Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Lyžiarky, ktoré sú zárukou pohodlnej a bezpečnej jazdy

27.04.2017 17:07 Lyžiarky, resp. lyžiarske topánky sú jednou z najdôležitejších súčastí poriadnej lyžiarskej výbavy. Významne ovplyvňujú pohodlie na svahu, samotnú jazdu i ovládanie lyží. Pred tým, ako sa rozhodnete pre kúpu lyžiarok, je dôležité odpovedať si na otázku, do akej kategórie lyžiarov sa zaraďujete? Mäkké alebo tvrdé lyžiarky? Ktoré si mám vybrať? Vo všeobecnosti platí, že rekreační lyžiari očakávajú Príspevok Lyžiarky, ktoré sú zárukou pohodlnej a bezpečnej jazdy zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Toto sú pravidelné prešľapy voči etikete. Nájdete sa v nich aj vy?

27.04.2017 01:08 Ženy ešte stále hľadajú gentlemana na bielom koni, ktorý vie, čo sa patrí, ako sa správať a ovláda minimálne základy etiky. Muži chcú zase partnerku, ktorá ich dokáže reprezentovať v spoločnosti a sú ozdobou každej miestnosti. Občas sa však, chtiac či nechtiac, ľudia v spoločnosti dopustia prešľapov, o ktorých ani nevedia. A práve tie často kazia celkový dojem z vašej osobnosti. Robíte Príspevok Toto sú pravidelné prešľapy voči etikete. Nájdete sa v nich aj vy? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Lyžiarske nohavice vám musia dokonale sadnúť!

26.04.2017 16:41 Hlavná zásada, ktorou by ste sa mali riadiť pred tým, ako sa vyberiete na lyže či snowboard, je: „Pohodlné a účelné oblečenie“! V opačnom prípade nebude vaša jazda plnohodnotná, a tomu sa chce vyhnúť pochopiteľne každý z nás. V nasledujúcom článku si povieme, ako postupovať pri výbere lyžiarskych nohavíc, ktoré by vám mali v prvom rade dokonale sadnúť. V opačnom prípade si Príspevok Lyžiarske nohavice vám musia dokonale sadnúť! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Jumping- nový fenomén vo svete športu

18.04.2017 19:01 Trampolíny nie sú len pre deti. Ak ste si do doposiaľ mysleli, vedzte, že Jumping je šport pre všetkých, ktorí si chcú vytvarovať telo, schudnúť, či získať kondičku. Hoci ide o dosť náročné cvičenie, zvládne ho takmer každý. V podstate skáčete celú hodinu a obmieňate skoky. Na čo je takéto cvičenie dobré? V čom vám pomôže? Pokúsili sme sa Príspevok Jumping- nový fenomén vo svete športu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Štyri najjednoduchšie účesy na bežný deň!

18.04.2017 19:01 Najťažšou časťou pre väčšinu ľudí je ráno. Každý vstáva skoro do práce, má málo času a je rád, že sa vôbec oblečie, do toho správneho oblečenia. Ženy si robia mejkap a na vlasy mnohokrát zabúdajú. Tie si dajú do vrkoču alebo drdolu, ktorý je však už nudný. Vyskúšajte tieto štyri jednoduché účesy, ktoré vytvoríte za pár minút Príspevok Štyri najjednoduchšie účesy na bežný deň! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Prípravok na podporu erekcie Erexan – aký je?

18.04.2017 17:00 Každý muž môže z času na čas v spálni zlyhať. Dnešná doba nás tlačí do nadpriemerných pracovných výkonov, sme pod neustálym stresom alebo jednoducho nemáme dostatok času na oddych, ktorý by nám doplnil baterky a energiu toľko potrebnú pre intenzívne prežívanie sexuálneho života. Čo sa s tým dá robiť? Jedným z možných riešení je Erexan. Čo je Erexan a na čo Príspevok Prípravok na podporu erekcie Erexan – aký je? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

4 tipy ako vyzerať dobre bez makeupu

18.04.2017 17:00 Makeup nieje jediná vec vďaka ktorej vyzeráš krásna. Samozrejme, makeup môže zakryť rôzne nedokonalosti tvojej pleti, …  avšak pamätaj, budú aj rôzne iné situácie kde by bolo líčenie úplne zbytočné, možno až škodlivé k tvojej pleti. Napríklad turistika, šport, pláž, gym alebo vytúžene prespanie u svojho priateľa. Ak sa potrebuješ prebudiť 30 minút pred tým ako sa Príspevok 4 tipy ako vyzerať dobre bez makeupu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Fakt divné sochy a pomníky roztrúsené po celom svete

14.04.2017 21:36 Vyrazíte si na dovolenku, zavítate do historického centra a tam to uvidíte! Sochu muža na koni! Alebo sochu vojenského generála, či vizionára pozerajúceho sa do budúcnosti. Prípadne poriadne architektonicky komplikovanú fontánu. Pomyslíte si svoje a idete do najbližšieho baru. Ale čo keby sme vám povedali, že na svete existujú aj skutočne kuul sochy a pomníky, ktoré sú dostatočne Príspevok Fakt divné sochy a pomníky roztrúsené po celom svete zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Jablčný ocot – všeliek, ktorý vás zbaví aj nadváhy

14.04.2017 20:35 Ak poznáte účinky jablčného octu, tak isto viete, že má nespočetné množstvo použití nielen v domácnosti, ale je veľkým pomocníkom i pri zlepšovaní zdravotného stavu. Pomôže vám so stratou nadváhy, dokáže zvýšiť množstvo prospešných baktérií v črevách a dokonca vyrovnať hladiny pH vo vašom tele. Bolesť hrdla je preč! Ak máte zapálené hrdlo, stačí zmiešať jablčný ocot so Príspevok Jablčný ocot – všeliek, ktorý vás zbaví aj nadváhy zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Bali

14.04.2017 19:36 Jeden z 13 tisíc ostrovov Indonézie. Jedna z 33 indonézskych provincií. Rôznorodé masívy hôr, divoké pobrežie , úžasné piesočnaté pláže, efektné ryžové terasy a neúrodné svahy vulkánov, super milí ľudia, fascinujúca kultúra a história, to je ostrov bohov. Bali. Prečo sa do Bali okamžite zamilujete: Pretože Bali má všetko. Čierne a biele pláže, sopky, ryžové polia, vodopády, chrámy a bohatú kultúru a to je Príspevok Bali zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Darček k pracovnému úspechu

06.04.2017 13:30 Niektorí ľudia svoju prácu zbožňujú a považujú ju za dôležitú súčasť svojho života. Či už je to kvôli tomu, že o svojom povolaní snívali už od detstva, či kvôli tomu, že sú obklopení skvelým kolektívom ľudí, ktorí im chvíle v práci spríjemňujú, sú z toho, čo robia, nadšení. Síce sa nájdu aj takí, ktorým chodenie Príspevok Darček k pracovnému úspechu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako na čistenie rúry na pečenie bez chemikálií

04.04.2017 19:44 O  všetkých veciach v našich domovoch vieme, že by mali byť čistené čo možno najčastejšie, najviac stresujúco však môže pôsobiť práve rúra. Koniec koncov miesto, kde sa varí by malo byť najčistejšie miesto v dome, ale ako na čistenie pripálených zvyškov jedla? Poradíme, ako na to. Neustále hľadáme účinné spôsoby, ktoré budú účinné a hlavne budú Príspevok Ako na čistenie rúry na pečenie bez chemikálií zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Spríjemnite si prácu za počítačom

03.04.2017 15:40 Existujú dva spôsoby, ako sa postaviť k práci na počítači. Buď ju beriete ako povinnosť, nutné zlo, ktoré je potreba pretrpieť, alebo prelomíte stereotypy a rozhodnete sa, že aj prácu za počítačom si môžete užiť. Existujú totiž pomocníci, ktorí vedia niekoľkohodinové sedenie za počítačom spríjemniť. Čo by vám v kancelárii rozhodne nemalo chýbať? Pre maximálne pohodlie Ak Príspevok Spríjemnite si prácu za počítačom zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.