Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav
Nasmerujte svoju budúcnosť lepším smerom. Získajte Cisco certifikáciu

18.03.2024 23:45 Základy nestačia. Svet IT sa mení a ak nechcete zaostávať, musíte sa posúvať ďalej. Staňte sa aj vy odborníkom, ktorý sa v téme orientuje, vzdeláva sa , získava nové vedomosti a skúsenosti prostredníctvom odborných Cisco certifikátov.  Cisco školenia podľa vášho gusta V ALEF Training Center nájdete Cisco školenia pre začiatočníkov, ale aj pre pokročilých. Implementing and The post Nasmerujte svoju budúcnosť lepším smerom. Získajte Cisco certifikáciu first appeared on Banner.sk.

Čo je zásadné pri výbere turistickej obuvi? Jednoznačne veľkosť

08.03.2024 04:45 Správna veľkosť turistickej obuvi je rozhodujúcim faktorom pre pohodlie, bezpečnosť a celkový výkon počas turistiky v horách. Do výberu vhodnej veľkosti investujte dostatok času. Vďaka dobre padnúcim topánkam sa pôžitok z túry znásobí. Nespoliehajte sa len na označenia veľkostí, ale vždy si topánky vyskúšajte a zvážte podmienky, v ktorých budú nosené. Prečo je výber veľkosti turistickej obuvi The post Čo je zásadné pri výbere turistickej obuvi? Jednoznačne veľkosť first appeared on Banner.sk.

Čo ste o koži nevedeli

01.03.2024 04:30 Možno ste to ani netušili, ale ľudská koža robí naozaj veľkú prácu. Každý jeden centimeter kože pozostáva z miliónov buniek, stoviek potných žliaz a nervových zakončení a krvných ciev. Ide o najväčší orgán tela a je súčasťou imunitného systému. Existuje ale viac zaujímavých faktov o koži, o ktorých ste možno ani netušili. Koža si pamätá Slnečné lúče poškodzujú pokožku a UV žiarenie je The post Čo ste o koži nevedeli first appeared on Banner.sk.

Následujúci mesiac