Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica
Vhodné lyžiarske oblečenie

26.09.2017 00:32 Nevyhnutnou súčasťou každého lyžiara je bezpochyby dobré oblečenie. Mnohokrát však ľudia podľahnú podozrivo nízkym cenám a nakúpia lyžiarsku výstroj, ktorá bohužiaľ nespĺňa konkrétne požiadavky zákazníka. Termoprádlo Základ lyžiarskeho oblečenia je termoprádlo, ktoré naše telo udržiava v teple a chráni ho pred nepríjemnosťami súvisiacimi so zimou. Rozdeľujeme ho na: syntetické, ktoré je ideálne pre bežcov, lyžiarov, turistov či skialpinistov; Príspevok Vhodné lyžiarske oblečenie zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Príprava bazéna na zimu

21.09.2017 20:04 Aj vy máte bazén priamo na vašej záhrade? Samozrejme, že takúto investíciu si človek musí vopred dôkladne premyslieť, keďže ide o niečo, čo vám pri správnej starostlivosti vydrží pokojne aj do konca života! No vedeli ste o tom, že o bazén sa treba starať i v zimnom období, teda aj vtedy, keď ho nepoužívate? Ak neviete, ako na to, nechajte Príspevok Príprava bazéna na zimu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Nakúpte lyžiarsku výbavu ešte dnes!

05.09.2017 20:04 Aj keď si to možno ešte neuvedomujeme, zima je pomaly, ale isto za dverami, a mnohí z nás sa už nevedia dočkaj tej pravej lyžovačky v obľúbenom lyžiarskom stredisku, však? Ak ste sa rozhodli, že by sa vám konečne hodili nové lyžiarske nohavice, poriadne termoprádlo či mikina, ktorá vás zahreje aj v extrémnych podmienkach, zbytočne nečakajte a nakúpte si trebárs Príspevok Nakúpte lyžiarsku výbavu ešte dnes! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Poznáte hodnoty CRP testu?

04.09.2017 00:17 Vysoká teplota, nádcha, kašeľ, to sú problémy, ktoré čas od času trápia nejedno dieťa. Preto je potrebné u lekára vykonať výter pre presné stanovenie pôvodcu ochorenia. Následne sa čaká zopár dní, kým budeme poznať výsledky. To bola však minulosť. V súčasnosti patrí do výbavy mnohých detských ambulancií a u dorastových lekároch prístroj pre rýchle stanovenie CRP, C-reaktívneho proteínu. Toto zariadenie Príspevok Poznáte hodnoty CRP testu? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.