Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav
8 tipov, kam na jarnú dovolenku

26.03.2024 20:00 Jarné slnko pomaly, ale isto prebúdza prírodu zo zimného spánku a dni sa konečne predlžujú. To je ideálny čas na to, aby ste si konečne dopriali zaslúženú dovolenku a načerpali novú energiu. Či už ste milovníci prírody, histórie, umenia alebo gastronómie, jar ponúka nespočetné možnosti pre každého. 1. Zažite rozkvitnuté tulipány v Keukenhofe Holandsko je preslávené svojimi nekonečnými tulipánovými poliami, ktoré sa na jar menia na pestrú mozaiku farieb. Najobľúbenejšou destináciou pre milovníkov tulipánov je park Keukenhof, ktorý sa nachádza neďaleko mesta Lisse. Park je otvorený len od konca marca do polovice mája a počas tejto doby ho navštívi viac The post 8 tipov, kam na jarnú dovolenku appeared first on Magazín SEN.

Kúpa bytu - na inzerát alebo cez realitku?

22.03.2024 21:00 Kupovať byt sa môže na prvý pohľad zdať náročné. Množstvo inzerátov v novinách a na internetových stránkach, množstvo ponúk v realitných kanceláriách a k tomu známy, ktorí vám ponúkajú vhodnú nehnuteľnosť na predaj. Vybrať si vhodný byt ale nemusí byť náročné, ak viete ako hľadať. Inzeráty Je množstvo inzerátov s nehnuteľnosťami na predaj. Väčšina z nich je stručná a o konkrétnom byte sa nič viac nedozviete. Predaj bytov v Bratislave ale aj inde  na Slovensku neklesá a všade nájdete viacero ponúk. Aby ste nemuseli chodiť na obhliadky každého bytu, ktorý je na predaj vyberte si len inzeráty, ktoré sú prepracovanejšie. Obsahujú fotografie bytu, popis, pôdorys prípadne aj video. Inzerát nemusí byť The post Kúpa bytu - na inzerát alebo cez realitku? appeared first on Magazín SEN.

Zábava na kolieskach: Čo všetko budete potrebovať pred prvou inline jazdou

05.03.2024 18:30 Doma už máte vyblýskané, nové kolieskové korčule a chystáte sa na prvú jazdu. Pozor! Tak jednoduché to nebude. Musíte sa naučiť techniku jazdy a hlavne si kúpiť aj doplnkovú výbavu, ktorá vás ochráni pred zranením. Čo všetko okrem korčúľ potrebujete na prvú inline jazdu? Ochranné pomôcky pre bezpečnú jazdu bez rizík Ochranné pomôcky sú nevyhnutnou súčasťou inline jazdy, pretože chránia vaše telo pred zraneniami pri pádoch a nárazoch. Prilba Prilba je základná ochrana, ktorá znižuje riziko vážnych poranení mozgu. Prilba by mala dobre priliehať k hlave, mať dostatočnú ventiláciu a pevné uchytenie pomocou pracky alebo suchého zipsu. Prilba musí spĺňať bezpečnostné normy The post Zábava na kolieskach: Čo všetko budete potrebovať pred prvou inline jazdou appeared first on Magazín SEN.

Následujúci mesiac