Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér
Novinka na trhu smart hodiniek zaujme eleganciou a praktickými funkciami

31.07.2019 23:05 Spoločnosť Smartomat uvádza na trh svoju prvú radu inteligentných hodiniek Armodd. Pre svojich zákazníkov si firma pripravila dámsku verziu Armodd Candywatch a pánsku verziu Armodd Silentwatch. Oba modely smart hodiniek ponúknu celý rad užitočných vychytávok! “Smartomat pôsobí na českom, slovenskom a poľskom trhu už štvrtý rok. Od začiatku zaznamenávame rast záujmu o smart hodinky. Každý The post Novinka na trhu smart hodiniek zaujme eleganciou a praktickými funkciami appeared first on music ZONE.

Lea Danis prichádza s letnou novinkou, ktorá sa natáčala na chorvátskej pláži Zrče

31.07.2019 17:30 Speváčka Lea Danis má letnú novinku Follow. Predstavuje k nemu aj nový videoklip, ktorý sa nakrúcal na chorvátskej pláži Zrče. A že tam bolo horúco! Uprostred leta Slovenka Lea Danis ponúka letný hit, ktorý ťa dostane do varu. Volá sa Follow a je zatiaľ jej najvydarenejšou skladbou v kariére. Svedčí o tom aj fakt, že The post Lea Danis prichádza s letnou novinkou, ktorá sa natáčala na chorvátskej pláži Zrče appeared first on music ZONE.

Nemecká House & Melodic Techno DJka mieri do Bratislavy

31.07.2019 17:30 V stredu 28.Augusta sa na Levity v Bratislave predstaví Nemecká House Melodic Techno DJka a producentka Magdalena, členka jedného z najvplyvnejších tanečných labelov na svete Diynamic Music. Svoj sound, ktorý pravidelne predvádza na najväčších svetových fórach ako Tomorrowland Festival, Sound of Tulum, Ibiza či Diynamic Outdoor a mnohých ďalších, si The post Nemecká House & Melodic Techno DJka mieri do Bratislavy appeared first on music ZONE.

Kapela Jay Delver prináša hudobný liek

31.07.2019 14:36 Brnenská formácia Jay Delver strháva hranice medzi žánrami a kŕmi virtuálny svet desiatimi novými skladbami. Svoje prvé ucelené štúdiové dielo pomenovala Lonely Online Dragons – podľa mentálnej poruchy, ktorým podľa skupiny trpí drvivá väčšina ľudí. Piesne z nového albumu predstavia aj na najväčšom jazzovom festivale v strednej Európe – Nišville, na ktorom vystúpia 9. augusta. Jay Delver The post Kapela Jay Delver prináša hudobný liek appeared first on music ZONE.

Davová Psychóza vyráža po roku opäť na turné

31.07.2019 14:36 Leto v znamení koncertnej a jeseň v taktovke vydavateľskej činnosti. Aj takto by sa dali stručne zhrnúť tohtoročné aktivity slovenskej punkrockovej legendy Davová Psychóza, ktorá je na hudobnej scéne už 32 rokov. Spevák kapely Jano Kassa, ktorý dlhodobo žije v austrálskom Sydney len pred pár dňami po niečo vyše roku znovu zavítal na rodnú hruď, na svoju obligátnu 5-týždňovú The post Davová Psychóza vyráža po roku opäť na turné appeared first on music ZONE.

V piatok začína festival Žákovic Open. Pozrite si kompletný lineup!

31.07.2019 12:35 Obľúbený rodinný festival Žákovic Open v malebnom prostredí Bošáckej doliny je pripravený! Areál organizátori sprístupnia o 15-tej hodine a fanúšikom bude k dispozícii až do nedeľného dopoludnia. 19-ty ročník obľúbeného festivalu prináša niekoľko noviniek! Po prvýkrát sa na festivale predvedie stand up Silné reči a detský program PACI PAC! Pre návštevníkov je ako vždy pripravené parkovanie, stanová dedinka aj kyvadlová doprava The post V piatok začína festival Žákovic Open. Pozrite si kompletný lineup! appeared first on music ZONE.

Spevák z Europe prirovnal hlas Richarda Müllera k Leonardovi Cohenovi!

31.07.2019 12:35 Tak toto Richarda Müllera naozaj potešilo! Slávny Joey Tempest, spevák populárnej kapely Europe, miluje jeho hlas! Stretli sa na festivale v Liberci, kde ho po prvý raz začul spievať a hneď ho tvorba slovenskej legendy uchvátila. Richarda dokonca prirovnal k Leonardovi Cohenovi! Obaja umelci si hneď na prvý pohľad a počutie „sadli“ a dúfajú, že sa ešte stretnú na nejakom The post Spevák z Europe prirovnal hlas Richarda Müllera k Leonardovi Cohenovi! appeared first on music ZONE.

Festival Rock pod Kameňom začína o niekoľko hodín

31.07.2019 12:35 Už čoskoro dôjde k otvoreniu brán jedinečného rockového festivalu na Slovensku. Po roku čakania tu opäť máme Rock pod Kameňom. Po 17-krát uvedie mesto Snina do priestorov unikátnej rekreačnej oblasti Sninské rybníky svetové rockové hviezdy. Tento týždeň sa konečne rozozvučia každoročné hudobné tóny domácich či zahraničných hviezd rocku. Počasie nám praje a príjemne teplé teploty ako The post Festival Rock pod Kameňom začína o niekoľko hodín appeared first on music ZONE.

Festival Hviezdne noci prinesie do Bytče bohatý program

31.07.2019 12:35 Piaty ročník mestského multižánrového festivalu Hviezdne noci sa už tradične uskutoční tretí augustový týždeň v Bytči. Počas štyroch dní, od 15. do 18. augusta si diváci všetkých vekových kategórií budú môcť opäť vychutnať pestrú zmes hudobných, divadelných, filmových i výtvarných podujatí. Dve najväčšie programové sekcie, ako je už na Hviezdnych nociach zvykom, budú filmová a The post Festival Hviezdne noci prinesie do Bytče bohatý program appeared first on music ZONE.

Akustika opäť zahájila turné v uliciach slovenských miest

31.07.2019 12:35 Prešovská skupina Akustika zahájila v pondelok 29.7. piaty ročník svojho pouličného turné Street Tour vystúpeniami v Košiciach a na Stromoradí v Prešove. Počas tohto týždňa zahrajú nielen v uliciach miest, ale aj v záhradách, na hradnom nádvorí či na lodi. Od utorka tak postupne navštívia Spišský hrad, Tatranskú Lomnicu, Banskú Bystricu, Banskú Štiavnicu, Nitru a Bratislavu. „Prišli ľudia nielen z Košíc a Prešova, The post Akustika opäť zahájila turné v uliciach slovenských miest appeared first on music ZONE.

Danielovi Sárkányovi chýbalo na svete viac dobra, tak si ho urobil!

31.07.2019 10:06 Strach, smútok a melanchólia sú preč. Zdá sa, že aj na temného screamera Daniela Sárkánya zapôsobili extrémne horúčavy posledných dní, a tak prináša skladbu plnú slnka a optimizmu. Slnečné nábrežie bratislavskej Eurovei, ale tiež prostredie nitrianskej Kalvárie boli nedávno svedkami dobráckych činov. Všetko odštartoval dlhovlasý mladík so skupinou balónov v rukách. K piesni Positivity nakrútil The post Danielovi Sárkányovi chýbalo na svete viac dobra, tak si ho urobil! appeared first on music ZONE.

Benjamin Gabe vytvorili hymnu pre deti 90. rokov!

31.07.2019 10:06 Kapela Benjamin Gabe z Dunajskej Stredy vydala nový singel s názvom Generation Nine. Nová skladba debutovala spolu s videoklipom, ktorý evokuje štýl nostalgických VHS videí pre deti 90. rokov. Novinka kapely je prvý singel s pripravujúceho Escapism EP. „Generation Nine je definícia našej vlastnej malej generácie, tých ktorí sa narodili na začiatku 90. rokov. Pieseň skúma konkrétne problémy The post Benjamin Gabe vytvorili hymnu pre deti 90. rokov! appeared first on music ZONE.

Slovenské kapely sa na na World Music Festivale predstavia v rámci špeciálneho programu

31.07.2019 10:06 World Music Festival v Bratislave ponúkne aj počas svojho štvrtého ročníka showcase program so slovenskými kapelami. Tento rok budú môcť návštevníci festivalu spoznať skupinu Roc’hann, Trojku Zuzany Homolovej, Michal Noga Band a skupinu Romanika s hosťami Stanom Palúchom a Marcelom Comendantom. Vstup na showcase program festivalu v bratislavskom Véčku bude zdarma. Showcase, alebo „výkladná skriňa“ po anglicky, je The post Slovenské kapely sa na na World Music Festivale predstavia v rámci špeciálneho programu appeared first on music ZONE.

Symfobia v novom videoklipe tvrdí, že nás začína ovládať svet plný technológií

30.07.2019 08:31 Slovenskí symfonici SYMFOBIA vydali v marci kritikou i fanúšikmi veľmi dobre prijatý album „Smog of Tomorrow“, práce na ňom trvali dva a pol roka. Kapela má za sebou úspešné slovenské turné so skupinou NOCONTROL a vystúpenia na niektorých festivaloch a koncertoch. Za všetky spomeňme Masters of Rock, kde sa ako jediní Slováci predstavili na hlavnom pódiu.  Nový videoklip ku piesni The post Symfobia v novom videoklipe tvrdí, že nás začína ovládať svet plný technológií appeared first on music ZONE.

Pozrite si premiéru animovaného videoklipu kapely Clube de esquiar

29.07.2019 22:47 Banskobystrická post-rocková kapela Clube de esquiar, ktorá spieva portugalsky básne lisabonského básnika, sa dočkala svojho prvého videoklipu – a to rovno animovaného. Ten bude mať premiéru už 30. júla. Pričom na živé vystupénie kapely sa môžete tešiť napr. aj počas blížiaceho sa festivalu Atmosféra v Hontianskych Nemciach. Pre animovaný videoklip Pudesse eu je priznačná The post Pozrite si premiéru animovaného videoklipu kapely Clube de esquiar appeared first on music ZONE.