Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Kuny – nepríjemní škodcovia, ktorých sa viete zbaviť bezpečne a účinne

17.04.2024 10:00 Srsť kuny borovicovej je tmavohnedá s bielym alebo krémovým akcentom na krku a hrudi. Má špicaté uši, malé tmavé oči a tmavé fúzy. Tieto zvieratá majú dlhé, huňaté chvosty, ktoré sú... The post Kuny – nepríjemní škodcovia, ktorých sa viete zbaviť bezpečne a účinne first appeared on Magazín Adresár.

Výhodné nákupy v Anglicku? Dáme vám praktické rady a triky

01.04.2024 08:46 V dnešnej dobe máte možnosť nakupovať voľne nielen na Slovensku, ale aj z ľubovoľnej krajiny na svete. Jedným z populárnych destinácií sú nákupy v Anglicku, kde môžete spojiť kvalitu s... The post Výhodné nákupy v Anglicku? Dáme vám praktické rady a triky first appeared on Magazín Adresár.

Koľko tukov by sme mali denne prijať?

01.04.2024 08:46 Tuky patria medzi nevyhnutné živiny, ktoré spolu s bielkovinami a sacharidmi tvoria základ vyváženej stravy. Mylné predstavy a obavy z ich konzumácie vznikli na pozadí rôznych svetových trendov v stravovaní... The post Koľko tukov by sme mali denne prijať? first appeared on Magazín Adresár.

Čo sa dá v zime pestovať v skleníku?

01.04.2024 08:46 V záhradníckom svete sa zima v skleníku môže stať príležitosťou na pestovanie niektorých odolných plodín. Namiesto toho, aby sme v zime kupovali zeleninu v obchode, môžeme využiť potenciál skleníka na... The post Čo sa dá v zime pestovať v skleníku? first appeared on Magazín Adresár.

Aké sú vaše povinnosti pri invazívnych rastlinách?

01.04.2024 08:46 Ste si vedomí, že ak vlastníte pozemok, nežiaduce invazívne rastliny musíte udržiavať pod kontrolou? Nemožno ich nechať neobmedzene rásť. Čo vlastne sú nežiaduce invazívne rastliny a ako by ste mali... The post Aké sú vaše povinnosti pri invazívnych rastlinách? first appeared on Magazín Adresár.

Následujúci mesiac