Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel
Aké vlastnosti má mať kvalitná elektrocentrála?

07.04.2024 07:00 Na slovenskom trhu nájdete stovky druhov elektrocentrál, ktoré sa líšia nielen výkonom, ale napr. aj stabilitou napätia či funkciami zlepšujúcimi komfort používania. Prečítajte si, aké vlastnosti by mala mať kvalitná elektrocentrála. Elektrocentrála a výkonová rezerva Najdôležitejším parametrom elektrocentrály je výkon. Potrebný výkon získate tak, že spočítate príkon všetkých zariadení, ktoré budete chcieť v rovnakom momente napájať. K tomu Príspevok Aké vlastnosti má mať kvalitná elektrocentrála? zobrazený najskôr Píla.sk.

Dáte prednosť modernej pálenej keramickej alebo červenej tradičnej krytine?

07.04.2024 07:00 Strecha je korunou krásny každého domu. Či už staviate nový dom alebo ste sa konečne odhodlali pre radikálnu rekonštrukciu, určite mi dáte za pravdu, že výber kvalitnej strechy či strešnej krytiny je zásadným momentom, na ktorý si treba vyhradiť dostatok času. Od čoho závisí cena strechy? Kvalitná strecha za dobrú cenu je presne to, čo Príspevok Dáte prednosť modernej pálenej keramickej alebo červenej tradičnej krytine? zobrazený najskôr Píla.sk.

Načo si dať pozor pri výbere správnej píly?

07.04.2024 07:00 Píla je tak ako iný nástroj do domácnosti ten pomocník, o ktorom dopredu musíte vedieť, čo chcete robiť. Teda či ho budete využívať na drobné práce, alebo s ním budete behať po lese a spilovať staré stromy. Ktoré parametre sú ešte okrem výkonu dôležité? Hmotnosť Hmotnosť ovplyvňuje najmä prácu s pílou. Je rozdiel, ak pracujete s ťažkou pílou niekoľko hodín Príspevok Načo si dať pozor pri výbere správnej píly? zobrazený najskôr Píla.sk.

Ako vybrať pílu?

07.04.2024 07:00 Či už chcete potešiť manžela, otca, starého otca alebo seba, výber píly je pre dámy obtiažna úloha. Pozreli sme sa preto na základné parametre a na to, ktorá z množstva druhov píl je tá najvhodnejšia. Optimálny výkon píly Najzákladnejším parametrom pre píly je určite výkon. Čím vyšší, tým lepšia píla. Tým aj Príspevok Ako vybrať pílu? zobrazený najskôr Píla.sk.

Ako pracovať s motorovou pílou bezpečne?

07.04.2024 07:00 Motorová píla sa nevyužíva len pri práci v lese. Na dedine ju vlastní snáď každá domácnosť. Rodiny si dajú doviesť drevo a o jeho spracovanie sa postarajú svojpomocne. Tento motorový nástroj môže byť ale veľmi nebezpečný. Nehovoriac o reznej časti, teda lište, ktorá je stále odkrytá. Aj keď je moderná píla na drevo omnoho bezpečnejšie ako tie v minulosti, Príspevok Ako pracovať s motorovou pílou bezpečne? zobrazený najskôr Píla.sk.

Následujúci mesiac