Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Podvod: Andrej Babiš investuje do startupu a pritom podvodné Bitcoin Pro

25.04.2020 23:18 Už sme tu mali Haščáka, Matoviča, Kellnera, no dnes nás upozorňujete na Andreja Babiša. Opäť ide o rozsiahly podvod Bitcoin Pro, ktorý už vybabral s pár Slovákmi. The post Podvod: Andrej Babiš investuje do startupu a pritom podvodné Bitcoin Pro appeared first on HOAX.

Pozor na falošného lekára menom Klaus Wurfel, Jan Stanzel, či Vilém Ron

25.04.2020 23:18 Radi by sme upozornili na lekára uvádzaného pod menom Klaus Wurfel. Aj pre možnosť, že si bude ktokoľvek nedôverčivý overovať existenciu tejto garancie... The post Pozor na falošného lekára menom Klaus Wurfel, Jan Stanzel, či Vilém Ron appeared first on HOAX.

Cardiline, Cardio NRJ, Mgid.com a 120 ročná Margita Nosková zo Zálesia

25.04.2020 12:03 Margita Nosková sa narodila na Slovensku v roku 1900 v obci Zálesie. Prežila revolúciu, dve svetové vojny, perestrojku a mnoho prezidentov. V Slovenskej knihe rekordov... The post Cardiline, Cardio NRJ, Mgid.com a 120 ročná Margita Nosková zo Zálesia appeared first on HOAX.

Ďalší falošný Slovenský lekársky portál, Knee Active Plus a pani Klenovská

25.04.2020 12:03 Jeden z mnohých, nekončiacich falošných portálov o liečení, zdraví, chorobách a problémoch. Pritom to nie je ani portál. Ten podvod, ktorý sa prezentuje ako Slovenský lekársky portál The post Ďalší falošný Slovenský lekársky portál, Knee Active Plus a pani Klenovská appeared first on HOAX.

Pozor na podvodníkov a vraj nový bankový systém na cozport.com

25.04.2020 00:00 Neutíchajúca séria podvodných stránok, podvodných reklám až priam debilných tvrdení o novom ekonomickom systéme, novom systéme fungovania hospodárstva, o novom bankovníctve The post Pozor na podvodníkov a vraj nový bankový systém na cozport.com appeared first on HOAX.

Varovanie pred falošným obchodom adidas-justdoit-sk.com

10.04.2020 19:30 Doména, ktorá používa slávne heslo značky NIKE a pritom predáva ADIDAS, je ale absurdná hlúposť. O to viac, že tento údajný neuveriteľne lacný eshop The post Varovanie pred falošným obchodom adidas-justdoit-sk.com appeared first on HOAX.

Falošný email falošného AliExpressu o uzatvorení účtu z domény jnlm.cz

08.04.2020 21:00 Do emailových schránok sa dostáva všeličo, no keď sa nebezpečný email dostane až tak ďaleko, že prejde ochranou, podvodný odkaz nezaregistruje... The post Falošný email falošného AliExpressu o uzatvorení účtu z domény jnlm.cz appeared first on HOAX.

Upozornenie na podvodný predaj liekov cez whatsapp

08.04.2020 12:10 Cez whatsapp s telefónnym číslom láka ľudí do pasce predajca liekov na predpis cez inzeráty. Samozrejme, že nemá ani lieky, no chuť na vaše peniaze ho neopúšťa. The post Upozornenie na podvodný predaj liekov cez whatsapp appeared first on HOAX.

Nehorázny podvod lieči oči zázrakom Pinhole Glasses

01.04.2020 19:39 Oči a problémy s nimi trápia mnohých z nás. Veď aj preto je tu stará známa podvodná sieť falošných výrobkov a zázrakov. Tentoraz nám prináša Pinhole Glasses The post Nehorázny podvod lieči oči zázrakom Pinhole Glasses appeared first on HOAX.