Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa
Tipy na vianočné darčeky

23.03.2024 09:01 Chceli by ste urobiť radosť svojim blízkym, ale chýbajú vám nápady? Máme pre vás niekoľko tipov, s ktorými sa určite trafíte do čierneho. Hľadáte darček pre milovníkov osláv, gurmánov alebo pre tých, ktorí si chcú každý deň užívať relax? Pre milovníkov osláv: Krájač potravín Žiadna párty alebo rodinná oslava sa nezaobíde bez bohatej obloženej misy s The post Tipy na vianočné darčeky first appeared on INSPIRIT.sk.

Naštartujte svoje telo a vykročte do nového roka s optimizmom!

21.03.2024 04:15 Očisty šťavami sú skvelým spôsobom, ako znova naštartovať telo a dať tráviacemu systému pauzu – najmä po Vianociach.  Vedeli ste, že vaše telo môže zo šťavy získanej odšťavovaním prijať viac živín, ako keby ste ovocie alebo zeleninu zjedli vcelku? Očista organizmu pomocou čerstvých štiav preto môže byť tým najlepším spôsobom, ako si v novom roku The post Naštartujte svoje telo a vykročte do nového roka s optimizmom! first appeared on INSPIRIT.sk.

Desatoro pre zdravie a dobrú náladu

19.03.2024 22:00 Najväčším bohatstvom je zdravie a to, ako sa stravujeme, nepochybne ovplyvňuje stav nášho tela a mysle. Možno si často hovoríte, že by ste chceli žiť pokojnejšie, ale každodenný zhon vás obmedzuje, a tak predsavzatia rýchlo berú za svoje. Nevzdávajte sa! Stravovať sa zdravo je vlastne celkom jednoduché – stačí dodržiavať niekoľko tipov a budete plní The post Desatoro pre zdravie a dobrú náladu first appeared on INSPIRIT.sk.

Rozpáľte to vo svojej kuchyni!

19.03.2024 22:00 Či už pripravujete jedlo pre seba, alebo pre veľké stretnutie s priateľmi, vždy existuje spôsob, ako si prípravu čo najviac spríjemniť a uľahčiť. Každý už vie, že indukčné varné platne sú neuveriteľne rýchle, úsporné a zároveň bezpečné. Existuje však aj množstvo jemne vyladených funkcií, ktoré vám uľahčia interakciu s povrchom varnej platne. Keď si vyberiete varnú The post Rozpáľte to vo svojej kuchyni! first appeared on INSPIRIT.sk.

Tipy, ako zjednušiť sťahovanie vo veľkomeste

18.03.2024 08:45 Život vo veľkomeste so sebou prináša viacero nesporných výhod. Jednou z nich je dynamika, pohyb a neustále zmeny v priestore. Tomu prináleží napr. tradičné sťahovanie, dnes už opatrené bohatou ponukou služieb. Keďže sa pre pracovné a rodinné dôvody sťahujeme aj niekoľkokrát, potrebujeme si túto milú povinnosť zjednodušiť a spríjemniť. Plne ju rozvíjajú základné sťahovacie, ale aj doplnkové služby spojené s odvozom, The post Tipy, ako zjednušiť sťahovanie vo veľkomeste first appeared on INSPIRIT.sk.

Ultrazvukové odpudzovače – efektívna ochrana auta voči kunám

02.03.2024 05:15 Kuny usídlené pod kapotou auta nie sú problémom len šoférov, ktorí bývajú v blízkosti lesa. Tieto zvieratá čoraz častejšie prenikajú do miest a ničia vozidlá zaparkované vonku, ale tiež v garáži. Jedným z efektívnych riešení, ako kunu odplašiť, sú elektronické odpudzovače kún. Tieto zariadenia využívajú na odplašenie kuny ultrazvukové signály. Ochrana vozidla proti kunám Elektronické odpudzovače kún predstavujú The post Ultrazvukové odpudzovače – efektívna ochrana auta voči kunám first appeared on INSPIRIT.sk.

Následujúci mesiac