Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel
Čistenie alebo oprava fasády rodinného domu?

14.04.2024 06:45 Vo svojom domove trávite denno-denne niekoľko hodín, občas celé dni, preto si zaslúži starostlivosť ako zvnútra, tak i zvonka. Rovnako, ako pravidelne upratujete a udržiavate váš dom či byt funkčný a čistý zvnútra, takisto by ste sa z času na čas mali postarať aj o vašu fasádu. Kľúčovými aspektmi pri jej údržbe sú pravidelné čistenie, prípadne The post Čistenie alebo oprava fasády rodinného domu? appeared first on Beskydy.sk.

Pre koho je určená JUST IN TIME logistika ?

13.04.2024 08:45 Správne načasovanie je v živote veľmi dôležité takmer vo všetkých smeroch. Či už ide o veci súkromné alebo pracovné, bez plánovania a načasovania istých dôležitých udalostí sa jednoducho nezaobídeme. V prípade biznisu to platí dokonca dvojnásobne a zvlášť v oblasti logistiky. Naplánovať prepravu a skladovanie tovaru správne a zároveň čo najvýhodnejšie nielen z časového, ale The post Pre koho je určená JUST IN TIME logistika ? appeared first on Beskydy.sk.

Peklo na horách? Nie s turistickými topánkami

13.04.2024 08:45 Na svete neexistuje človek, ktorý by sa nestretol s tým, že ho začali otláčať topánky v tej najviac nevhodnej chvíli. Predstavte si, že by vás topánky začali tlačiť v polovici výstupu do kopca počas túry. Je to predstava, ktorá bolí už pri samotnej myšlienke. Aby ste predišli tomuto stavu, je nutné kupovať obuv určenú na konkrétne aktivity. Na The post Peklo na horách? Nie s turistickými topánkami appeared first on Beskydy.sk.

Identifikácia tovaru pomocou čiarových kódov na samolepiacich etiketách

13.04.2024 08:45 Ste začínajúcim podnikateľom v maloobchode alebo logistike? Bez identifikácie si s veľkým množstvom tovaru len veľmi ťažko poradíte. Vďaka čiarovým kódom na samolepiacich etiketách zoptimalizujete predaj, urýchlite proces evidencie, príjmu tovaru i jeho expedíciu. Aké benefity prináša označenie tovaru čiarovým kódom Samolepiace etikety s čiarovými kódmi dokážu pomocou rôzne hrubých čiar uchovávať veľké množstvo informácií – číslic i znakov. Etiketu The post Identifikácia tovaru pomocou čiarových kódov na samolepiacich etiketách appeared first on Beskydy.sk.

Na dovolenke, v prírode i počas športovania oceníte detský cyklovozík

13.04.2024 08:45 V našich končinách zatiaľ nie je až tak často vidieť cyklistu s pripevneným cyklovozíkom. V zahraničí naopak brázdia cyklovozíky cesty a chodníky jedna radosť. Tento trend sa dá očakávať v budúcnosti aj u nás. Ponuka detských cyklovozíkov rastie a zároveň sa znižuje ich cena. Zaraďte sa do skupiny šťastlivcov, ktorí si môžu vychutnávať šport a výlety spolu s najmenšími členmi rodiny. Ak uvažujete o kúpe The post Na dovolenke, v prírode i počas športovania oceníte detský cyklovozík appeared first on Beskydy.sk.

Plastové dvere sú stále v kurze. Čo je ich prednosťou?

13.04.2024 08:45 Ak by sme tvrdili, že plastové okná a dvere už dávno nie sú populárne, tak by sme klamali. Aj napriek väčšiemu výberu čo sa materiálov týka si stále držia najlepšiu pozíciu na trhu. Dôvod je veľmi jednoduchý a tým je množstvo výhod, ktoré užívateľom poskytujú. Rozhodujúca je najmä cena Skutočnosť na Slovensku je taká, že väčšina ľudí The post Plastové dvere sú stále v kurze. Čo je ich prednosťou? appeared first on Beskydy.sk.

Vďaka kvalitným zimným pneumatikám sa nemusíte báť jazdy počas zimy

13.04.2024 08:45 Možno aj vy začínate premýšľať nad tým, že o pár týždňov budete musieť vymeniť vaše staré zimné pneumatiky za nové, keďže ročné obdobie akým je zima, je už v nedohľadne. Pýtate sa, kedy je vhodné siahnuť po zimných pneu a kedy po zimných reťaziach? V každom prípade nepodceňujte bezpečnosť jazdy na zasneženej vozovke a buďte aj vy zodpovedným vodičom, ktorému The post Vďaka kvalitným zimným pneumatikám sa nemusíte báť jazdy počas zimy appeared first on Beskydy.sk.

Luxusný pobyt v Beskydách, vždy so zľavou vďaka Tipli.sk

13.04.2024 08:45 Východný kút Českej republiky vás víta v najväčšej chránenej krajinnej oblasti s názvom Beskydy. Každý rok sa tu stretnú turisti z Moravy, Čiech, Slovenska a Poľska. Viete prečo? Milovníci prírody, ale aj ľudia bažiaci po oddychu vo wellness zariadeniach. Prezradíme vám, prečo Beskydy minimálne raz navštíviť a ako na svojom pobyte ušetriť. Prečo Beskydy? Beskydy The post Luxusný pobyt v Beskydách, vždy so zľavou vďaka Tipli.sk appeared first on Beskydy.sk.

Beskydy

13.04.2024 08:45 Beskydy  je dnes už len tradičné označenie pohorí vo Vonkajších Západných Karpatoch a Východných Karpatoch, resp. ešte dodnes v niektorých prípadoch súčasť ich názvov. Nachádzajú sa v Poľsku a priľahlých oblastiach Česka  , Slovenska  a Ukrajiny. Východná hranica Beskýd je sporná. Sú to väčšinou zalesnené pohoria s oblými vrcholmi, skaly vystupujú na povrch iba zriedkavo. Najvyšším vrcholom Beskýd je Babia hora , ktorá leží na The post Beskydy appeared first on Beskydy.sk.

Ako si vybrať cestovné poistenie

13.04.2024 08:45 Skočil som do bazéna, zlomil som si nohu, čo teraz? Rozbolel ma zub, preplatí mi poisťovňa zákrok v zahraničí? Moje deti poškodili hotelovú izbu, kde to mám ohlásiť? To sú časté otázky dovolenkárov, ktorí sa nevedia zorientovať v možnostiach cestovného poistenia. Aby ste sa vedeli rýchlo zorientovať v problematike cestovného poistenia, prinášame krátky manuál užitočných The post Ako si vybrať cestovné poistenie appeared first on Beskydy.sk.

Následujúci mesiac