Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Ako dokáže magická sila levandule zlepšiť vaše zdravie?

31.07.2017 10:01 Egypťania ju používali na mumifikovanie a ako parfum, Rimania ju pridávali do kúpeľov a Gréci ju využívali najmä na medicínske účely. V dnešnej dobe je levanduľa bežne používaná i v našich domácnostiach. Hádam neexistuje šatník, v ktorom by sa nenašlo ochranné vrecko sušených levanduľových kvetov. Je známe, že jej vôňa má pre myseľ upokojujúce účinky a pôsobí ako relaxačný prostriedok. Príspevok Ako dokáže magická sila levandule zlepšiť vaše zdravie? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Internet náš všemohúci

27.07.2017 00:38 Ako internet vznikol si každý môže vygoogliť, alebo si môže prečítať náš starší článok. V tomto príspevku si povieme zopár zaujímavých informácií o internete, ktoré sme zozbierali zo všetkých jeho zákutí. Pripravte sa na poriadne divoké čítanie. Prvé YouTube video bolo nahrané 23. apríla 2005. Má názov „Me at the ZOO“ a nahral ho Karim, jeden zo zakladateľov tejto stránky Príspevok Internet náš všemohúci zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Nedajte autičkárom žiadnu šancu

27.07.2017 00:38 Slovensko je automobilová veľmoc. Ročne sa u nás vyrobí viac ako milión áut a celý tento priemysel zamestnáva i so subdodávateľskými firmami takmer dvestotisíc ľudí. Napriek tomu nie sú automobily na Slovensku pre našich občanov v súvislosti s pomerom k platu lacná záležitosť. Vo väčšine prípadov sa na svojho oceľového tátoša musíte ťažko narobiť. Zlodejov tento fakt však evidentne netrápi Príspevok Nedajte autičkárom žiadnu šancu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Vhodné lyžiarske oblečenie

25.07.2017 19:37 Nevyhnutnou súčasťou každého lyžiara je bezpochyby dobré oblečenie. Mnohokrát však ľudia podľahnú podozrivo nízkym cenám a nakúpia lyžiarsku výstroj, ktorá bohužiaľ nespĺňa konkrétne požiadavky zákazníka. Termoprádlo Základ lyžiarskeho oblečenia je termoprádlo, ktoré naše telo udržiava v teple a chráni ho pred nepríjemnosťami súvisiacimi so zimou. Rozdeľujeme ho na: syntetické, ktoré je ideálne pre bežcov, lyžiarov, turistov či skialpinistov; Príspevok Vhodné lyžiarske oblečenie zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Zdravý sex

25.07.2017 00:30 Až na pár výnimiek, ľudia sex jednoducho milujú. Sex dobre predáva, na sexi ľudí sa dobre pozerá, sex vládne svetu. Možno ste však nevedeli, že tento asi najobľúbenejší šport na svete má aj veľa priaznivých účinkov na zdravie. Sex je skvelý liek proti bolesti. Skvelé správy, chlapi! Veda konečne dokázala, že výhovorky typu „nie zlato, Príspevok Zdravý sex zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Všetko, čo potrebujete vedieť o grilovaní

25.07.2017 00:30 Konečne prichádza leto a to znamená, že nastáva aj čas grilovačiek, ktoré sa pomaly stávajú národným športom. Ak máte na pláne rady grilujúcich posilniť, prinášame vám niekoľko dobrých tipov a rád ako sa stať skutočným gril majstrom. Ako vybrať gril Na trhu nájdete grily na uhlie, plynové a elektrické grily. Gril na uhlie nie je zo zdravotného hľadiska Príspevok Všetko, čo potrebujete vedieť o grilovaní zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Grécko volá

25.07.2017 00:30 Úžasné jedlo, ešte úžasnejšia kultúra, také množstvo pamiatok, že budete o ne doslova zakopávať, slnko, ktoré tu svieti okolo 250 dní v roku, prekrásne pláže, dobrodružstvo z objavovania ostrovov, ktorých je vyše 2000, skutočný relax, výhodné nákupy, čarovné tradície a zvyky, športové aktivity, priateľskí ľudia, to všetko na vás čaká v Grécku. Plánujete tam ísť? Mali by ste. Nehanbite sa a ochutnajte Príspevok Grécko volá zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Masážny gél, ktorý spríjemní vaše intímne chvíľky

12.07.2017 01:01 Masáž sa v kombinácií s vonnými olejmi stáva neprekonateľnou slasťou pre telo i dušu. Dodá vám energiu, zbaví negatívnych myšlienok, uvoľní organizmus i stuhnuté svaly a koniec koncov by sa dalo povedať, že ide o skvelú predohru, no nie? Na trhu nájdeme tie najrôznejšie masážne gély, ktoré sa od seba odlišujú vôňou, ale i účelom použitia. Spríjemnite si večer príjemnou masážou celého Príspevok Masážny gél, ktorý spríjemní vaše intímne chvíľky zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Poznáte hodnoty CRP testu?

03.07.2017 18:09 Vysoká teplota, nádcha, kašeľ, to sú problémy, ktoré čas od času trápia nejedno dieťa. Preto je potrebné u lekára vykonať výter pre presné stanovenie pôvodcu ochorenia. Následne sa čaká zopár dní, kým budeme poznať výsledky. To bola však minulosť. V súčasnosti patrí do výbavy mnohých detských ambulancií a u dorastových lekároch prístroj pre rýchle stanovenie CRP, C-reaktívneho proteínu. Toto zariadenie Príspevok Poznáte hodnoty CRP testu? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.