Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér
Chcete v lete zažiariť? Takto spálite tuky rýchlejšie

23.08.2020 00:17 V minulosti ľudia nemali toľko možností, ako spáliť tuky, no v dnešnej dobe si môžeme vyberať spôsob, akým to dosiahneme. Jedným z nich je používanie… The post Chcete v lete zažiariť? Takto spálite tuky rýchlejšie appeared first on Travelpost.sk.

Chystáte sa autom na zimnú dovolenku? Nezabudnite na najdôležitejšiu vec

23.08.2020 00:17 Zima so sebou prináša nástrahy, ktoré počas roka nikto z nás nerieši. Nepriaznivé počasie nás ohrozuje najmä na cestách, kedy treba byť počas… The post Chystáte sa autom na zimnú dovolenku? Nezabudnite na najdôležitejšiu vec appeared first on Travelpost.sk.

Životnosť pneumatík. Alebo ako často ich meniť?

16.08.2020 01:08 Životnosť pneumatík je dosť diskutabilnou otázkou, pretože nie vždy sa odporúčania zhodujú medzi odborníkmi a verejnosťou. Každý vodič, ktorý kupuje pneumatiky chce, aby… The post Životnosť pneumatík. Alebo ako často ich meniť? appeared first on Travelpost.sk.

Celoročné pneumatiky nie sú vhodné pre každého

12.08.2020 00:04 Okrem sezónnych pneumatík máme k dispozícii aj celoročné, ktoré netreba počas celého roka meniť a majitelia áut tak ušetria nielen financie, ale aj čas.… The post Celoročné pneumatiky nie sú vhodné pre každého appeared first on Travelpost.sk.

Cestujete autom na dovolenku? Nezabudnite sa poistiť

11.08.2020 13:05 Na dovolenku sa iste každý z vás veľmi teší, denne si prezeráte fotografie hotela a destinácie, pomaly si balíte batožiny. Nezabudli ste na niečo?… The post Cestujete autom na dovolenku? Nezabudnite sa poistiť appeared first on Travelpost.sk.

Na čo myslieť pri kúpe nosiča bicykla?

11.08.2020 00:08 Kúpa nosiča bicyklov je spojená s viacerými otáznikmi. Preto vám v tomto článku prinášame niekoľko tipov, ako zvoliť ideálny nosič bicyklov pre vaše potreby.… The post Na čo myslieť pri kúpe nosiča bicykla? appeared first on Travelpost.sk.

Bez prilby na motorku nenasadneš!

05.08.2020 00:07 Vedeli ste o tom, že prilba na motorku je tvorená štyrmi hlavnými komponentami, ktoré dokážu zachrániť ľudský život? Jedná sa o vonkajší plášť,… The post Bez prilby na motorku nenasadneš! appeared first on Travelpost.sk.