Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Kam s deťmi na výlet cez víkend?

24.02.2020 22:30 Víkendový výlet s deťmi nemusí nutne znamenať dlhé hodiny v aute za predraženými atrakciami. Ideálny svet zábavy pre deti a zaslúžený oddych pre rodičov sa nachádza možno len kúsok od vášho domu. Že kde také miestečko nájdete, pretože tam chcete vyraziť hneď? Možností je veľa a stačí sa len lepšie poobzerať v okolí. V Nitre ... Príspevok Kam s deťmi na výlet cez víkend? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Hostely v Bratislave podľa vzdialenosti od centra.

24.02.2020 22:30 Poloha je jednoznačne doménou hostelov po celom svete. Hostel nájdete takmer všade – v centre rušného veľkomesta aj na odľahlom vidieku. Možnosti sú neobmedzené a v prípade veľkých miest ako Bratislava, môžete vyberať z desiatok ubytovaní. Za polohu priamo v centre mesta si navyše v hosteli nepriplatíte, naopak, cena je omnoho výhodnejšia v porovnaní s ... Príspevok Hostely v Bratislave podľa vzdialenosti od centra. zobrazený najskôr Pisem.sk.

Každý správny fanúšik Harryho Pottera musí vlastniť túto vec

23.02.2020 18:02 Aj vy ste ako jedenásťroční čakali, kedy vám príde slávny list z Rokfortu? Potom ste tým správnym fanúšikom Harry Pottera! Tieto príbehy o mladom čarodejníkovi sú dnes známe takmer po celom svete. Chceli by ste si kúzla a mágiu priniesť priamo k vám domov? Potom by vás mohla potešiť správa, že Harry Potter sa vracia! Tentokrát do vašich šatníkov. ... Príspevok Každý správny fanúšik Harryho Pottera musí vlastniť túto vec zobrazený najskôr Pisem.sk.

Domček na náradie nemusí vyzerať len ako stará búda

23.02.2020 18:02 Keď sa povie „domček na náradie“, mnoho z nás si hneď predstaví starú drevenú záhradnú stavbu, ktorá záhradu viac špatí ako zdobí. Avšak dnes to už neplatí. Záhradný domček na náradie dokáže byť naozaj vkusným prvkom, mnohokrát aj ozdobou a dominantou celej záhrady.  Dokonalý pomocník do záhrady Záhradný domček na náradie je dokonalým pomocníkom pri záhradných prácach. ... Príspevok Domček na náradie nemusí vyzerať len ako stará búda zobrazený najskôr Pisem.sk.

Posilnite svoje telo pomocou kvalitných strojov

20.02.2020 16:33 Posilňovacie stroje, to nie sú len činky a veľké závažia, ktoré zdvíhajú svalovci. Ide o rôzne fitness stroje, ktoré môžu pokojne používať aj začiatočníci, no musia vedieť, ako na to. Ktorý z nich si vyberiete? Cvičiť môžete aj doma Už vás nebaví cvičiť v komerčných posilňovniach, ktoré sú stále plnšie a drahšie? To nie je dôvod, aby ste s cvičením prestali, ... Príspevok Posilnite svoje telo pomocou kvalitných strojov zobrazený najskôr Pisem.sk.

Kombinézy nemusia byť iba jednofarebné. V týchto vám nikdy nebude zima!

16.02.2020 18:30 Mama a dcérka k sebe patria. Mama sa vidí v dcérke a dcérka zasa v mame. Ani jedna nedá dopustiť na tú druhú. Radi spolu trávia spoločné chvíle, varia, pečú, upratujú, učia sa, kreslia… Výsledkom je kombináciu elegantného a trendového oblečenia s využitím pestrých farieb a netypického dizajnu návrhárov týchto zimných kombinéz. Každý deň v tomto outfite ... Príspevok Kombinézy nemusia byť iba jednofarebné. V týchto vám nikdy nebude zima! zobrazený najskôr Pisem.sk.

Viete, pre koho sú určené celoročné pneumatiky?

11.02.2020 19:39 Celoročné pneumatiky sú v mnohých ohľadoch synonymom komfortu a úľavy od mnohých povinností, ako napríklad sezónne prezúvanie vozidla. Hoci môžeme kúpou celoročných pneumatík ušetriť nemalé finančné prostriedky, predsa len nie sú vhodné pre každého vodiča. Celoročné pneumatiky prešli v posledných rokoch zásadným vývojom a boli odstránené mnohé nedostatky starších celoročných modelov. Výrobcovia zapracovali na odolnejšiej ... Príspevok Viete, pre koho sú určené celoročné pneumatiky? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako sa chránia voči výpadku elektriny nemocnice?

11.02.2020 19:39 Ako sa zabezpečiť v prípade výpadku elektrickej energie na miestach, kde si ho dovoliť nemôžu? Keď elektrický prúd vypadne vo vašom byte alebo dome, jednoducho namiesto pozerania televízie, zapálite sviečky a počkáte pokiaľ prúd znova naskočí. Zatiaľ si môžete vychutnať ticho a romantiku s partnerom alebo si zahrať spoločenské hry s deťmi, či prečítať dobrú ... Príspevok Ako sa chránia voči výpadku elektriny nemocnice? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Výhody saunovania v parnej saune.

11.02.2020 19:39 Parná sauna ma množstvo benefitov pre naše zdravie. Pozitívne účinky saunovania poznali už starovekí Rimania. Tí si nevedeli predstaviť svoj život bez parného kúpeľa. Rímsky lekár Asklepiad tvrdil, že pre vyliečenie chorého je potrebná primeraná gymnastika, potenie sa v pare, masáž, diéta a prechádzky na čerstvom vzduchu. Návšteva parnej sauny len na pár minút denne ... Príspevok Výhody saunovania v parnej saune. zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako potešiť priateľku alebo priateľa?

11.02.2020 19:39 Čo tak romantický výlet v Tatrách. Je mnoho spôsobov ako potešiť milovanú polovičku. Nie je však nič hodnotnejšie ako spoločne strávený čas a zážitky. Na lyžiach, bežkách, i pešo Spoločné aktivity a prekonávanie prekážok posilňujú vzťah. Svahy v okolí Štrbského Plesa patria k najvyhľadávanejším lyžiarskym lokalitám na Slovensku. Je to aj vďaka najdlhšej lyžiarskej sezóne ... Príspevok Ako potešiť priateľku alebo priateľa? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Coworking Bratislava, kancelárske priestory

11.02.2020 19:39 HubHub je vymakaný coworking s neutíchajúcimi príležitosťami pre prácu v moderných priestoroch. Keďže nešetríme možnosťami stretnúť zaujímavých a inšpiratívnych ľudí, stereotyp ťa obíde rýchlosťou svetla. Ak chceš konečne zažiť neobvyklé pracovné prostredie, kde sa kreujú inovatívne nápady, príď do coworking Bratislava. Máme pre teba úplne nové kancelárske priestory, zasadacie miestnosti, aj pohodovú chill zónu. Vieme ti ... Príspevok Coworking Bratislava, kancelárske priestory zobrazený najskôr Pisem.sk.

Nakupujte výhodne vďaka zľavovým kupónom!

11.02.2020 15:31 Samozrejme, hovoríme o nakupovaní online, ktoré je každým dňom populárnejšie. Okrem tradičných akciových ponúk môžete pri internetových nákupoch využívať aj zľavové kupóny, ktoré prinášajú mnoho výhod. Už žiadne čakanie na zľavy, vďaka zľavovým kódom máte tie najlepšie ceny pri nakupovaní online zaručené vždy! Zdá sa vám to príliš výhodné na to, aby to bola pravda? ... Príspevok Nakupujte výhodne vďaka zľavovým kupónom! zobrazený najskôr Pisem.sk.

ČÍM SA RIADIŤ PRI VÝBERE STREŠNÉHO BOXU

10.02.2020 19:34 Poradíme vám, podľa akých kritérií možno postupovať v prípade, že hľadáte vhodný strešný box pre váš automobil. Požiadavky jednotlivých vozidiel na strešné nosiče sa totiž môžu líšiť a do úvahy sa oplatí zobrať aj niekoľko ďalších faktorov. Čo sa pri kúpe neoplatí podceniť Väčšie množstvo úložného priestoru pri cestovaní je jednou z hlavných predností, ktorou vyniká strešný box. ... Príspevok ČÍM SA RIADIŤ PRI VÝBERE STREŠNÉHO BOXU zobrazený najskôr Pisem.sk.