Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica
Trampolína nie je len pre najmenších!

14.08.2017 16:42 Aj vy premýšľate nad tým, ako by ste zabavili vaše ratolesti počas letných prázdnin? Máme pre vás jedno skvelé riešenie v podobe detskej trampolíny, ktorá zabaví vaše deti počas celého dňa! Avšak, už dávno neplatí, že trampolína je určená len pre deti! Dokonca, aj dospelí už dávno zistili, že vďaka skákaniu na trampolíne môžu „zhodiť“ nejaké Príspevok Trampolína nie je len pre najmenších! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Klobúk je skvelým doplnkom nie len na leto

14.08.2017 12:38 Vecou, ktorú na dovolenku často opomíname je pokrývka hlavy. Pritom je veľmi dôležitá, chráni pred spálením pokožky hlavy, u ktorej nie je možné spoliehať nato, že nám ju vlasy plnohodnotne zakryjú a taktiež tvár, u ktorej dlhodobé vystavenie slnku môže znamenať nie len spálenie, ale taktiež nadmerný výskyt pigmentových škvŕn. A to nie je všetko, klobúk je taktiež extrémne Príspevok Klobúk je skvelým doplnkom nie len na leto zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Premýšľate nad vhodným darčekom? Inšpirujte sa!

11.08.2017 12:37 Aj vy určite súhlasíte s tým, že výber darčekov nie je jednoduchou záležitosťou, obzvlášť vtedy, keď chcete dotyčného potešiť originálnym darom. Jedným z najefektívnejších riešení, vďaka ktorému zvládnete výber vhodného daru „ľavou zadnou“, sú internetové obchody, kde je ponuka sortimentu skutočne bohatá! Avšak, pred tým, ako sa do celého tohto „procesu“ vôbec pustíte, sadnite si a poriadne Príspevok Premýšľate nad vhodným darčekom? Inšpirujte sa! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Povinná výbava pri každej stanovačke alebo na čo nezabudnúť pri balení batohu

07.08.2017 00:34 Dni sa pomaly predlžujú, vonku je stále teplejšie a už vôbec nikomu sa nechce sedieť doma na zadku. Teplé slnečné lúče nás veselo volajú do prírody a na tom našom Slovensku jej veru máme na výber. A keby ste sa tohto roku namiesto exotického mora rozhodli pre starú dobrú klasickú stanovačku? Veľký batoh na plecia a ste slobodní Príspevok Povinná výbava pri každej stanovačke alebo na čo nezabudnúť pri balení batohu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Britský humor a slušnosť

05.08.2017 13:04 Všetci sme už frázu suchý britský humor počuli. Kráľovstvo sarkazmu, cynizmu a irónie. Kamarátka mi vždy hovorí, že ľudia v Londýne nie sú takí slušní ako ľudia na vidieku a v menších mestách. Samozrejme, keď kráčate pomaly, alebo keď si neviete vybrať akú kávu chcete, v mysli vás ľudia naokolo vraždia niekoľkými spôsobmi. No aj tak mám niekedy pocit, Príspevok Britský humor a slušnosť zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Trampolína nie je len pre deti!

01.08.2017 00:01 Pomaly, ale isto, máme za dverami to najočakávanejšie ročné obdobie – leto. Práve teplé slnečné počasie je skvelá príležitosť na rôzne aktivity v prírode, medzi ktoré sa zaraďuje okrem iného aj skákanie na trampolíne: Nielen, že sa pri tejto aktivite skvelo zabavíte, no zhodíte tiež prebytočné kilá! Skáčte pre svoje zdravie! Aj vy ste si doteraz Príspevok Trampolína nie je len pre deti! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.