Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Monika Ližbetin predstavuje novú skladbu Na pokraji síl

24.02.2021 13:15 Známa speváčka Monika Ližbetin prichádza v období náročného boja s pandémiou šírenia koronavírusu s novou piesňou Na pokraji síl, ktorá vznikla v dôsledku celkovej atmosféry v spoločnosti, na sklonku fyzického i psychického vyčerpania mnohých z nás. Inšpiráciou k tvorbe boli speváčke osudy ľudí, ktorých súčasná doba prinútila v dôsledku zmien a strát svoje životy zmeniť od základov. Priniesť má nádej a dobro v duši. Pandémia sa dotkla Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Debutový album jazzového gitaristu Tomáša Lukáča prináša hudbu Kurta Cobaina v novom šate

24.02.2021 11:12 Album dostal meno Heart-Shaped, ktorý vychádza z piesne Heart-shaped box kultovej kapely Nirvana. Tomáš Lukáč podáva ich piesne v novej, dosiaľ nepočutej podobe. Svetovo známe melódie sa dostávajú na platformu moderného jazzu, kde sa stretáva rock, hip-hop a jazzová improvizácia. Album sa nahrával v Nemecku a podieľali sa na ňom hudobníci z celého sveta. Z raperov sú to Pathos /USA/, Marv the Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Strespez chce v novej skladbe vrátiť Nu metal späť ku koreňom

24.02.2021 11:12 Strespez je mladý hudobník, ktorý mixuje dokopy žánre ako rap, Nu metal a elektroniku.  S producentom Pazooka momentálne pracujú na spoločnom EP, ktoré bude niesť názov PTSD.  Tento krát nám chalani posielajú prvý singel z tohto pripravovaného EP s názvom Život je fajn. Táto energická skladba spája dokopy trap s Nu metalom a tak dáva tomuto Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Vierka Šusteková priniesla na novom albume zaujímavú československú spoluprácu

24.02.2021 11:12 Vierka Šusteková diva moderného country vydáva svoj album SVETLO V NÁS, ktorý je jedinečným na Slovenskej hudobnej scéne. S prehľadom ho môžeme  prirovnať k modernému americkému country v spolupráci s českým hudobníkom a spevákom Mišom Leichtom zo skupiny COP. S Míšom už spolupracovali na jednom z jeho projektov a po dlhšej odmlke sa rozhodli naspievať s Vierkou zopár dvojjazyčných duetov. A práve titulnou piesňou Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

IMT Smile pripravili pre fanúšikov valentínsky darček

13.02.2021 13:32 Rok  2020 bol pre skupinu  IMT Smile v zamení výberu hitov za obdobie 1998 – 2020. Ten sa samozrejme nezaobišiel bez raritných nahrávok. Jednou z nich je aj skladba Opri sa o mňa, tentokrát však s číslovkou 2, a live verziou z bratislavského klubu Babylon z apríla roku 2004. Na archívnych záberoch uvidíte vtedajšie zloženie skupiny IMT Smile,  Ivan Tásler, Miro Tásler, Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Hudobníčka Dominika Titková predstavuje do detailov premyslený videoklip

13.02.2021 13:32 O tom, že speváčka Dominika Titková je umelkyňa telom i dušou, jej známi i rodina vedia už dávno. Nás ostatných o tom presviedča vo videoklipe k svojej novinke Angel. Ľudí, ktorí si v ostatných mesiacoch zvyšujú imunitu otužovaním, a zároveň sa rozhodnú vyskúšať čosi nové, neraz za hranicou vlastného komfortu, neustále pribúda. Nedávno sa k nim pridala aj úspešná speváčka Dominika Titková. Jej Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela JamSquad predstavuje novinku s agresívnym názvom Zhubyhnis

13.02.2021 13:32 Pôvodný názov skladby „Z rečí tu tečie hnis“ sa kapela nakoniec rozhodla zmeniť na neformálnejší a agresívnejší „Zhubyhnis“. V hudbe trochu pritvrdili a text má poukazovať na aktuálne spoločenské dianie, kde vraj ľuďom tečie z huby hnis! „Zhubyhnis reprezentuje klamstvá, faloš, zavádzanie, či šírenie strachu najmä prostredníctvom článkov, ktoré nepochádzajú z overených zdrojov. Svet je Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Vypočujte si prvý tohtoročný singel od Roberta Buriana

13.02.2021 13:32 Umelci stále hľadajú čo najbezpečnejšie cesty, ako dostať svoju tvorbu k fanúšikom, divákom a poslucháčom. „Živý“ kontakt tvárou v tvár, emócie, ktoré sa skrývajú pod rúškom alebo pred obrazovkou a za kamerou je absolútne nenahraditeľný. A zaujať je stále náročnejšie. Na jeseň minulého roka prešlo štúdio, v ktorom produkuje Robert Burian svoje skladby prestavbou a dnes, vďaka skladbe You Should Already Know, Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Český hudobník Ondřej Hejma si k sedemdesiatke doprial hudobný Dáreček

13.02.2021 11:34 Český rockový hudobník Ondřej Hejma, líder skupiny Žlutý pes, oslávil minulý týždeň sedemdesiate narodeniny. Nadelil si k nim Dáreček. Sólový album speváka, skladateľa, textára a spisovateľa vyšiel v piatok 5. februára. Na svojom sólovom albume, ktorý je výsledkom päťročného úsilia, Hejma ponúka deväť nových nahrávok, ktoré autorsky aj štýlovo pokrývajú celý jeho súčasný svet, inpšpirovaný nielen klasickým blues (Finanční Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Dvadsiaty ročník EXIT festivalu by sa mal konať podľa plánu v roku 2021

13.02.2021 11:34 Organizátori 20. ročníka srbského festivalu EXIT sú optimistickí a chcú upokojiť fanúšikov, ktorí majú obavy po zrušení festivalu v Glastonbury. Prípravy prebiehajú podľa plánu a svetové hviezdy ako David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Solomon, Paul Van Dyk, Boris Brejcha, Metronomy, Sepultura a mnoho ďalších uvidíme 8. – Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Mladá speváčka Laura Weng vydala v deň svojich narodenín debutový singel

13.02.2021 09:39 Speváčka Laura Weng, ktorá momentálne spieva po boku Emmy Drobnej a má na svojom konte spolupráce so zvučnými menami ako Kali , Supa a Jozef Engerer vydala v deň svojich narodenín nádherný debutový song s názvom Boy on the street. Ťažkú, ale dodnes bohužiaľ stále prítomnú tému piesne mala Laura v Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Vypočujte si talentovaného hudobníka Michala Poláka, ktorého hudba nepozná žiadne hranice

13.02.2021 09:39 Hudobník, pedagóg a aranžér Michal Polák, pôsobiaci doma aj v zahraničí, patrí medzi mladú generáciu hudobníkov slovenskej hudobnej scény. Narodil sa ako najmladšie dieťa v hudobníckej rodine. Posadnutosť gitarou a záujem o hudbu u malého Michala začala 12. septembra 1999, keď ako osemročný videl spievať a hrať svojho otca na gitare. Prvá hudobná skúsenosť prišla na Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Zomrel legendárny spevák Robo Kazík

01.02.2021 11:10 Robo Kazík sa stal známym v 90. rokoch vďaka účinkovaniu v obľúbenej relácií Repete, z ktorej pochádza aj niekoľko nesmrteľných hitov, ktoré poznajú snáď všetci. Informáciu o smrti speváka potvrdil portál Naše Topoľčianky odkiaľ Robo Kazík pochádza. Viac informácií o úmrtí však zatiaľ nemáme. Legendárny spevák z Repete má na konte hity ako Marína, Toto Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela INEKAFE vydala nové CD a DVD z veľkolepého symfonického koncertu

01.02.2021 09:34 Kultová kapela INEKAFE pripravila na úvod roka pre fanúšikov bombu! Vratko Rohoň a spol vydávajú nové CD a DVD, ktoré zachytáva veľkolepý koncert so 40-členným orchestrom a 20-členným speváckym zborom. Unikátne symfonické koncerty usporiadali INEKAFE pri príležitosti 25 rokov kapely v Bratislave a v Prahe. Jeden a pol hodinový nášup energie a skladby v nových aranžmánoch potešia všetkých fanúšikov. Vytvorte si Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.