Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa
Najlepšie materiály tričiek – z čoho sa tričká vyrábajú?

21.03.2018 20:00 Určite súhlasíte s tým, že tričko je tá najzákladnejšia vec každého šatníka. Z čoho sa ale tričká vlastne vyrábajú? Pánske tričko je väčšinou z pevnejšieho materiálu, keďže máva rovný voľnejší strih, naopak, typické dámske tričko je elastické a obtiahnuté. Materiály tričiek silno ovplyvňujú nákupné rozhodnutia každého z nás, pozrime sa preto na najbežnejšie z nich. BAVLNA Bavlna je ľahká, mäkká a príjemná Príspevok Najlepšie materiály tričiek – z čoho sa tričká vyrábajú? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Bezpečnosť QR kódov

19.03.2018 21:01 QR kódy nie sú žiadnou novinkou medzi spoločnosťami a používateľmi a sú pomerne využívané. Možno by ste ani nepovedali, ale táto metóda prenosu informácií je medzi nami už viac ako 15 rokov. Kde všade sa dá QR kód využiť Využitie je naozaj pestré. Najviac sa využíva pri prepojení tlačených a digitálnych médií. Aj keď to tak nemusí Príspevok Bezpečnosť QR kódov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Nakupujte kuchynské potreby na Tescoma a čerpajte množstvo výhod

14.03.2018 18:01 Ak hľadáte kvalitné kuchynské potreby určené na varenie, pečenie či stolovanie, v Tescoma si určite prídete na svoje. V e-shope na vás navyše čakajú top zľavy, veď presvedčte sa sami. Doplnky do kuchyne Pustiť sa do zariaďovania či prerábky kuchyne si vždy vyžaduje kopec času, úsilia a v neposlednom rade aj peňazí. Čo sa však Príspevok Nakupujte kuchynské potreby na Tescoma a čerpajte množstvo výhod zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.