Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav
Vyberáte si holiaci strojček? Skúste obľúbený Gillette Fusion

31.07.2020 15:33 Za život ako muži vyskúšame obvykle viac spôsobov holenia. Radi sa však nakoniec vždy vrátime k tradičnému holiacemu strojčeku. Podobne je to so značkami holenia. Možná ich vyskúšame v živote niekoľko, ale Gillette je viac než len legenda. Čo tak skúsiť obľúbený Gillette Fusion5 Proglide? Holenie patrí k našej základnej pánskej hygiene Dokonca aj s ... Príspevok Vyberáte si holiaci strojček? Skúste obľúbený Gillette Fusion zobrazený najskôr Pisem.sk.

Spríjemnite si leto na záhrade: Tieto kúsky vám nesmú chýbať

31.07.2020 15:33 Premýšľate nad tým, čo by spravilo radosť najmenším členom rodiny i jej zvyšku? Poradíme vám, čo zaujme malých i veľkých počas záhradných aktivít najviac. Na aké hračky do záhrady by ste sa mali zamerať? Stavte na rokmi overenú klasiku, ktorá odjakživa bavila a baví väčšinu ľudí. Rodinné trampolíny sú ideálnym riešením. Trampolíny celkovo patria medzi ... Príspevok Spríjemnite si leto na záhrade: Tieto kúsky vám nesmú chýbať zobrazený najskôr Pisem.sk.

Koronavírus vyhnal Slovákov z kamenných obchodov na internet

30.07.2020 09:42 Zatvorené! Tak vypadali kamenné obchody na Slovensku pár týždňov naspäť a nikto nevie, či sa situácia nebude opakovať. Tento fakt naštartoval doslova radikálny záujem o nákupy cez internet. Ale zmenil aj pohľad obchodníkov – hlavne tých, ktorí internet zanedbávali či úplne ignorovali. Obchodníci sú dnes iní Kto mal doposiaľ malý obchodík na malomeste, ale aj ... Príspevok Koronavírus vyhnal Slovákov z kamenných obchodov na internet zobrazený najskôr Pisem.sk.

Cena zlata extrémne rastie. Oplatí sa doňho investovať

29.07.2020 09:39 U našich susedov, v Českej republike, je o zlato skutočne enormný záujem. Už to nie sú len tradiční finanční investori, kto nakupuje zlato. Ľudia začali zlato vnímať ako možnosť zúročenia úspor, ale tiež udržania hodnoty majetku. Cena zlata stúpla za 10 rokov na dvojnásobok. A nárast je stále enormnejší. Nikto zatiaľ nepredpokladá, že by sa mal zastaviť. ... Príspevok Cena zlata extrémne rastie. Oplatí sa doňho investovať zobrazený najskôr Pisem.sk.

In-line korčule pre skvelý pocit z pohybu

28.07.2020 01:37 Pohyb v prírode je iste jedným z najlepších spôsobov trávenia voľného času. Možností máte neúrekom. Môžete sa poprechádzať, venovať sa horskej turistike, zajazdiť si na bicykli alebo sa preháňať s vetrom vo vlasoch na in-line korčuliach. Pri poslednej menovanej aktivite navyše spálite riadnu dávku kalórií. Nemáte ešte in-line korčule? V tom prípade je pravý čas na ich kúpu. Nie ... Príspevok In-line korčule pre skvelý pocit z pohybu zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako predĺžiť životnosť potravín počas leta?

26.07.2020 01:05 Horúce letné dni sú nezadržateľne tu a okrem množstva radostí prinášajú so sebou aj niekoľko starostí. Napríklad, s potravinami a ich uskladňovaním. V tomto článku vám poradíme, ako počas leta potraviny skladovať tak, aby vydržali čo najdlhšie. Netreba dlhé rozmýšľanie na to, aby sme dokázali usúdiť, že najlepším spôsobom, ako predĺžiť životnosť potravín počas leta, ... Príspevok Ako predĺžiť životnosť potravín počas leta? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako vybrať odolné pneumatiky pre úžitkové vozidlá

17.07.2020 00:01 Možno stojíte práve vy pred ťažkým rozhodnutím o kúpe nových pneumatík. Či už potrebujete letné alebo zimné, mali by ste sa riadiť základnými pravidlami. Veľkou pomocou sú aj rady odborníkov, na základe ktorých budete s výberom spokojný. Počúvajte odborníkov a sledujte testy  Púšťať sa sám do kúpy pneumatík pre úžitkové vozidlá je nie vždy dobrý nápad a to najmä ... Príspevok Ako vybrať odolné pneumatiky pre úžitkové vozidlá zobrazený najskôr Pisem.sk.

Základy bezpečnej jazdy bez nehôd

14.07.2020 18:01 Denne sa stávajú na cestách dopravné nehody, ktorým sa dalo zabrániť správnym spôsobom jazdy. Nepozornosť a niekedy aj neznalosť predpisov môžu mať fatálne následky. Osvojte si zopár základov bezpečného šoférovania, ktoré ochránia vás i ostatných účastníkov cestnej premávky. Technický stav vozidla na prvom mieste Bez automobilu v dobrom technickom stave do cieľa nedorazíte. Preto by mala byť pravidelná ... Príspevok Základy bezpečnej jazdy bez nehôd zobrazený najskôr Pisem.sk.

Viete, ako často meniť vodu vo vírivke?

08.07.2020 15:39 Predstavte si vírivky. Od tých najmenších, vhodných na menšie terasy, až po viacmiestne, ktoré sa stanú dominantou celej vašej záhrady… Mať doma luxusnú vírivku je snom mnohých z nás. Čo sa však týka starostlivosti o ňu, tu už nastáva prvý problém. Zápaly, baktérie, vírusy… Nikto sa s týmito strašiakmi nechce stretnúť. Navyše vo vlastnom domácom ... Príspevok Viete, ako často meniť vodu vo vírivke? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Originálne náhradné diely CAT: dlhodobé, spoľahlivé, bezpečné

01.07.2020 18:31 Hľadáte originálne náhradné diely na rôzne stroje? Čo by ste povedali na také, ktoré sú  navrhované podľa najnovších trendov a vyrábané najmodernejšími technológiami? Presne také sú náhradné diely CAT . Dlhodobá, maximálne spoľahlivá a bezpečná funkcia Okrem toho náhradné diely CAT prispievajú k uchovaniu hodnoty vašich použitých strojov a zariadení Caterpillar. Výsledkom náročného postupu výroby, ... Príspevok Originálne náhradné diely CAT: dlhodobé, spoľahlivé, bezpečné zobrazený najskôr Pisem.sk.

Chcete ochrániť svoje úspory? Vložte časť do zlata!

01.07.2020 18:31 „Môj účet krytý fyzickým zlatom je moja istota. Investujem postupne, podľa svojich aktuálnych možností. Neočakávam zisky, no viem, že keď príde kríza a ja sa ocitnem vo finančnej tiesni, budem sa mať na čo spoľahnúť. Zlato hodnotu mojich úspor uchováva a ochraňuje môj majetok pred infláciou. A to je dobrý dôvod doň zainvestovať.“ Kto neinvestuje ten prerába Slováci ... Príspevok Chcete ochrániť svoje úspory? Vložte časť do zlata! zobrazený najskôr Pisem.sk.