Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
Dovolenky sa blížia – tip na výlet do púšte

18.04.2024 17:15 Dni sa pomaly predlžujú, slnko svieti čoraz silnejšie a blíži sa čas letných dovoleniek. Dovolenky nie sú len o ležaní na pláži. Hľadáte tip na nezabudnuteľný zážitok, ktorý vám prinesie poriadnu dávku adrenalínu a zároveň vám umožní spoznať exotickú krásu púšte? Vyskúšajte výlet na štvorkolkách! Prečo zažiť výlet na štvorkolke v púšti? Jazda na štvorkolke po Príspevok Dovolenky sa blížia – tip na výlet do púšte zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako vybrať dovolenku na mori: Loď podľa typu dovolenkárov

18.04.2024 17:15 Dovolenka na mori sľubuje nezabudnuteľné zážitky a nekonečný obzor. Ako si vybrať tú pravú loď a destináciu, ktorá bude spĺňať očakávania všetkých pasažierov? V tomto článku vám poradíme, aká loď je ideálna pre rôzne typy dovolenkárov – rodiny s deťmi, partiu kamarátov či zamilované páry. Ako vybrať plavidlo na dovolenku na mori Dovolenka na lodi Príspevok Ako vybrať dovolenku na mori: Loď podľa typu dovolenkárov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Vodopády sú fascinujúce – tieto sa oplatí vidieť na Slovensku

07.04.2024 02:00 Slováci môžu byť hrdí na bohatstvo prírodných krás, medzi ktoré patria aj nádherné vodopády. Od malebných horských potôčikov, ktoré sa kaskádovo zoskupujú do malých vodopádov, až po impozantné vodopády, ktoré padajú z výšky s hukotom a mocou. Slovensko ponúka pestrú škálu vodopádov, ktoré sú ako stvorené na obdivovanie. Príprava na výstupy k vodopádom Pred túrou skontrolujte poveternostné Príspevok Vodopády sú fascinujúce – tieto sa oplatí vidieť na Slovensku zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Hustenie pneumatík dusíkom: Výhody a nevýhody

07.04.2024 02:00 Hustenie pneumatík dusíkom má veľa výhod ako napríklad pomalšia strata tlaku, stabilnejší tlak a zníženie korózie. Avšak táto metóda má aj svoje nevýhody. Negatíva hustenia pneumatík dusíkom často v servise zamlčia, aby z vás vytiahli peniaze. Pred rozhodnutím o hustení pneumatík dusíkom je dôležité zvážiť všetky výhody a nevýhody a porovnať ich s potrebami vašej jazdy. Hustenie pneumatík Príspevok Hustenie pneumatík dusíkom: Výhody a nevýhody zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Radíme začínajúcim podnikateľom: Oplatí sa založiť eseročku?

07.04.2024 02:00 Založenie eseročky je dôležitým krokom pre každého, kto chce podnikať. Pred založením s.r.o. je dôležité zvážiť všetky aspekty a odpovedať si na otázku, či sa práve vo vašom podnikaní oplatí založiť eseročku, alebo vám stačí živnosť. Aké výhody prináša založenie s.r.o.? Pre založenie s.r.o. resp. pre prechod na eseročku sa často Príspevok Radíme začínajúcim podnikateľom: Oplatí sa založiť eseročku? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Softshellové bundy: Must-have pre outdoorových nadšencov

06.04.2024 15:00 Ako nadšenci outdoorových aktivít vieme, že správna výbava môže výrazne ovplyvniť našu pohodu a výkon v prírode. Jedným z dôležitých kúskov, ktorý by nemal chýbať v šatníku žiadneho milovníka vonkajších aktivít, je bezpochyby softshellová bunda. V tomto článku si povieme, prečo sú softshellové bundy tak obľúbené medzi outdoorovými nadšencami a aké benefity prinášajú. Prečo softshellové Príspevok Softshellové bundy: Must-have pre outdoorových nadšencov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Následujúci mesiac