našich životov. Zatiaľ čo dlhšiu dobu v našich vreckách sme nosili primárne telefóny značiek ako Samsung, Apple, Sony a ďalšie, tak karta sa aktuálne pomaly otáča. Vyššie spomínané spoločnosti, ktoré dlhodobo dominovali sú pomaly na ústupe (pozn. redakcie: aktuálne spoločnosť Samsung je najväčším výrobcom telefónov na svete a spoločnosť Apple je tretím najväčším ... Príspevok Čína čoraz viac dýcha na chrbát zabehnutým predajcom smartfónom zobrazený najskôr Pisem.sk.

PZP – čo všetko ovplyvňuje cenu online

18.03.2019 16:10 Asi ste si už povedali, že sa vám nechce chodiť kvôli poistke celý deň po všetkých pobočkách poisťovní, no stále máte obavy uzatvoriť PZP online. Bojíte sa, či takto uzatvorená zmluva bude rovnako platná ako zmluva podpísaná osobne na poisťovni? Alebo či pri takomto uzatvorení budete mať rovnaké podmienky? Tak aj o tomto si povieme niečo ... Príspevok PZP – čo všetko ovplyvňuje cenu online zobrazený najskôr Pisem.sk.

S rakytníkovým olejom si posilníte imunitu

16.03.2019 09:05 Je množstvo spôsobov, ako zlepšiť svoj imunitný systém a bojovať pred oxidačným stresom, a jedným z nich je aj užívanie čistého, za studena lisovaného rakytníkového oleja. Bez chrípky vďaka rakytníku Usilujete sa zdravo žiť? Potom ste už určite „odkukali“ od svojej kolegyne konzumáciu rakytníkového oleja. Ako všetky prírodné oleje, aj tento je vhodný nielen na vnútorné použitie. Aplikovaním ... Príspevok S rakytníkovým olejom si posilníte imunitu zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako začať skutočne fotiť s digitálnou zrkadlovkou

12.03.2019 15:13 Digitálna zrkadlovka je fotografický prístroj, ktorý už veľa rokov dokáže urobiť jedny z najlepších fotografií. Využívajú ho ako amatérski, tak aj profesionálni fotografi. Ako ho nastaviť tak, aby dokázal s fotografiou divy? Objektívom cez zrkadlo do hľadáčika Čím sa digitálne zrkadlovky líšia od iných fotoaparátov? Je to tým, že ich snímač funguje podobne ako ľudské ... Príspevok Ako začať skutočne fotiť s digitálnou zrkadlovkou zobrazený najskôr Pisem.sk.