Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Česi investujú do zlata – nakupujú ho vo veľkom

29.07.2020 09:35 V Českej republike je hitom medzi drobnými aj veľkými investormi zlato. Ukázalo sa byť stávkou na istotu. Cena zlata v posledných dňoch… The post Česi investujú do zlata – nakupujú ho vo veľkom appeared first on Prenocuj.sk.

Kde nájdete široký výber chemických zlúčenín?

29.07.2020 00:00 Ak sú pre pokrok vášho výskumu, vývoja či každodennej práce nevyhnutnosťou rozličné chemické zlúčeniny, určite oceníte možnosť ich výberu prostredníctvom jedinej webovej… The post Kde nájdete široký výber chemických zlúčenín? appeared first on Prenocuj.sk.

Solárne svietidlá nám dajú svetlo aj dizajn pre záhradu a okolie domu

28.07.2020 08:37 Solárne osvetlenie je lacným a ekologickým riešením vonkajšieho osvetlenia kamkoľvek, kde potrebujeme či chceme dlhodobejšie svietiť, alebo kde nemáme prístup k elektrickej… The post Solárne svietidlá nám dajú svetlo aj dizajn pre záhradu a okolie domu appeared first on Prenocuj.sk.

Prírodná a bio kozmetika. Aký je v nich rozdiel?

28.07.2020 00:31 Kozmetika bez umelých prísad nazývaná prírodná alebo bio sa v posledných rokoch teší veľkej obľube. Ide o výrobky, ktoré obsahujú veľké množstvo vitamínov, antioxidantov… The post Prírodná a bio kozmetika. Aký je v nich rozdiel? appeared first on Prenocuj.sk.

Top kondícia s fitness náramkom

28.07.2020 00:31 Technológie ľuďom uľahčujú život takmer vo všetkých sférach. Svet okolo nás je smart alebo hi – tech. Vychytávky sa rýchlym krokom dostávajú… The post Top kondícia s fitness náramkom appeared first on Prenocuj.sk.

Na obočí záleží – krajšie obočie nás robí úspešnejšími

27.07.2020 18:45 Či chceme alebo nie, náš fyzický vzhľad rozhoduje o našich úspechoch v súkromnom aj v profesionálnom živote. Najexponovanejším miestom nášho tela sú… The post Na obočí záleží – krajšie obočie nás robí úspešnejšími appeared first on Prenocuj.sk.

Proti vírusu pomôže nielen prevencia, ale aj spoľahlivá ochrana pred mikróbmi

19.07.2020 00:05 Celý svet v posledných dňoch rieši nebezpečnú situáciu okolo Corona vírusu, ktorý zastavil celú spoločnosť a uviedol ju do karantény. Z nej však musíme sem… The post Proti vírusu pomôže nielen prevencia, ale aj spoľahlivá ochrana pred mikróbmi appeared first on Prenocuj.sk.

Zvýšený výskyt krtkov na jar? Nevadí!

08.07.2020 00:31 Ak ste sa aj vy zaujímali o tému, ako sa efektívne zbaviť krtkov, ktoré sú najmä počas jari premnožené, pravdepodobne ste narazili… The post Zvýšený výskyt krtkov na jar? Nevadí! appeared first on Prenocuj.sk.

Zabodujte štýlovou papierovou taškou s vlastným dizajnom!

08.07.2020 00:31 Žijeme v dobe, kedy detaily hrajú dôležitejšiu rolu ako kedykoľvek predtým. Štýl už nie je len o peknom dizajne, ale najmä o… The post Zabodujte štýlovou papierovou taškou s vlastným dizajnom! appeared first on Prenocuj.sk.

Najkrajší výhľad na Vysoké Tatry – Štrbské Pleso

04.07.2020 00:19 Štrbské Pleso patrí medzi obľúbené stredisko vyhľadávané turistami ale aj lyžiarmi. Názov „Štrbské Pleso“ nesie nielen najvyššie položená turistická osada  vo Vysokých… The post Najkrajší výhľad na Vysoké Tatry – Štrbské Pleso appeared first on Prenocuj.sk.