Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
Najrýchlejšie zákonné poistenie auta? Takto získate platné doklady PZP do 10 minút

31.10.2019 11:11 Či už ste sa rozhodli vytiahnuť zagarážovaného miláčika alebo chcete začať ihneď brázdiť cesty na novom prírastku do garáže budete potrebovať povinné zmluvné poistenie. Toto isté platí ak máte v pláne vycestovať do zahraničia... Príspevok Najrýchlejšie zákonné poistenie auta? Takto získate platné doklady PZP do 10 minút zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Viete, že čistá pleť vydrží dlhšie mladou? Pomôžte si čistiacou kefkou Foreo Luna 3

30.10.2019 11:36 Mnohé z nás v strachu pred vráskami začíname používať kozmetiku pre zrelú pleť už v mladšom veku. To nám však skôr škodí než pomáha. Na druhú stranu málo dbáme o skutočne dokonalo vyčistenú pleť.... Príspevok Viete, že čistá pleť vydrží dlhšie mladou? Pomôžte si čistiacou kefkou Foreo Luna 3 zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Plánujete kúpu záhradného domčeka či altánku? Na čo všetko treba myslieť?

28.10.2019 01:35 Kúpiť si záhradný domček či altánok nie je také jednoduché ako nakúpiť si v potravinách mlieko a rožky. Keďže sa jedná o dlhodobú a finančne náročnejšiu investíciu, je preto potrebné dopredu zvážiť všetky faktory a požiadavky, ktoré by mali... Príspevok Plánujete kúpu záhradného domčeka či altánku? Na čo všetko treba myslieť? zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Čo si všímať pri kúpe kolieskových korčúľ?

28.10.2019 01:35 K letu patria nepochybne rôzne letné športy, medzi ktoré patrí okrem iného aj korčuľovanie. Korčuľovať sa vie zrejme väčšina z nás, keďže ide o šport, ktorý si pamätáme ešte z detstva. Netvrdíme, že jazda na korčuliach patrí medzi... Príspevok Čo si všímať pri kúpe kolieskových korčúľ? zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Plánujete cvičiť priamo u vás doma? Nezabudnite na základnú fitness pomôcku

22.10.2019 14:34 Hoci máme v súčasnosti k dispozícii posilňovne a fitness centrá na každom rohu, aj tak sa nájdu ľudia, ktorí preferujú cvičenie priamo doma. Niektorí možno zastávajú názor, že tréning vo fitku je omnoho účinnejší a efektívnejší, no pravda... Príspevok Plánujete cvičiť priamo u vás doma? Nezabudnite na základnú fitness pomôcku zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Konečne kvalitný spánok? Zaistí vám ho správny matrac!

19.10.2019 01:01 Ak ste výberu matraca doteraz neprikladali veľkú váhu, mali by ste začať! Práve matrac sa totiž z veľkej časti podpisuje pod kvalitu vášho spánku. Z akých typov matracov môžete vyberať a ktorý bude najlepší... Príspevok Konečne kvalitný spánok? Zaistí vám ho správny matrac! zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Pomocníci záhradkára

16.10.2019 00:03 Reklamy v časopisoch pre záhradkárov nás každoročne presviedčajú, že  bez najnovšieho toho či tamtoho sa našej zelenine a ovociu nebude v najbližšej sezóne vôbec dariť. Že naša záhradka sa zmení na nepriechodnú džungľu alebo... Príspevok Pomocníci záhradkára zobrazený najskôr Prenocuj.sk.

Detské komody s prebaľovacím pultom

10.10.2019 10:03 Udržať poriadok v detskej izbe je mnohokrát nadľudská úloha. Oveľa lepšie to zvládnete, ak do izbičky zaobstaráte dostatok úložných boxov, regálov a komôd. Nábytok do detskej izby býva aj veľmi dekoratívny a môžete ho... Príspevok Detské komody s prebaľovacím pultom zobrazený najskôr Prenocuj.sk.