Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Slash z Guns N’ Roses zaplnil areál Topfestu a priniesol nezabudnuteľnú show!

29.06.2019 16:03 Legendárny Slash bol v roku 2009 označený časopisom Time ako číslo 2 v zozname desiatich najvýznamnejších gitaristov všetkých čias. V roku 2019 zavítal na Slovensko a festival Topfest spolu so Mylesom Kennedym a sprievodnou kapelou The Conspirators, aby nám prišli predstaviť ich nový album Living The Dream! „Časť materiálu z novej platne som začal pripravovať ešte počas The post Slash z Guns N’ Roses zaplnil areál Topfestu a priniesol nezabudnuteľnú show! appeared first on music ZONE.

IMT Smile a Chinaski majú spoločný klip ku skladbe Osud

27.06.2019 14:00 Jedna z najslávnejších slovenských kapiel, jedna z najslávnejších českých kapiel, pražské štúdio Karla Holase a dve hodiny času. To sú ingrediencie, ktoré dožičili vzniku nového rádiového singla Osud, v ktorom spojili sily slovenskí IMT Smile a českí Chinaski. Obe kapely hrali v plnom obsadení, bez akýchkoľvek dohrávok a opráv. Výsledkom je uvoľnená pesnička, v ktorej The post IMT Smile a Chinaski majú spoločný klip ku skladbe Osud appeared first on music ZONE.

Karmen Pál-Baláž predstavuje videoklip k novinke Nádej

27.06.2019 11:30 Po úspešnom hite Anjel prichádza pôvabná tmavovláska Karmen Pál-Baláž s novým singlom Nádej, ku ktorému pridáva krásny videoklip nakrútený v kaštieli v Ivanke pri Dunaji. Na hudbe sa podieľala aj Celeste Buckingham. Po januárovom debutovom singli Anjel, ktorý pre Karmen zložil a producentsky na neho dohliadal Adam Ďurica, speváčka predstavuje sviežu novinku, v ktorej spieva o svojom sne stať sa úspešnou speváčkou, ktorý sa jej pomaly, The post Karmen Pál-Baláž predstavuje videoklip k novinke Nádej appeared first on music ZONE.

Robo Opatovský pripravil na leto remix úspešnej skladby „Tancuj“!

27.06.2019 11:30 Veselá dynamická skladba „Tancuj!“ Roba Opatovského má veľký úspech nielen u bežnej fanúšikovskej základne, ale páči sa aj DJ-om. Práve tí vnukli sympatickému spevákovi a skladateľovi myšlienku, aby k nej spravil remix, teda modernú verziu skladby použiteľnú na diskotékach. A keďže leto je obdobím, keď sa asi tancuje viac ako inokedy, Robo si povedal, že ide do toho! Remix The post Robo Opatovský pripravil na leto remix úspešnej skladby „Tancuj“! appeared first on music ZONE.

Storm stage na Topfeste bude patriť domácej scéne a semifinalistom Rockovej maturity!

27.06.2019 11:30 Nadchádzajúci horúci víkend na Zelenej vode bude patriť festivalu TOPFEST. Jedno z troch pódií, STORM STAGE patrí vyslovene domácej slovenskej tvorbe. Headlinermi tojto pódia budú SLOBODNÁ EURÓPA a ZÓNA A. Zvyšok bude patriť novej domácej scéne a semifinalistom ROCKOVEJ MATURITY. Počas dvoch festivalových dní sa na STORM STAGI vystrieda 32 účinkujúcich kapiel. V piatok prebehne semifinále ROCKOVEJ MATURITY kategórie The post Storm stage na Topfeste bude patriť domácej scéne a semifinalistom Rockovej maturity! appeared first on music ZONE.

Barbora Švidraňová prichádza s letným songom, v klipe vyzerá očarujúco a jazdí na Cadillacu!

26.06.2019 17:09 „Tu a teraz“ – to je názov nového optimistického letného songu atraktívnej divy Barbory Švidraňovej. Speváčka a herečka k nemu nakrútila farebný klip, z ktorého srší radosť zo života a pozitívna energia. Nakrúcala ho nielen na Slovensku, ale aj v Rakúsku. Barbora si splnila veľký sen a zajazdila si na americkom Cadillacu. V klipe plnom skvelých tanečníkov od Miňa Kereša si zatancovali The post Barbora Švidraňová prichádza s letným songom, v klipe vyzerá očarujúco a jazdí na Cadillacu! appeared first on music ZONE.

Festival v Trenčianskych Tepliciach mal tento rok rekordnú účasť: návštevníkov nadchol film Bohemian

26.06.2019 17:09 Kúpeľné Trenčianske Teplice sa počas troch dní premenili na umelecké mesto. Počas víkendu tu prebiehal multižánrový festival ART IN PARK, ktorého súčasťou bola aj dvadsaťšesť ročná filmová tradícia mesta. 4. ročník festivalu dosiahol rekordnú účasť v parku i na open air filmovom premietaní. Koncept festivalu chce organizátor v meste zachovať aj o rok. Festival odštartovali deti ART IN PARK The post Festival v Trenčianskych Tepliciach mal tento rok rekordnú účasť: návštevníkov nadchol film Bohemian Rhapsody appeared first on music ZONE.

Britská hudobná senzácia black midi sa predstaví v Bratislave

26.06.2019 17:09 black midi sa na britskej undergroundovej scéne objavili pred rokom a ihneď si vyslúžili označenie “indie rocková kapela budúcnosti”. Žánrovo neľahko definovateľná londýnska štvorica spôsobila v hudobných kruhoch ošiaľa vypredala všetky koncerty už počas prvého turné. Aktuálne vydali debutový album a mieria opäť do klubov, zastávku si v októbri prvýkrát spravia aj v Bratislave. Britskej The post Britská hudobná senzácia black midi sa predstaví v Bratislave appeared first on music ZONE.

Hudobný festival Rock Show Vráble 2019 spustil predpredaj!

26.06.2019 17:09 Festival Rock Show Vráble v roku 2019 dovŕši 20 rokov svojej existencie. Pri tejto príležitosti sa organizátori rozhodli vrátiť ku koreňom a zavolať kapely, ktoré boli kedysi na Rock Show najväčšími ťahákmi a boli po dlhé roky jej neoddeliteľnou súčasťou! Rock Show Vráble 2019 sa bude konať 10. augusta 2019 na Starom ihrisku vo Vrábľoch. The post Hudobný festival Rock Show Vráble 2019 spustil predpredaj! appeared first on music ZONE.

The Miženko Brothers vyzývajú v novej skladbe k životnej zmene

26.06.2019 09:06 Každý z nás to určite pozná – s príchodom jari sa nám v hlavách pravidelne rozblikajú kontrolky, že by sa opäť patrilo schudnúť pár kíl do plaviek, obmedziť alkohol, cigarety či iné neduhy v životospráve! Populárne magazíny ihneď reagujú a na svojich stránkach predstavujú rozličné „zaručené recepty“ na dokonalú figúru a pevné zdravie. Cesta za The post The Miženko Brothers vyzývajú v novej skladbe k životnej zmene appeared first on music ZONE.

Projekt Bastien prichádza po ročnej pauze s progresívnou skladbou a bizardným videoklipom

26.06.2019 09:06 V roku 2018 prišla Bastien so songom Your Lady, ktorý bol v celku priemerným. Tentokrát zvolili podctivu cestu a vsadili na jednoduchý, chytľavý text, okorenený beatom, elektronikou a poriadnými bassmi. Stále však ostali verní piánu! Bastien sa netají tým, že inšpiráciou pre texty sú muži a životné sklamania v láske. Vo svojich textoch vždy apelovala na doležitost The post Projekt Bastien prichádza po ročnej pauze s progresívnou skladbou a bizardným videoklipom appeared first on music ZONE.

Michael Jackson nás opustil pred 10 rokmi!

25.06.2019 18:04 Michael Jackson bol americký popový, soulový, a rockový spevák, skladateľ, tanečník a herec. Verejnými predstaviteľmi hudobného priemyslu bol označený za „Kráľa popu“! Vo svojej kariére mal veľký vplyv na vývoj populárnej hudby a moderného tanečného štýlu. Spolu s jeho publikovaným osobným životným štýlom sa vo viac ako v štyroch dekádach stala z neho jedna z globálne The post Michael Jackson nás opustil pred 10 rokmi! appeared first on music ZONE.

„Havířov je díra veliká,“ zpívá pražská kapela Jokers

25.06.2019 16:34 Kapela Jokers představuje koncertní videoklip k písni Havířov natočený ve Velkém sále Lucerny! „Když mohl psát Karel May o indiánech, které nikdy neviděl, proč bychom my nemohli zpívat o městě, které jsme nikdy nenavštívili?“ ptá se zpěvák kapely Petr Soukup. Píseň je satirické podobenství o tom, jak si lidé někdy vytváří zkreslené představy o věcech, o The post „Havířov je díra veliká,“ zpívá pražská kapela Jokers appeared first on music ZONE.

Dvojdňový hudobný festival Nestville Open Fest štartuje už tento piatok!

25.06.2019 16:34 Multižánrový festival Nestville Open Fest 2019 v Hniezdnom, ktorý sa uskutoční už ôsmykrát, otvorí svoje brány už tento piatok. Zaujímavý hudobný, ale aj sprievodný program poteší všetky generácie. Výnimočný zážitok si odnesú aj štyria fanúšikovia Samanthy Fox. Hniezdne sa v dňoch 28. a 29. júna 2019 premení na miesto, ktoré sa vryje do pamäti vďaka pestrému hudobnému, The post Dvojdňový hudobný festival Nestville Open Fest štartuje už tento piatok! appeared first on music ZONE.

V piatok štartuje v areáli Zelená voda festival TOPFEST!

25.06.2019 09:34 Areál Zelená voda v Novom Meste nad Váhom je pripravený na festival TOPFEST! Príďte si užiť dokonalú letnú atmosféru, festival ponúka stanové mestečko a kúpanie priamo v areáli. 28. a 29. júna pripravili organizátori pre fanúšikov tri pódiá s nadupaným hudobným programom. Nebude chýbať skvelý sprievodný program a obľúbený Topfest run. Nenechajte si ujsť legendárneho The post V piatok štartuje v areáli Zelená voda festival TOPFEST! appeared first on music ZONE.