Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj
Opaľovanie – rozoznajte fakty od mýtov

28.08.2019 18:00 Vystavovanie pokožky slnečným lúčom môže mať nepríjemné následky. Slnečné svetlo z väčšej časti tvorí UVA žiarenie, prenikajúce hlboko do pokožky, kde pôsobí na DNA štruktúru buniek a spôsobuje predčasné starnutie kože. UVB pôsobí skôr na povrchu pokožky a práve „vďaka“ nemu si často liečime bolestivé popáleniny od slnka. O pôsobení slnečných lúčov na ľudský organizmus koluje niekoľko nebezpečných mýtov. ... Príspevok Opaľovanie – rozoznajte fakty od mýtov zobrazený najskôr Pisem.sk.

Zvárači zarábajú v zahraničí štvorciferné sumy

28.08.2019 01:36 Premýšľate nad pracovnou pozíciou zvárača? Máte si z čoho vyberať! Momentálne je o túto profesiu veľký záujem, čo dokazuje aj množstvo voľných pracovných miest u nás i v zahraničí. Kvalifikovaných zváračov CO2 potrebujú rôzne priemyselné odvetvia a vedia ich aj adekvátne finančne oceniť. Rastúci záujem tiež iba potvrdzuje dôležitosť profesionálnych zváračov v európskom prostredí výroby ... Príspevok Zvárači zarábajú v zahraničí štvorciferné sumy zobrazený najskôr Pisem.sk.

Medovina je chutný a zdravý nápoj, ktorý prežil tisícročia

27.08.2019 16:30 Medovina, mimoriadne obľúbený nápoj, je vyhľadávaná najmä v období, keď sa vonku treba niečím zahriať. Viete však, že sa skvelo hodí aj počas horúcich letných dní? Ľudia ho už po tisícky rokov využívajú ako rýchly zdroj energie a posilňovač imunitného systému, ba dokonca prírodný liek na mnohé ochorenia. Medovina je staršia než víno či pivo ... Príspevok Medovina je chutný a zdravý nápoj, ktorý prežil tisícročia zobrazený najskôr Pisem.sk.

Hor sa na bicykle do hôr!

27.08.2019 01:07 Aj vy patríte medzi milovníkov letných športových aktivít? Radi zažívate dobrodružstvo, prekonávate prekážky a nebaví vás sedieť doma na gauči? Výborne! V tom prípade si určite z času na čas zajazdíte na horskom bicykli, a to prevažne v prírode, na horách či cyklistických trasách. Ak však váhate nad kúpou nového bicykla, v tom prípade by ste mali zvážiť niekoľko zásadných pravidiel, ... Príspevok Hor sa na bicykle do hôr! zobrazený najskôr Pisem.sk.

Východný arabský emirát – Fujairah

26.08.2019 00:07 Láka vás dovolenka v exotike, kde nie sú davy turistov a užijete si súkromie, no zároveň neutrpíte na kvalite ubytovania a služieb? Potom by ste sa mali pozrieť a zvážiť Fujairah ako destináciu na svoju ďalšiu letnú dovolenku. Ide o jeden zo siedmich emirátov v Spojených arabských emirátoch. Na severe aj juhu susedí s Ománom ... Príspevok Východný arabský emirát – Fujairah zobrazený najskôr Pisem.sk.

Požiadajte ju o ruku s prsteňom, na ktorý nepovie ,,nie“

21.08.2019 12:30 V živote človeka sú okamihy, ktoré by mal zažiť len raz. Ide o svadbu a zásnuby, ktoré sú magickým obdobím, počas ktorého ľudia zažívajú tie najkrajšie chvíle v živote. Ich neoddeliteľnou súčasťou sú prstene, bez ktorých by tieto momenty trvali len veľmi krátko. Tento symbol lásky sprevádza ľudí po zvyšok ich života a preto by mali byť svadobné obrúčky a zásnubný ... Príspevok Požiadajte ju o ruku s prsteňom, na ktorý nepovie ,,nie“ zobrazený najskôr Pisem.sk.

Grily, kotlíky – grily, kotlíky, pokrievky na kotlíky

15.08.2019 00:06 Príchod leta oznamuje vždy niekoľko javov. V prvom rade je to teplota, ktorá stabilne prelezie latku 20 stupňov Celzia cez deň a 10 stupňov v noci. Čím vyššie, tým viac leto. Na tento jav nadväzuje zmenšovanie plochy tela pokrytej oblečením. Niekedy tlieskame, niekedy používame dlane skôr na zakrytie očí. Tretím javom, ktorý oznamuje príchod leta, ... Príspevok Grily, kotlíky – grily, kotlíky, pokrievky na kotlíky zobrazený najskôr Pisem.sk.

Čo všetko musí spĺňať kvalitná europrepravka?

13.08.2019 01:30 Ak vaša firma prepravuje alebo skladuje tovar, europrepravka je pravdepodobne úplným základom vášho podnikania. Dať si záležať na výbere kvalitnej europrepravky sa oplatí. Prečo? Kým vedenie firiem, prípadne oddelenia, ktoré majú na starosti logistiku a skladovanie tovarov, reálny prínos euro prepraviek často nevidia, ľudia, ktorí s nimi reálne narábajú, by o ich výhodách vedeli rozprávať. ... Príspevok Čo všetko musí spĺňať kvalitná europrepravka? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Antický grécko-rímsky ostrov Kos

12.08.2019 00:08 Láka vás dovolenka, na ktorej sa spoja nádherné a čisté pláže, tradičná kultúra, vynikajúce jedlo a zároveň budete mať možnosť vyplniť si program aj inými aktivitami, ako opaľovaním sa na pláži? Potom ste na správnej adrese, ak si vyberiete grécky ostrov Kos. Grécky ostrov Kos patrí do súostrovia dodekanézskych ostrovov a vďaka jeho polohe len ... Príspevok Antický grécko-rímsky ostrov Kos zobrazený najskôr Pisem.sk.