Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Vyberajte si bežecký pás podľa týchto parametrov

20.03.2020 09:33 Neexistuje snáď účinnejší pohyb na spaľovanie kalórií ako je beh. Získava si stále viac priaznivcov. Nie je na tom nič udivujúce, keďže vďaka behu sa zlepšuje kondícia vášho srdca a aj celého tela. Čo však robiť v prípade, že vám počasie nedovolí behanie v prírode? Odpoveďou je kúpa domáceho bežeckého pása. Pás je vhodný pre všetky vekové ... Príspevok Vyberajte si bežecký pás podľa týchto parametrov zobrazený najskôr Pisem.sk.

Poznáte jednotlivé typy počítačových sietí podľa veľkostí?

17.03.2020 10:08 Termín počítačová sieť už počul každý z nás. Stretávame sa s ňou každý deň, či už je to doma, v práci, v škole, alebo na úradoch. Najjednoduchšie, ako vysvetliť počítačové siete je podľa veľkostí. Lokálne počítačové siete Vzdialenosť medzi jednotlivými počítačmi sieti LAN je v desiatkach, alebo stovkách metrov. Zvyčajne sídli táto správa siete v jednej budove, poprípade niekoľkých budovách, ... Príspevok Poznáte jednotlivé typy počítačových sietí podľa veľkostí? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Sú celoročné pneumatiky výhodné?

11.03.2020 21:12 Prezúvanie automobilu na jar a o pár mesiacov na jeseň môže byť vcelku otravné. Nehovoriac o finančnej stránke. Preto mnoho motoristov volí celoročný variant pneumatík. Sú však výhodné a bezpečné? Dôležité rozhodnutia V posledných rokov je predaj celoročných pneumatík značne zvýšený. Tento trend k nám prišiel zo zahraničia.  Test pneumatík od výrobcov jednoznačne ukazuje na potrebu zhodnotenia vašich zimných trás jazdenia. ... Príspevok Sú celoročné pneumatiky výhodné? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Odštartujte záhradkársku sezónu štýlovo s nožnicovým stanom!

10.03.2020 14:08 Jar je v plnom prúde a vy sa už možno chystáte začať pracovať na svojej záhrade. Ak si chcete na záhrade zaručiť maximálny komfort, ideálnym riešením je záhradný altánok či pavilón. Práve vďaka záhradným altánkom, stánkom a pavilónom môžete zo svojej záhrady vyťažiť maximum. Tieto štýlové prístrešky slúžia ako miesto, kde môžete organizovať grilovačky či ... Príspevok Odštartujte záhradkársku sezónu štýlovo s nožnicovým stanom! zobrazený najskôr Pisem.sk.

Krtkovia v záhrade – ako sa ich zbaviť?

06.03.2020 21:31 Objavenie malých, sopečných kopcov pôdy na vašom trávniku vás môže najskôr priviesť k presvedčeniu, že vo vašom dvore je zriadená obrovská kolónia mravcov alebo to, že sa vaše dieťa zrejme nudilo a malo potrebu vylepšiť vám trávnik. Tieto kopce sú však väčšinou dielom krtkov, ktoré sú najmä na jar premnožené. Zatiaľ, čo krtkovia sú osamelé stvorenia, ... Príspevok Krtkovia v záhrade – ako sa ich zbaviť? zobrazený najskôr Pisem.sk.