Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Pro Magnetin = falošný lekársky portál, podvodný blog a falošný profesor

30.09.2019 13:46 Na internete sa momentálne šíri rozsiahla šialene drahá kampaň ďalšieho podvodného prípravku s názvom Pro Magnetin. The post Pro Magnetin = falošný lekársky portál, podvodný blog a falošný profesor appeared first on HOAX.

Varovanie pred zázračnou zubnou pastou DENTA SEAL

25.09.2019 01:04 Nechutné podvodné klamstvá, falošné informácie a vychvaľovania do nebies pre zázračnú zubnú pastu DENTA SEAL. Vďaka nej vyliečite zubný kaz The post Varovanie pred zázračnou zubnou pastou DENTA SEAL appeared first on HOAX.

Pozor na fejk facebook stránky SWAA.cz, súťaže a nejasnú doménu

25.09.2019 01:04 Podvodná stránka na Facebooku s názvom SWAA.cz je jeden poriadne veľký nezmysel. Upozorňujeme pred ňou... The post Pozor na fejk facebook stránky SWAA.cz, súťaže a nejasnú doménu appeared first on HOAX.

Ostražitosť pred stránkou Dovolénkovadlo.cz odporúčame do budúcna

25.09.2019 01:04 V súvislosti s inou Facebook stránkou, ktorá vykazuje viacero prvkov podvodnej stránky a ani sa nesnaží, aby vyvrátila pochybnosti svojim konaním... The post Ostražitosť pred stránkou Dovolénkovadlo.cz odporúčame do budúcna appeared first on HOAX.

Varovanie pred súťažami na podozrivej FB stránke HOUSE DESIGN CZ

24.09.2019 23:01 Nehorázne, čo si už podvodníci na tom Facebooku vymyslia a čím chcú oklamať verejnosť. Narazili sme na stránky so zaujímavým názvom HOUSE DESIGN CZ. Zámerne používajú takýto názov, hoci nejde o žiadnu www doménu. Za to tieto stránky uvádzajú stránky, respektíve odkaz na dizajnérske štúdio v Šanghaji. Toto štúdio však nemá nič spoločné s facebook stránkou a tým neporiadkom, čo sa tam odohráva. Obsah je priam totožný s informačným bordelom ako na stránke SWAA.cz, ktorá je podvodná od prvého písmenka po posledné. Krásne domy, štýlové bývanie, pokusy o navodenie virality, záujmu o ľudí, prinášanie zaujímavého obsahu, no nejde o nič, The post Varovanie pred súťažami na podozrivej FB stránke HOUSE DESIGN CZ appeared first on HOAX.

Pozor pred nezmyselnými súťažami a fejk stránkou Vaše dovolená CZ

24.09.2019 23:01 Facebook stránka nachádzajúca sa na adrese LINK1 pod názvom Vaše dovolená CZ, vznikla len 24. augusta a aj napriek tomu bez skutočného originálneho obsahu a pozadia dokázala získať takmer 2000 fanúšikov. Ako je to možné? Organizuje nezmyselné vymyslené súťaže o dovolenku a vytvára brutálny informačný chaos. Raz uvádza adresu vasedovolena.net, na grafikách VašeDovolená.cz s diakritikou, no ani jedna doména nefunguje. Všetok obsah je podivný a okrem toho, je tu niekoľko vážnych pochybení, ktoré sa žiaľ opakujú. Práve preto, že následky môžu byť ďaleko rozsiahlejšie, než len fakt, že stránky rastú pre dôverčivosť ľudí, upozorňujeme aj pred možnosťou, že ide o The post Pozor pred nezmyselnými súťažami a fejk stránkou Vaše dovolená CZ appeared first on HOAX.

Žiadosť o priateľstvo od neznámej a podivné videá v profile

24.09.2019 23:01 Už sme sa s tým niekoľko krát stretli. Príde žiadosť od cudzinky s celkom neznámeho dôvodu. Chce byť priateľkou cez FB, no reálne vám jej meno nič nehovorí... The post Žiadosť o priateľstvo od neznámej a podivné videá v profile appeared first on HOAX.

Ukradnuté fotky z Facebooku sa opäť objavili online, bez logiky

23.09.2019 00:30 Za posledné týždne nás oslovili noví ľudia, reagovali ďalšie obete, no pýtajú sa nás aj tí, s ktorými sme v kontakte. Polícia zatiaľ nikam vo veci odcudzenia prihlasovacích údajov nepostúpila. Laická verejnosť zatiaľ odsúdila všetky obete, keďže si problém vysvetlila po svojom. Stačilo pritom len kliknúť na súhlas s pozvánkou do súťaže a prihlasovacie heslá sa odoslali k páchateľovi. Narušenie súkromia, prienik cudzinca do súkromného účtu a k fotografiám, ktoré neboli verejné sa zdá byť pre políciu úžasné sústo na výsmech. Dokonca aj dnes sa objavujú správy od dievčat a žien, ktoré sa s výsmechom na The post Ukradnuté fotky z Facebooku sa opäť objavili online, bez logiky appeared first on HOAX.

Pozor na TANERAL PRO a sľuby o novej chrbtici, aj v reklame na Centrume

22.09.2019 00:01 Podvodníci na internete znova útočia na vaše peňaženky. Žiaden sofistikovaný premyslený podvod. Len klasický nasimulované odborné stránky, ktoré však odborné nie sú. Podvodný web na adrese LINK1 len obsahuje hnusné klamstvá. Fotografiu, ktorú sme videli už tisíc krát, no tentoraz propaguje TANERAL PRO. Má ísť o zázračný liek na omladenie chrbtice. Po jeho užití budete mať chrbticu ako mladý. Tú fotku spremietaným plátnom ste už určite videli. Napríklad v tomto článku. Predtým na premietanom plátne tam bolo toto… dávnejšie toto… a ešte dávnejšie opäť TANERAL PRO… to je DEBILITA! Stránky predávajúce TANERAL PRO na chrbticu Stručne prinášame fakty: Na reklamu sme The post Pozor na TANERAL PRO a sľuby o novej chrbtici, aj v reklame na Centrume appeared first on HOAX.

Podvodníci na FB s Gratorama doplietli čo mohli + zneužitý Dominik Porubský

19.09.2019 00:11 Víťaž Farmy Dominik Porubský a jeho fotografie zneužili podvodníci do fotografií a do falošných stránok na doméne LINK1. Dostanete sa tam ľahko pomocou falošnej reklamy na Facebooku. Facebook pritom veľmi dobre vie, že s reklamou nie je niečo v poriadku. Už pri zobrazení nám totiž zobrazuje aj informáciu, že ak nie je s reklamou niečo v poriadku, máme ju ihneď nahlásiť. Tak prečo ju zobrazujú? Takéto upozornenie či možnosť sa pri inej reklame nezobrazila. Celá facebook reklama je však vtipná. Jej autor má v hlave poriadny bordel, keď si nedokázal všimnúť, koľko chýb v príspevku spravil. Černoška na Slovensku s The post Podvodníci na FB s Gratorama doplietli čo mohli + zneužitý Dominik Porubský appeared first on HOAX.

Dovolenkári, ktorí si objednali zájazd cez Travelsnack, nikam neletia

13.09.2019 00:38 Upozornili ste nás na nákupy dovoleniek na doméne travelsnack ako aj na fakt, že zákazníkom po zakúpení dovolenky prevádzka agentúry na tejto doméne neodpovedala. Oblasť cestovného ruchu radšej obchádzame, no v tomto prípade je viacero zákazníkov, ktorí sa cítia oklamaní a predávajúci s nimi nekomunikuje. Ľudí dlhšie lákali výborné ceny v ponuke, no dnes si už nič neobjednajú. Spoločnosť fungujúca na tejto doméne s predajom stránok informuje verejnosť o probléme agentúry s jej fungovaním. Verejne obviňuje a menuje FIO banku ako vinníka za problémy agentúry (nepochopiteľné je zverejnenie konkrétnych pobočiek, akoby konkrétne pobočky boli vinníkom, pričom blokácie sa dejú na The post Dovolenkári, ktorí si objednali zájazd cez Travelsnack, nikam neletia appeared first on HOAX.