Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Séria „konzertov“ v Malom Berlíne pokračuje aj v roku 2020

31.01.2020 10:33 Do konceptuálnej série progresívnych koncertov kultúrne centrum Malý Berlín zaraďuje interpretov, ktorí hľadajú nové podoby a vyjadrenia populárnej hudby bez žánrových obmedzení. V sobotu 8. februára séria pokračuje programom zostaveným z trojice účinkujúcich: rakúskej skupiny MOLLY, producenta pod menom Fjordwalker a trojice slovenských elektronických producentov Anacle. Koncert predstaví post-rock z rakúskych Álp Rakúske duo The post Séria „konzertov“ v Malom Berlíne pokračuje aj v roku 2020 appeared first on music ZONE.

Nový videoklip Barbory Švidraňovej pokrstila herečka Zuzana Fialová

31.01.2020 10:33 Barbora Švidraňová je kráľovná! Presne tak spieva a vyzerá v novom songu a vo veľkolepom klipe! Novinka “Kráľovná” je doteraz jej najväčšie autorské hudobné dielo a prvá pieseň, ktorej hlavnú melódiu aj text si zložila sama speváčka. Charizmatická Barbora na nej pracovala takmer rok a na spoluprácu si zavolala mnohé talentované ženy. Réžiu klipu a hlavnú kameru má na konte The post Nový videoklip Barbory Švidraňovej pokrstila herečka Zuzana Fialová appeared first on music ZONE.

Šokujúce video! Peťovi Cmorikovi sa stala takmer osudnou jazda na motokárach

31.01.2020 10:33 O tom, že život človeka dokáže zmeniť jediná sekunda, sa presvedčili už mnohí. Najnovšie sa do kategórie ľudí, možno až s fatálnymi skúsenosťami tohto druhu, zaradil i slovenský spevák Peter Cmorik, pre ktorého sa stala takmer osudnou jazda na motokárach. I keď, našťastie, „iba“ vo videoklipe k najnovšej skladbe Dnes to príde. Populárny spevák Peter Cmorik šokuje novým videoklipom. The post Šokujúce video! Peťovi Cmorikovi sa stala takmer osudnou jazda na motokárach appeared first on music ZONE.

Jesse Cook prinesie do Bratislavy vášnivé rytmi flamenca

31.01.2020 10:33 Našu metropolu po prvýkrát navštívi jeden z najuznávanejších flamenco gitaristov na svete Jesse Cook. Temperamentné tóny flamenca, jazzu a word music prechádzajúc každou bunkou rozoznejú naše telá v sobotu 22. februára v bratislavskom Ateliéri Babylon. Vstupenky sú k zakúpeniu v sieti GoOut. Necelý mesiac ostáva do koncertu fenomenálneho kanadského gitaristu Jesseho Cooka, ktorý už stihol precestovať takmer celý svet, vydať The post Jesse Cook prinesie do Bratislavy vášnivé rytmi flamenca appeared first on music ZONE.

Angry Birds on Ice má za sebou fantastickú premiéru

30.01.2020 21:02 Fantastická atmosféra, dychvyrážajúce výkony a nadšené deti aj dospelí! Tak vyzerala premiéra megašou Angry Birds on Ice v Košiciach. Slovenská ľadová revue, ktorá má svetovú úroveň, sa pripravovala rok a pol a na konte má niekoľko rekordov! Slovenská verzia je jediná Angry Birds šou akéhokoľvek druhu na svete. Jej unikátnosť spočíva v 360-stupňovej scéne, ktorá je pri rodinných šou The post Angry Birds on Ice má za sebou fantastickú premiéru appeared first on music ZONE.

Speváčka M.U.S vydáva nový videoklip k titulnému singlu

30.01.2020 21:02 Speváčka M.U.S po vydaní albumu ME predstavuje videoklip k jeho titulnému singlu ALL I KNEW. Uzatvára tak ročnú prácu na svojej debutovej doske. S producentom Matejom Miklošom pokračujú v spolupráci a najnovšie vsadili i na slovenský jazyk. Postupne hudobným nadšencom predstavia niekoľko slovenských singlov. Prvý z nich by mal vyjsť na jar. Biely až „snový“ nádych videoklipu skladby ALL I KNEW zapadá The post Speváčka M.U.S vydáva nový videoklip k titulnému singlu appeared first on music ZONE.

Štefan Štec predstavuje pieseň Duje Vitor

29.01.2020 09:11 Vietor raz prestane fúkať, stromy sa prestanú kývať, ale láska je večná. Túto krásnu myšlienku pretavil Štefan Štec do textu k rusínskej hudbe, ktorú začul počas svojej výpravy za krásami folklóru v Rumunsku. K skladbe, ktorú objavil na tamojšej tradičnej svadbe, napísal poetický text a tak vznikla pieseň „Duje Vitor“. Na konečnom sounde singla spolupracoval s vynikajúcim britským producentom Eddiem The post Štefan Štec predstavuje pieseň Duje Vitor appeared first on music ZONE.

Trenčiansky Piano club zažije rockové šialenstvo!

28.01.2020 21:35 Dve legendárne rockovo, heavy metalové skupiny to spoločne odpália v jeden večer pre svojich fanúšikov! Predstaví sa česká hardrocková kapela Limetall a slovenská rocková – Palo Drapák Band . Počas svojho pôsobenia vyprodukovali ozaj veľké, pamätné rockové pecky, ktoré odohrajú v rámci tohto pripravovaného dvojkoncertu. Limetall existuje od roku 2015 a vystúpia v aktuálnom zložení Fany Michalík – The post Trenčiansky Piano club zažije rockové šialenstvo! appeared first on music ZONE.

Na Benefičnom koncerte pre bytovku na Mukačevskej
 sa podarilo vyzbierať 7500 eur

28.01.2020 15:06 Na benefičnom koncerte vystúpilo zadarmo až 30 umelcov z celého Slovenska a spoločne tak prispeli ľudom, ktorí prišli o všetko pri výbuchu bytovky na ulici Mukačevská. Časť peňazí z benefičného koncertu už je na transparentnom účte. K pomoci sa pridala aj ticketingová spoločnosť Predpredaj.sk, cez ktorú bol predaj sprostredkovaný. Celú vyzbieranú sumu z predaja vstupeniek v hodnote 3 656 eur venuje The post Na Benefičnom koncerte pre bytovku na Mukačevskej
 sa podarilo vyzbierať 7500 eur appeared first on music ZONE.

Na Colours of Ostrava 2020 zavítajú rockeri The Killers

28.01.2020 13:04 Medzinárodný festival Colours of Ostrava pridáva do tohtoročného programu popri potvrdených hudobníkoch ako Twenty One Pilots, The Lumineers či LP ďalšie veľké mená: v úlohe hlavných hviezd sa predstaví v priestoroch industriálneho areálu Dolních Vítkovic americká rocková superstar The Killers, ktorá za svoju kariéru predala viac ako 28 miliónov albumov, získala nespočetne veľa hudobných nominácií The post Na Colours of Ostrava 2020 zavítajú rockeri The Killers appeared first on music ZONE.

Koncertný rok v Liptovskom Mikuláši začína dvojkoncertom nevšedných slovenských kapiel

28.01.2020 10:34 V piatok 31. januára 2020 štartuje v Liptovskom Mikuláši v poradí už 16. jazzová sezóna. Na úvod tohtoročnej klubovej časti Mikulášského Jazzového Festivalu s názvom Jazz v meste sa v klube Route 66 predstavia hneď dve kapely: sólový počin Mariána Slávku s názvom vLáska a projekt Jakuba Ursinyho Teatro Fatal. The post Koncertný rok v Liptovskom Mikuláši začína dvojkoncertom nevšedných slovenských kapiel appeared first on music ZONE.

Monkey Business oslávi svoju dvadsiatku aj v bratislavskom Babylone

28.01.2020 10:34 20.2.2020 bude Ateliér Babylon v Bratislave dejiskom oslavy 20 rokov úspešného fungovania českej skupiny Monkey Business, ktorá si na turné pripomína okrúhle výročie a zároveň  21. rok na scéne. S humorom sebe vlastným to zhrnuli do názvu turné 20 dobrý, ale voko bere.   Skupina vznikla začiatkom roka 1999 v Prahe ako ďalší projekt hudobníka a producenta Romana Holého. The post Monkey Business oslávi svoju dvadsiatku aj v bratislavskom Babylone appeared first on music ZONE.

Slovák bude na Eurovízii namiesto Slovenska zastupovať Českú republiku!

28.01.2020 08:32 Najprestížnejší piesňový festival Eurovision Song Contest sa uskutoční až v polovici mája, no v súčasnosti ním už žije celý hudobný svet. Pre smolu slovenských umelcov, naša verejnoprávna televízia sa opäť rozhodla tento sviatok muzikantov všetkých žánrov ignorovať a odmietla nominovať zástupcu našej krajiny! Všetko, ale nasvedčuje tomu, že do holandského mesta Rotterdam, kde sa tentoraz The post Slovák bude na Eurovízii namiesto Slovenska zastupovať Českú republiku! appeared first on music ZONE.

Kapela Peter Bič Project chystá turné!

28.01.2020 08:32 Peter Bič Project len koncom minulého roka vydali nový album Labyrint, no sklady z neho sú už hitmi, ktoré atakujú prvé priečky hranosti v rádiách. Single „Nedívaj sa tak“, „Z výšky“, ,,Láva“, či „Čoskoro“ sa páčia laickej aj odbornej verejnosti. Na albume sú však aj ďalšie krásne skladby, ktoré fanúšikovia oceňujú a kapele píšu, že sa nevedia dočkať, The post Kapela Peter Bič Project chystá turné! appeared first on music ZONE.

Súťaž hudobníkov uzatvára prihlášky! Kto tento rok vyhrá ceny za 200 tisíc?

27.01.2020 17:04 Posledné detaily v týchto dňoch ladia usporiadatelia devätnásteho ročníka najväčšej stredoeurópskej klubovej súťaže hudobníkov Líheň! Každým dňom sa deje množstvo noviniek a každý deň sa do súťaže hlásia desiatky nových hudobných zoskupení! Prípravná fáza je v závere a usporiadatelia už pomaly rozhodujú o tom, koho fanúšikovia uvidia od februára naživo vystupovať v hudobných kluboch! “Porota The post Súťaž hudobníkov uzatvára prihlášky! Kto tento rok vyhrá ceny za 200 tisíc? appeared first on music ZONE.