Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica
Dizajnérstvo sa bez dobrého materiálu nezaobíde

29.11.2018 09:02 Dizajnérstvo je v dnešnej dobe veľmi spomínaným výrazom a to najmä preto, že ľudia si potrpia nielen na to, ako je ich dom alebo byt postavený, ale aj na to, ako je upravený po dizajnovej stránke. Mnohí ľudia vsádzajú na pomoc a typy od odborníkov, ktorým prenechávajú svoje obydlie s cieľom skrášlenia a zlepšenia. Ich práca nespočíva len vo vymýšľaní, Príspevok Dizajnérstvo sa bez dobrého materiálu nezaobíde zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Aký druh kuchyne si vybrať

26.11.2018 18:43 Výber nového nábytku do svojho bytu alebo domu je jedným z veľkých a dôležitých rozhodnutí. Väčšina slovenských rodín si nemôže dovoliť prerábať kuchyňu každý rok len kvôli tomu, že jej zariadenie vyšlo z módy. Avšak ak sa zvolí zariadenie zlatej strednej cesty a nepoužijete príliš veľa moderných prvkov, vaša kuchyňa môže byť moderná každý rok. Príspevok Aký druh kuchyne si vybrať zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Krb v každom nízkoenergetickom dome

23.11.2018 18:36 Ako je zrejmé už podľa samotného názvu, nízkoenergetický dom má nižšiu spotrebu energie než klasický dom, avšak to neznamená, že ho netreba vykurovať. Pýtate sa, ako môžete vybrať správny vykurovací systém s ohľadom na primerané ročné náklady za energie? Ak ešte len uvažujete nad stavbou vytúženého nízkoenergetického domu, pravdepodobne máte „čo to“ naštudované a vaše predstavy v tomto Príspevok Krb v každom nízkoenergetickom dome zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Plastové okná a ich najväčšie prednosti

23.11.2018 10:09 Ak premýšľate o kúpe nových okien, v tom prípade ste už aj vy s vysokou pravdepodobnosťou počuli o tom, že plastové okná sú oproti tým dreveným takmer bezúdržbové. Skutočnosť je naozaj taká! Plastové okná však poskytujú omnoho viacej predností, ako sa môže na prvý pohľad zdať. Tak čo poviete, aj vy sa chcete dozvedieť bližšie informácie o oknách vyrobených z plastu, Príspevok Plastové okná a ich najväčšie prednosti zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Nakúpte vianočné darčeky ochutené prírodou v predstihu za fantastické ceny

21.11.2018 15:02 Black Friday, každoročné šialenstvo, zavíta aj tento november do spoločnosti Dedoles. Unikátne kúsky, ktoré čakajú len na vás, teraz nájdete v e-shope za skvelé a výhodné ceny. Dvakrát prečo … Prečo nakupovať počas Black Friday? Zháňania darčekov tesne pred Vianocami je nielen stresujúce, časovo náročné a znervózňujúce, ale môže byť aj finančne zaťažujúce. Kúpte preto Príspevok Nakúpte vianočné darčeky ochutené prírodou v predstihu za fantastické ceny zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Teppanyaki: Vyrazte na večeru, na ktorú nezabudnete

20.11.2018 10:02 Počuli ste niekedy o japonskom štýle varenia zvanom teppanyaki? Jedná sa o špeciálny spôsob prípravy pokrmov známy tiež ako indoorové grilovanie. Po celom svete existuje nespočetné množstvo zážitkových reštaurácií, kde vám priamo pred vašimi očami profesionálny kuchár umelecky dáva na plát suroviny a chutia sústa. Jednotlivé kúsky jedla obracia excelentnými spôsoby za pomoci špeciálnych lopatiek. Príspevok Teppanyaki: Vyrazte na večeru, na ktorú nezabudnete zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Paríž a jeho 7 nádherných miest, ktoré sa oplatí vidieť

08.11.2018 12:06 Kto by nemal slabosť pre krásne francúzske mesto, plné lásky, prekrásnych a autentických miest, zelených parkov, výborných reštaurácii a obrovských múzeí so svetoznámymi umeleckými dielami? Paríž je jednoducho prekrásnou európskou metropolou, mestom lásky, svetiel a maximálneho kultúrneho i spoločenského vyžitia. Ak ste si povedali, že je načase kúpiť si letenky a okúsiť krásu a jedinečnosť tohto autentického miesta, prinášame vám prehľad Príspevok Paríž a jeho 7 nádherných miest, ktoré sa oplatí vidieť zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Populárne fitness hodinky – 5 dôvodov, prečo by ste ich mali mať aj vy

08.11.2018 10:33 Žijeme v modernej dobe, ktorá so sebou prináša množstvo výhod a perfektných technických výdobytkov. Uľahčujú nám každodenný život a pomáhajú napredovať v oblastiach, v ktorých máme ambície neustále sa posúvať a zlepšovať. Jedným z nich sú momentálne veľmi populárne fitness hodinky , ktoré vám umožňujú sledovať svoje pokroky v rámci pohybovej aktivity a udržiavania optimálneho zdravia. Stačí, keď si ich Príspevok Populárne fitness hodinky – 5 dôvodov, prečo by ste ich mali mať aj vy zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Mandľová múka, ktorú si okamžite zamilujete aj vy!

06.11.2018 09:41 Mandľová múka, ako je zrejmé už podľa jej samotného názvu, je vyrábaná z jemne rozomletých mandlí, vďaka čomu je v nej zachovaných množstvo prospešných živín a látok, ktoré náš organizmus potrebuje na správne fungovanie. Neobsahuje lepok, a práve preto je vhodnou voľbou dokonca aj pre celiatikov. Obsahuje množstvo zdravých tukov, vlákniny, no taktiež je bohatá na bielkoviny, ktoré majú Príspevok Mandľová múka, ktorú si okamžite zamilujete aj vy! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Škandinávsky štýl bývania u vás doma

05.11.2018 00:06 24Severský štýl bývania je veľmi jednoduchý a preto je obľúbený aj v iných krajinách, medzi ktorými nie je výnimkou ani Slovensko. Jeho počiatky sú v Nórsku, no typický je pre všetky  škandinávske krajiny ako Fínsko, Švédsko, Dánsko či Island. Obľúbený je v interiérovom dizajne po celom svete a to najmä kvôli tomu, že sa vyznačuje čistotou, ľahkosťou a jednoduchosťou. Nie Príspevok Škandinávsky štýl bývania u vás doma zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.