Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav
Moderné vybavenie domu a záhrady: skvelé inšpirácie aj pre vás

22.03.2024 22:01 Záhrada a dom sú miesta, kde každý z nás trávi podstatnú časť svojho času relaxom. Pre zaistenie pohodlia a bezpečnosti nášho domova je potrebné mať kvalitné vybavenie a doplnky. Garážové brány, interiérové ​​dvere, plastové oplotenia a záhradný nábytok, to všetko sú produkty, ktoré môžu zlepšiť funkčnosť a vzhľad vášho domova a nehnuteľnosti. Moderné interiérové ​​dvere The post Moderné vybavenie domu a záhrady: skvelé inšpirácie aj pre vás first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Golfové loptičky Callaway Chrome Tour: Úspech na greene zaručený

17.03.2024 21:30 Hľadáte golfové loptičky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť maximálnu kontrolu a presnosť na greene? Callaway Chrome Tour by sa mohli stať vašou novou tajnou zbraňou. Výber golfových loptičiek je však individuálny a závisí herných preferencií a úrovne zručností. Pred kúpou loptičiek Chrome Tour odporúčame vyskúšať tieto loptičky na driving range, aby ste sa uistili, že vám The post Golfové loptičky Callaway Chrome Tour: Úspech na greene zaručený first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Dobré pracovné gumáky sú ľahké a odolné, ako tie od Dunlopu

06.03.2024 16:15 Gumáky sa často používajú v ťažkých terénoch a musia odolávať rôznym podmienkam. Výberu vhodných gumákov sa však ľudia moc nevenujú. Majú vôbec zmysel lacné gumáky? Cena je v obchode veľmi dôležitá, no nemala by byť určujúca. Ľudia často nakúpia lacný produkt v supermarkete, no po pár dňoch banujú a sú nespokojní. Produkty z takýchto obchodných The post Dobré pracovné gumáky sú ľahké a odolné, ako tie od Dunlopu first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Prečo je textilné motooblečenie lepšie ako kožené?

05.03.2024 10:00 Mnohí motorkári sa pri výbere oblečenia rozhodujú medzi textilným a koženým materiálom. Obidva majú svoje výhody a nevýhody, ale ktorý je lepší pre bezpečnosť, pohodlie a štýl? Porovnajme si oba typy oblečenia na motorku a rozhodnutie necháme na vás. Bezpečnosť motooblečenia Každý motorkár vie, že základom bezpečnej jazdy sú prilby na motorku a chrániče. Avšak aj oblečenie The post Prečo je textilné motooblečenie lepšie ako kožené? first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Problémy s upchatým odpadom? Pomôže vám profesionálny čistič

02.03.2024 21:00 Upchatý odtok v kúpeľni je jedným z častých problémov, s ktorým sa vo svojej domácnosti môžete stretnúť. Mnoho upchatých umývadiel v kúpeľni je výsledkom nahromadenia vlasov, šupiniek kože, zvyškov zubnej pasty a rôznorodej špiny, ktorá sa viaže na mydlový sliz nahromadený na stenách odtokových rúrok. Nič príjemné, poviete si. Dobrá správa ale je, že upchatý The post Problémy s upchatým odpadom? Pomôže vám profesionálny čistič first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Ako poplastované pletivo zlepšuje bezpečnosť a životnosť vašej záhrady

02.03.2024 21:00 V dnešnej dobe, kedy hrá bezpečnosť a estetika záhrad kľúčovú úlohu, je mimoriadne dôležité vybrať správne oplotenie. Medzi populárne a funkčné riešenia patrí poplastované pletivo a gabionové ploty, ktoré nielen zlepšujú bezpečnosť, ale aj prispievajú k dlhodobej životnosti a estetike vašej záhrady. Poplastované pletivo – odolnosť a estetika Poplastované pletivo je ideálnou voľbou pre oplotenie The post Ako poplastované pletivo zlepšuje bezpečnosť a životnosť vašej záhrady first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Jedinečný bazén na plávanie a relaxovanie

02.03.2024 21:00 Odborníci varujú, že ak chceme mať pevné fyzické a psychické zdravie a dožiť sa vysokého veku v plnej sile, je potrebné dbať na svoj jedálny lístok, pitný režim, kvalitu spánku, nastavenie mysle a, samozrejme, pravidelný pohyb a relax. Ak patríte medzi tých, ktorí hľadajú spôsoby, ako sa veci dajú, nemáte radi výhovorky a túžite spojiť The post Jedinečný bazén na plávanie a relaxovanie first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Kuna v dome – ako sa jej zbaviť?

02.03.2024 01:15 Vedeli ste o tom, že kuna je malý, ale vzácny člen rodiny lasíc? Kuny vážia asi 2 kilá a ich telá sú dlhé a nízke. Ich srsť sa môže pohybovať od svetlohnedej až po tmavohnedú s čiernymi nohami a dlhými huňatými čiernymi chvostmi. Na hrudníku majú výraznú svetlohnedú srsť, pričom v zime rastú kunám na nohách The post Kuna v dome – ako sa jej zbaviť? first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Následujúci mesiac