Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
7 + 1 tipov pred prvou dovolenkou na jachte

25.04.2024 01:31 O dva mesiace začne čas dovoleniek, relaxu a zábavy. Plní očakávania sa tešíte na prvú dovolenku na jachte. Nadšenie sa strieda s obavami, ako plavbu zvládnete. Šťastie praje pripraveným, a preto nie je na škodu získať čo najviac informácií. Našich 7 + 1 tipov vám pomôžu obavy prekonať. 1. Jachtu vyberajte v predstihu Nemáte ešte vybranú jachtu? Ponáhľajte sa. Tak Príspevok 7 + 1 tipov pred prvou dovolenkou na jachte zobrazený najskôr Ostrovy.sk.

Kam v Grécku?

25.04.2024 01:31 Vybrať si dovolenkovú destináciu nie je jednoduché. V záplave mnohých ponúk našich, českých či zahraničných cestovných kancelárií si niekedy nevieme vybrať. Často sa však nevieme rozhodnúť, či nám vyhovuje obrovský hotelový rezort alebo radšej malý domček a súkromná pláž neďaleko od ubytovania. Vybrali sme pár ostrovov, pre lepšie rozhodovanie. Medzi gréckymi ostrovmi Korfu a Kefalónia leží destinácia Lefkáda. Príspevok Kam v Grécku? zobrazený najskôr Ostrovy.sk.

Slovenská dovolenka v Chorvátsku

25.04.2024 01:31 Chorvátsko je stále obľúbenou destináciou  našincov. Predsa len, sadnúť do auta s poriadnou desiatou, obrniť sa nervami a vyraziť. Za 12 hodín sa už kúpať v mori. Taká je určite predstava ale aj realita nejedného z nás. Dovolenka v Chorvátsku je a vždy bola jedna z tých, ktorá je dostupná a takpovediac domácka. Čo však netreba vynechať, keď tam už budeme? Ak si Príspevok Slovenská dovolenka v Chorvátsku zobrazený najskôr Ostrovy.sk.

Tieto ostrovy sa skutočne oplatí navštíviť

25.04.2024 01:31 Je cestovanie Vaším hobby? Keďže ste navštívili našu stránku, tak veríme, že áno. Vylihovanie na slnkom zaliatej pláži, skúmanie miestnych pamiatok či turistika skrz nádhernou prírodou. Hotový raj na zemi. A ak k tomu pridáte fakt, že uniknete ďaleko od ruchu veľkomiest a všetko naokolo bude akoby z rozprávky, asi nezaváhate ani na okamih. Čo takto dovolenka na Príspevok Tieto ostrovy sa skutočne oplatí navštíviť zobrazený najskôr Ostrovy.sk.

Čo je pri plánovaní letnej dovolenky na mori najdôležitejšie

17.04.2024 03:30 Leto je za dverami a veľa našincov sa tento rok vyberie nielen k moru, ale tiež na more. Plánovať dovolenku na jachte musíte v predstihu. Ak ste to tento rok nestihli, máte o to viac času na vytvorenie plánu na budúce leto. Čo je podstatné pri plánovaní takejto dovolenky a na čo netreba zabudnúť? Kedy začať plánovať dovolenku na lodi Príspevok Čo je pri plánovaní letnej dovolenky na mori najdôležitejšie zobrazený najskôr Ostrovy.sk.

Následujúci mesiac