Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Smola a Hrušky nahrali skladbu pre Petru Vlhovú

25.03.2021 08:02 Famózny úspech slovenského športu. Ikona zjazdového lyžovania Petra Vlhová stala prvou slovenskou lyžiarkou, ktorá je držiteľkou veľkého krištáľového glóbusu vo Svetovom pohári. Kapela Smola a Hrušky zverejňuje novinku Snehová kráľovná, ktorá je oslavou jej fantastického celosvetového úspechu. Tento krát žiadna recesia, ale čistá radosť a obdiv k jedinečnej slovenskej športovej superstar. Niekto píše statusy, niekto skladá pesničky Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Lucia Gibarti to so sólovou kariérou myslí úprimne, vypočujte si jej novinku

24.03.2021 09:19 Nový singel Milionkrát od speváčky a skladateľky Lucie Gibarti ukazuje, že dokáže elegantne kráčať popovými chodníčkami. Je síce na začiatku svojej sólovej kariéry, ale od úvodného anglicky spievaného singla Winner potvrdzuje, že s ňou ako autorkou treba počítať. Po vrelo prijatom debute stavila tentokrát na slovenčinu a v talóne skrýva ďalšie skladby, ktoré sú prísľubom Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Speváčka GRIFF je prvou víťazkou cien Brit Awards 2021

22.03.2021 17:06 Len dvadsaťročné dievča získalo Brits Rising Star Award, čo je niekdajšia cena kritikov. Pred ňou sa z takéhoto ocenenia radovali napríklad Adele, Ellie Goulding alebo Sam Smith. „Ešte teraz počujem, ako kričím radosťou do telefónu, keď mi oznamovali víťazstvo. Točí sa mi z toho hlava,“ nadšene priznáva speváčka. „Je to malý zázrak, že sa mi podarilo preraziť počas pandémie.“ Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Slovenská kapela Chris May vydala nový singel

22.03.2021 17:06 Po vydaní debutového EP Nostalgia kapela Chris May prichádza s novou piesňou Lampióny. Animované lyric video k piesni chytí za srdce nejedného Kežmarčana. „Na songu sme pracovali od vydania nášho debutového EP. Tento krát sme chceli skúsiť niečo iné, než sme robili do teraz. Singel hovorí o akomsi strácaní sa v snoch, v realite… a Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Emotívna novinka v podaní mladej speváčky Eriky Rein prichádza aj s vizuálom

22.03.2021 17:06 Speváčka Erika Rein, známa najmä vďaka skladbe Losing My Ground, ktorá znie v éteri slovenských rádií zverejnila pieseň So Long, ktorú obohatil aj videoklip s výraznou intimitou a štýlom. Mladá interpretka hľadá inšipráciu pre svoju tvorbu v téme lásky a vzťahov. Skladba So Long nie je výnimkou a opisuje neľahké vnútorné rozpoloženie človeka, ktorý stojí na križovatke rozhodnutia, či stojí za Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Karmen Pál-Baláž prichádza s novým singlom a kapelou

22.03.2021 17:06 Karmen Pál – Baláž prichádza s novým singlom, ale tiež aj s novou kapelou. Po vydaní svojho debutového albumu Kúzlo v roku 2019, prichádza Karmen s novým singlom „ Nie je to len mnou“. „Pesnička vzišla z novej hudobnej spolupráce s gitaristom, kamarátom a autorom skladby. Volá sa Ján Kmec“ približuje vznik novinky Karmen. „Som rada, že ma s ňou oslovil. Urobila Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Patrícia Janečková uvádza titulnú pieseň z pripravovanej audio rozprávky Kapitán cez Palubu

22.03.2021 17:06 Pieseň z príbehu o odvážnych zvieratkách plaviacich sa na rozbúrenom mori, si môžete vypočuť na youtube kanáli speváčky a neskôr na pripravovanom CD pre deti s názvom Kapitán cez palubu pre deti. Skladateľom hudby je Peter Pätoprstý a autorom textu Michal Varga. Samotná rozprávka prinesie 16 zaujímavých piesní vrátane hovoreného slova rozprávača a dialógov zvieratiek Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Milo Kráľ a Barbora Švindraňová prinášajú Love Song

22.03.2021 15:03 Láska kvitne v každom veku a v každom mesiaci. Milo Kráľ sa rozhodol nečakať na máj, ale rovno v polovičke marca potešiť svojich fanúšikov piesňou LOVE SONG. Autorom hudby a textu je samotný umelec, pieseň však stvoril ako duet a k spolupráci si prizval dlhoročnú kolegyňu a kamarátku Barboru Švidraňovú, ktorá s ním spoluúčinkuje nielen na jeho CD albumoch, ale aj koncertných vystúpeniach. Na Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Nová rada mikrofónov Niceboy VOICE zabezpečí, aby Vás bolo dobre počuť

22.03.2021 15:03 Značka Niceboy vstupuje na začiatku roku 2021 do segmentu audio techniky s vlastným radom mikrofónov. Na prelome roku predstavila najskôr dva modely konferenčných mikrofónov – Niceboy VOICE Call a model pre náročnejších Niceboy VOICE Call PRO. Konferenčné mikrofóny teraz doplnila dvojicou stolových mikrofónov pre streamerov a hráčov. Aj v tejto kategórii predstavila dva modely. Vstupný Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Samsung Music Galaxy Thursday spustila novú sériu podujatí pre hudobných fanúšikov po celej Európe

22.03.2021 15:03 Spoločnosť Samsung Electronics štartuje nový hudobný cyklus Samsung Music Galaxy Thursday. Fanúšikovia sa tak budú môcť každý štvrtok naladiť na oficiálne piatkové predstavenie noviniek, pre ktoré sa ujal názov New Music Friday. Vo štvrtkovej sérii sa poslucháči dočkajú okrem iného doteraz nezverejnených rozhovorov s muzikantmi a spevákmi, detailných záberov z koncertov alebo zo skúšok alebo Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Samo Tomeček predstavuje novinku, v ktorej tancuje exotická tanečnica

22.03.2021 13:16 „Iba v nej“ – to je názov novej skladby speváka Sama Tomečka. Skladateľ, hudobník, muzikológ a pedagóg vytvoril pieseň v prvej vlne korona krízy a finálne ju dokončil vo februári 2021. Autorom textu je Samo Kovács, hudbu majú na konte obaja Samovia – Tomeček a Kovács. Sympatický Samo je roky neoddeliteľnou súčasťou úspešnej relácie Milujem Slovensko, kde zaspieval už Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Kapela Sám Sebou naspievala hit o korone

22.03.2021 13:16 Kapela Sám Sebou prichádza s novým singlom, ktorý má veľký potenciál stať sa hitom. Pieseň má názov “Dobre bude” a je ako ušitá na aktuálnu dobu, ktorú žijeme. Pieseň “Dobre bude” vznikla asi najrýchlejšie zo všetkých našich doterajších skladieb. V jeden obyčajný deň som prišiel večer domov, chytil som gitaru a skladba sa postupne začala Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Súdna správa odhalila príčinu smrti Alexiho Laiha z kapely Children of Bodom

05.03.2021 22:33 Spoluzakladateľ, gitarista a frontman kapely Children of Bodom zomrel vo svojom dome vo Fínsku ešte 29. decembra minulého roku, ale správy o jeho smrti sa objavili až v januári 2021. Súdna správa potvrdila, že hudobník zomrel na alkoholom vyvolanú degeneráciu spojivového tkaniva pečene a pankreasu. V jeho tele sa našli zároveň aj stopy liekov proti Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Zuzana Mikulcová a Lara Abou Hamdan predstavujú magickú hudobnú fúziu

05.03.2021 10:34 Medzinárodný audiovizuálny projekt Fúzie speváčky a skladateľky Zuzany Mikulcovej predstavuje ďalšie multikultúrne spojenie. Po slovensko-českých spoluprácach Kráľovstvo s Danom Bártom a Zítra ráno s Barborou Mochowou teraz prichádza so skladbou Whisper, v ktorej sa Zuzana Mikulcová autorsky a interpretačne spojila so skladateľkou, gitaristkou a speváčkou Larou Abou Hamdan. Talentovaná hudobníčka zo Sýrie už tretí rok Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.

Prodigy si pripomínajú druhé výročie smrti Keitha Flinta

04.03.2021 23:31 Anglická hudobná skupina Prodigy si 4. marca 2021 pripomína druhé výročie smrti ich frontmana Keitha Flinta emotívnou poctou na sociálnych sieťach. Dnes ráno skupina Prodigy uverejnila na Twitteri emotívny status, pod ktorý sa podpísali členovia a spoluhráči Keitha Flinta Liam Howlett a Maxim. “Sú to už dva roky. Veľmi nám chýbaš bratček. Tvoje svetlo horí Ďalšie zaujímavé články nájdete na music ZONE.