Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav
Trendy v CRM

30.09.2020 12:33 Pre tých, ktorí sú majiteľmi veľkých spoločností predstavujeme systém CRM . CRM systém je určený na riadenie vzťahu so zákazníkmi, čo umožní jednej aj druhej strane udržanie podnikania a maximálnu spokojnosť z pohľadu konkurencieschopnosti. CRM systém  zhromažďuje, uchováva a spracováva informácie o zákazníkovi. K dispozícii tak budete mať jeho osobné a platobné údaje, ... Príspevok Trendy v CRM zobrazený najskôr Pisem.sk.

Klasické a nadčasové dámske topánky na jeseň

23.09.2020 10:34 Aj keď v skutočnosti by sa dalo povedať, že každá móda sa míňa – existujú klasiky žánru, ktoré sa nikdy nenudia. Z elegantných odevov by sa dalo označiť napríklad večerné šaty pre dámy a nadčasový oblek pre mužov. Čo nikdy nevyjde z módy, pokiaľ ide o obuv? Chelsea čižmy – vždy módne Mnoho dám spája ... Príspevok Klasické a nadčasové dámske topánky na jeseň zobrazený najskôr Pisem.sk.

Strava a výživa športovcov je cestou k úspechu

10.09.2020 08:02 Pravidelné športovanie je oddych pre psychiku, prestanete vtedy myslieť na problémy bežného života a zároveň pracujete na dosiahnutí svojich fyzických cieľov. Či už chcete redukovať tuk, alebo naberať svalovú hmotu, musíte si uvedomiť, že cvičenie je len malou časťou, ktorá vám pomôže na tejto ceste. V posilňovni alebo iným cvičením strávite len niekoľko hodín týždenne, ... Príspevok Strava a výživa športovcov je cestou k úspechu zobrazený najskôr Pisem.sk.

Poznáte módne novinky pre túto jeseň?

09.09.2020 16:33 Poďte trochu prevetrať šatník. Extra letné kúsky dajte stranou a urobte si miesto na jesennú módu. Hlavne na vešiakoch, pretože to, čo sa bude túto jeseň zaručene nosiť, sú šaty. Šaty nie sú spojené len z letom. Tie, ktoré si obliekame na jeseň alebo v zime, nám dokonca dajú viac sexappelau než tie letné. Viac ... Príspevok Poznáte módne novinky pre túto jeseň? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Donáška jedál Bratislava sa vám bude určite hodiť

06.09.2020 16:30 Zvykli ste si na pohodlné stravovanie v reštaurácii, ale dnešná doba mu nie je príliš naklonená? Nechajte si z dobrej bratislavskej reštaurácie voziť jedlo až domov či do kancelárie. Do reštaurácie na jedlo sa dnes chce málokomu. S jeseňou prídu respiračné ochorenia, k tomu tu máme pravdepodobne druhú vlnu koronavírusu. Jesť sa však musí. Pokiaľ ... Príspevok Donáška jedál Bratislava sa vám bude určite hodiť zobrazený najskôr Pisem.sk.