Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav
Oplatí sa optimalizovať web?

08.03.2024 06:00 Oplatí sa optimalizovať web? 28. júna 2016 SEO No Comments Oplatí sa optimalizovať web? Táto otázka je zároveň aj odpoveďou. Áno oplatí. V súčasnej dobe ide o nevyhnutnosť, pretože mať web už nestačí. Časy keď firme, či jednotlivcovi stačil statický web s prezentáciou sú nenávratne preč. Z nástupom nového algoritmu vyhľadávania zo strany Google, prišli aj zmeny, Príspevok Oplatí sa optimalizovať web? zobrazený najskôr Internetová reklama.

Bezpečné nakupovanie na webe? Pomôžu recenzie!

08.03.2024 06:00 Bezpečné nakupovanie na webe? Pomôžu recenzie! 20. apríla 2015 Nezaradené No Comments Nakupovanie cez internet je veľmi obľúbené a často omnoho výhodnejšie, ako v kamenných predajniach. No občas máme potrebu tovar „omakať“, nechať si od niekoho poradiť, či inšpirovať sa skúsenosťami iných zákazníkov. Aj keď popisy tovaru v konkrétnom e-shope poskytnú mnoho podstatných informácií, na prípadné chyby určite Príspevok Bezpečné nakupovanie na webe? Pomôžu recenzie! zobrazený najskôr Internetová reklama.

Kontextová reklama – publikum je dôležité

08.03.2024 06:00 Kontextová reklama – publikum je dôležité 11. decembra 2014 Kontextová reklama No Comments Pri reklame ide firmám či fyzickým osobám hlavne o predaj svojho produktu či služby. Kontextová reklama je primárne zameraná na publikum a zobrazuje sa presne tam, kde vaše potenciálne publikum trávi najviac času. Začiatky kontextovej reklamy sa datujú do roku 1998, kedy inzerenti dostali Príspevok Kontextová reklama – publikum je dôležité zobrazený najskôr Internetová reklama.

Reklama pre firmy

08.03.2024 06:00 Reklama pre firmy 11. decembra 2014 Reklama pre firmy No Comments Jednou z foriem, ako prezentovať svoju firmu, je reklama na autách. Ide o nálepky s logom Vašej firmy, ktoré môžete umiestniť nie len na firemné autá ale aj na cudzie autá. Na Slovensku existuje niekoľko firiem, ktorý sa takouto formou reklamy zaoberajú. Reklama je jednoduchá a efektívna. Zaregistrovaním Príspevok Reklama pre firmy zobrazený najskôr Internetová reklama.

Bannerová reklama – pre koho je určená?

08.03.2024 06:00 Bannerová reklama – pre koho je určená? 11. decembra 2014 Bannerová reklama No Comments Bannerovú reklamu si laik môže predstaviť ako reklamu v televízii, s tým rozdielom, že banner sú väčšinou záležitosťou online prostredia. Je síce diskutabilné, či bannerové reklamy už nie sú iba záležitosťou dôb minulých. Má dnes bannerová reklama využitie? Bannerové reklamy využívajú skôr veľké Príspevok Bannerová reklama – pre koho je určená? zobrazený najskôr Internetová reklama.

PPC reklama – výhody a nevýhody

08.03.2024 06:00 PPC reklama – výhody a nevýhody 11. decembra 2014 PPC Reklama No Comments Pay per clik reklamu môžeme chápať ako online reklamu, kedy inzerent platí reálne zato, že zákazník mu na jemu zadanú reklamu naozaj klikne. Takže doslovne môžeme povedať že pay per clik je platba za kliknutie. Aké sú výhody a nevýhody? Výhody Jednoduchosť – Príspevok PPC reklama – výhody a nevýhody zobrazený najskôr Internetová reklama.

SEO články

08.03.2024 06:00 SEO články 5. decembra 2014 Nezaradené No Comments Patríte k ľuďom, ktorý si okrem toho, že hľadajú nejaký produkt na internetových stránkach, radi prečítajú aj nejaký článok o danom produkte alebo službe? Počuli ste už o SEO článkoch, ale neviete presne o čo ide a načo sú vlastne dobré? Potom Je tento článok určený práve Vám. Čo znamená SEO? Keby Príspevok SEO články zobrazený najskôr Internetová reklama.

Textová reklama – reklama formou článku podporená v sociálnej sieti

08.03.2024 06:00 Textová reklama – reklama formou článku podporená v sociálnej sieti 20. novembra 2014 Nezaradené No Comments Textová reklama – reklama formou článku podporená v sociálnej sieti Ponúkame textovú reklamu v najväčšom informačnom médiu v súčasnej dobe na internete. Napíšeme originálne PR SEO články, o Vašej firme, webstránke, produkte tie uverejníme v sieti magazínov a informačných Príspevok Textová reklama – reklama formou článku podporená v sociálnej sieti zobrazený najskôr Internetová reklama.

Výhody internetovej reklamy

08.03.2024 06:00 Výhody internetovej reklamy 20. novembra 2014 Nezaradené No Comments Rozmýšľate nad tým, že Vaše produkty alebo služby by potrebovali viacej propagácie? Máte v úmysle investovať do reklamy, ale neviete sa rozhodnúť, či využiť tradičné spôsoby reklamy ako noviny, reklamné pútače, bilbordy, alebo svoju reklamu umiestniť na internete? Na nasledujúcich riadkoch sa Vám pokúsime priblížiť a objasniť výhody Príspevok Výhody internetovej reklamy zobrazený najskôr Internetová reklama.

Internetový marketing a internetová reklama

08.03.2024 06:00 Internetový marketing a internetová reklama 20. novembra 2014 Nezaradené No Comments Či už vlastníte internetový obchod, alebo máte internetovú stránku, určite ste sa už zaoberali pojmom  internetový marketing a  internetová reklama.  Na prvý pohľad sa zdá, že sa jedná o jednu a tú istú vec ale… Internetový marketing je aktivita, súbor procesov, ktoré zisťujú potreby a požiadavky zákazníkov Príspevok Internetový marketing a internetová reklama zobrazený najskôr Internetová reklama.

Následujúci mesiac