Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech
V emailoch sa šíri skvelá ponuka na prácu z domu, ale pozor na podvod

18.05.2020 18:02 Emailovými správami sa šíri šialene dobrá ponuka na prácu z domu. Je koronakríza, nikto nemá toľko peňazí, aby bol spokojný. Všetci sme doma. Práca z domu je momentálne The post V emailoch sa šíri skvelá ponuka na prácu z domu, ale pozor na podvod appeared first on HOAX.

Pozor na podvodný obchod s teniskami na doméne BANEBA.cz

17.05.2020 17:08 Česká internetová doména www.baneba.cz láka zákazníkov na skvelé ceny za ADIDAS tenisky. Celá stránka prekvapuje nehoráznou češtinou,... The post Pozor na podvodný obchod s teniskami na doméne BANEBA.cz appeared first on HOAX.

HOAX: Fotografia domu s krivými oknami je retuš, nie extravagancia

14.05.2020 17:06 V polovici roka 2019 sme narazili na Facebook príspevok o extravagancii a ľudskej hlúposti, ak si dáva človek krivé okná na predok tomu len preto, aby sa odlíšil. Príspevok hodnotil... The post HOAX: Fotografia domu s krivými oknami je retuš, nie extravagancia appeared first on HOAX.

Falošný hoax o Rómoch zo Žehry, ktorí dostávajú zadarmo alkohol

13.05.2020 11:00 Internetom sa aj vďaka úmyselným hoaxom šíria zvesti o dodovaní rómskych osád slovenskými dańovými poplatníkmi. Údajne sa nakupujú potraviny za štátne a vozia Rómom. The post Falošný hoax o Rómoch zo Žehry, ktorí dostávajú zadarmo alkohol appeared first on HOAX.

Pozor na falošné stránky a súťaže pod názvom Testovinky na Facebooku

04.05.2020 11:31 Testovinky nie sú ničím iným, len ďalším výplodom podvodníkov s podvodnými súťažami na Facebooku, ktoré končia plačom a zúfalstvom ľudí. The post Pozor na falošné stránky a súťaže pod názvom Testovinky na Facebooku appeared first on HOAX.