Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech
Päť najlepších pláží na Jadrane pre rodiny s malými deťmi

26.06.2019 00:48 Chcete vyraziť do Chorvátska na rodinnú dovolenku? Najdôležitejší bude správny výber letoviska a priľahlej pláže. S malými deťmi totiž budete potrebovať oveľa lepšie zázemie... Príspevok Päť najlepších pláží na Jadrane pre rodiny s malými deťmi zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Tehotenstvo v obrazoch, kniha venovaná fotografiám aj faktom

26.06.2019 00:48 Knižná novinka z vydavateľstva Fortuna Libri zaujme najmä rodičov v očakávaní. Knižka s výstižným názvom Tehotenstvo v obrazoch vyniká svojimi fotografiami. Príspevok Tehotenstvo v obrazoch, kniha venovaná fotografiám aj faktom zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Darujte úsmev hneď dvakrát: adventné kalendáre v sieti Kaufland

26.06.2019 00:48 Tento rok môžete potešiť adventným kalendárom nielen svoje deti, ale aj deti v detských domovoch. Kúpou adventného kalendára s veselým motívom Kiwiho... Príspevok Darujte úsmev hneď dvakrát: adventné kalendáre v sieti Kaufland zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Seminár Intuitívna rodina zaostrí na vzťahy v kruhu najbližších

26.06.2019 00:48 Prvý seminár zameraný na rodičovstvo a vzťahy v najužšom kruhu vnesie do moderných slovenských rodín opäť nové inšpirácie, ale aj možné riešenia mnohých pálčivých otázok. Druhý ročník podujatia Intuitívna rodina... Príspevok Seminár Intuitívna rodina zaostrí na vzťahy v kruhu najbližších zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Vyznáte sa v tehotenských týždňoch? Ako ich vyrátať? A čo je kedy?

26.06.2019 00:48 Ako čo najpresnejšie vypočítať tehotenské týždne? Ak čakáte dieťa, určite sa zaujímate o to, čo všetko sa deje v brušku. Príspevok Vyznáte sa v tehotenských týždňoch? Ako ich vyrátať? A čo je kedy? zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Kto, odkedy a koľko má nárok na rodičovský príspevok?

26.06.2019 00:48 Aký je rozdiel medzi materským príspevkom a rodičovským príspevkom? Žena získa automaticky nárok na rodičovský príspevok bezprostredne Príspevok Kto, odkedy a koľko má nárok na rodičovský príspevok? zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

S dieťaťom v kaviarni: Aký nápoj vybrať práve pre deti?

24.06.2019 14:01 Zladiť prácu, rodinu a kamarátky je náročné a tak sa z času na čas stane, že vaše dieťa sedí v kaviarni s vami. Viete ale, čo mu objednať spomedzi kofeínových nápojov Príspevok S dieťaťom v kaviarni: Aký nápoj vybrať práve pre deti? zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Dostatočný príjem minerálov je v horúcom počasí pre naše zdravie kľúčový

14.06.2019 11:43 Pri vysokých vonkajších teplotách sa s potom z nášho tela odplavujú nielen tekutiny, ale spolu s nimi aj minerálne látky, ktoré telu potom chýbajú pre jeho Príspevok Dostatočný príjem minerálov je v horúcom počasí pre naše zdravie kľúčový zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.